Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antradienio horoskopas – birželio 1 d.

Birželis prasidės labai optimistiškai, entuziastingai ir tuo pačiu jautriai.
Vilniaus VU Kairėnų botanikos sode – pats alyvų žydėjimo įkarštis
Vilniaus VU Kairėnų botanikos sode – pats alyvų žydėjimo įkarštis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Mėnulis, 12 val. 07 min., perėjęs į su atjauta ir dvasingumu, kūryba bei vandenimis siejamą Žuvų Zodiako ženklą, iš karto jungsis su čia esančiu plėtrą ir gerovę nešančiu Jupiteriu, bus palaikomas ir kitų planetų, tad pats laikas ne tik švęsti Vaikų dieną, bet ir apskritai parodyti dėmesį visam kam, kas susiję su gyvybe, jos palaikymu, augimu, pamatyti svarbiausius gyvenime dalykus.

Tiesa, svarbu turėti galvoje, kad nuo 9 val. 13 min. iki minėto laiko tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, tad pirkiniai, renginiai ar darbai, pradėti tuo metu, ypatingai tarp 10 ir 11 val., gali mažokai atitikti jūsų lūkesčius.

Tad iki pietų vertėtų aptarinėti tai, kas jau nuveikta, pabaigti kas pradėta, o nuo pietų imtis veiklos – itin pasiteisins kolektyvinis darbas, pasitarimai, bendra kūrybinė veikla. Rytas taip pat geras susitikimams, pokalbiams, idėjų, nuveiktų darbų peržiūrai. Gali labai aiškiai pasimatyti, kur pastaruoju metu buvo daroma klaidų, išaiškėti paslaptys. Tai laikas tarp dviejų užtemimų, kuomet daug kas priklauso nuo pasirinkimo.

Pakilią nuotaiką padės išlaikyti tauri raudona, alyvinė, balta spalvos, saugos geležingas kvarcitas (kvarcas su raudonomis gyslomis). Maistas šiandien turėtų būti mažiau svarbus, laikykitės griežtesnio pasninko, atsisakykite gyvulinių produktų, galima misti tik duona ir vandeniu.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Esate itin stiprūs savo pasirinkimuose – gera diena kolektyviniam darbui, grįžti prie ankstesnių projektų, idėjų aptarimo ar įgyvendinimo, tačiau tai ir gilaus vidinio darbo, vertybių perkainojimo, susivokimo laikas. Raskite laiko pabūti su savimi, spręskite šeimoje kylančias problemas. Gera diena ir atstatyti ryšį su broliais, seserimis, kaimynais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Profesinės ir visuomeninės sėkmės bei plėtros laikas, kuomet yra ir minčių, ir galimybių, ir pripažinimo. Peržiūrėkite jau turimus resursus, patirtis ir galite likti maloniai nustebę, kad turite gerokai daugiau negu galvojote – gali grįžti atlygis už ankstesnius darbus, o kai ką gali tekti ir papildomai nuveikti, ištaisyti klaidas ar sumokėti skolas už svetimas nuodėmes.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Visi koziriai jūsų rankose, tad belieka tik veikti. Galite sulaukti perspektyvių profesinių pasiūlymų, karjeros ar naujų plėtros galimybių, tačiau nusiteikite, kad aplinkybės iš jūsų reikalaus gerokai pasitempti, parodyti savo stiprybę, gebėjimo atsisakyti to, kas atgyveno, senų baimių ar prietarų ir eiti pirmyn. Būkite itin atsargūs vairuodami, pasirašydami dokumentus, taisykite senas klaidas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Palankus metas rūpintis tiek sielos, tiek ir kūno gerove – esate itin aktyvūs, turite didelį potencialą, tačiau tai laikas aiškiai pamatyti, atskirti tai, kas jums iš tiesų svarbu, ko norėtumėte mokytis, kam skirti resursus, kas jums svarbiausi autoritetai, o kas tebuvo visuomenės primesti stereotipai ir suformuotos baimės. Esate stiprūs ir tuo pačiu pažeidžiami, daug kas priklausys nuo pasirinkimo.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Didelių galimybių ir didelės rizikos laikas, tad daug kas priklausys kaip pavyks suvaldyti emocijas, ištaisyti ankstesnes klaidas, aiškiai suvokti savo veiksmų priežastis. Tai emociškai labai stiprus laikas, kuomet gali aplankyti tiek didelė finansinė sėkmė, tiek ir didelė meilė – ar išdrįsite atsisakyti to, kas jau atgyveno, prisiimti atsakomybę už pokyčius?

