Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – birželio 11 d.

Antradienį norėsis puoštis, gražintis, flirtuoti – tai puikus metas atostogoms! Sunkiai seksis susikoncentruoti, galite privelti apmaudžių klaidų.
Saulė Palangoje poilsiautojus išginė į miestą
Saulė Palangoje poilsiautojus išginė į miestą / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Antradienis – sudėtinga diena, nebus paprasta susitarti su aplinkiniais. Šią dieną susidursite su atvira konfrontacija, ir patiems bus sunku išlaikyti pusiausvyrą, nepasiduoti užvaldančioms emocijoms. Tai nėra palankus metas deryboms, tarpininkauti, aplinkybės dėliosis ne jūsų naudai. Deja, teks palaukti geresnių žinių ir meilės fronte – tikėtinos dramos, audringas santykių aiškinimasis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jūsų sveikata ir emocinė būsena turi tapti šios dienos prioritetu. Ieškokite kokybiškų atsipalaidavimo būdų, saugokite