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jūsų autoritetas tiek artimųjų, tiek aplinkinių akyse labai išaugęs, tačiau ir jūs patys esate linkę atiduoti savo dėmesį ir laiką bendram labui. Tai profesinės sėkmės laikotarpis, kuomet verta ieškoti naujų sutarimų, verslo partnerių, taip pat ir konsultacinei veiklai. Tiesa, dar yra darbų ir projektų, kuriuos reikia pabaigti, pasimokyti iš klaidų ir galvoti apie naujas galimybes.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šios dienos popietę ir bent porą ateinančių dienų labai rimtai skirkite tiek skubiems profesiniams reikalams, tiek ir sveikatai – turite jus itin sekinančių problemų, tačiau tai laikas, kuomet turėtumėte įveikti sunkiai įgyvendinamų darbų gausą. Imkitės to, kas svarbiausia, taisykite klaidas ir venkite graužaties dėl to, ko teko atsisakyti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Jausmai, kūryba ar racionalus išskaičiavimas? O gal galima viską suderinti? Šiandien būsite sėkmingi, jeigu pavyks išvengti senų, jau atgyvenusių įpročių, kompleksų ar baimių, ištaisyti ankstesnes klaidas, atiduoti moralines skolas. Pasirinkimų laikas, kuomet galite sutikti tiek mylimą žmogų, tiek ir pagauti laimės paukštę, tačiau ar atsiversite tam?

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šeima, namai, vaikystės istorijos šiomis dienomis gali tapti jums itin svarbiais. Puikus laikas tiek atstatyti ryšį su tėvais, gimine, savo šaknimis, tiek ir tęsti, ir plėtoti ją – pagalvoti apie piršlybas, santuoką, gerinti būsto sąlygas, grįžti prie ankstesnių susitarimų. Tiesa, situaciją gali kiek sunkinti ankstesnės klaidos, skolos, tačiau daug kas priklausys nuo jūsų pasirinkimo.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puikus laikas tiems, kurie atviri galimybėms ir pokyčiams vardan to, kad įgyvendintų savo sumanymus, kūrybines idėjas – mokytis ir mokyti amatų, tvarkyti įvairius su veiklos plėtra susijusius dokumentus, organizuoti veiklą, ieškoti darbuotojų, reikalingų priemonių. Svarbu būti atsargesniais su savo ir artimųjų užgaidomis, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien galite sulaukti didelio įvertinimo už tai, ką pastaruoju metu padovanojote kitiems, už savo kūrybinę, švietėjišką veiklą. Antra vertus, ir jūsų norai, poreikiai ir idėjos taip pat bus didelės, tad teks pasistengti, jeigu norėsite subalansuoti biudžetą. Būkite atsargesni pasiduodami artimųjų prašymams – ar tai tikrai tai, kas verta jūsų dėmesio, ar tik bandymas manipuliuoti?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Mėnulis dieną pereis į jūsų ženklą, tad iki pietų galite jausti poreikį pabūti su savimi, atokiau nuo to, kas jūsų laukia, nes turbūt jaučiate, kad atsakomybės laikas atėjo, esate reikalingi ir matomi, tad po pietų, norėsite to ar ne, beliks rinktis – priimate tai, ar priešinatės. Tiesa, yra dalykų, kuriuos reikės taisyti, bus svarbu vengti perdėto entuziazmo ar azarto.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius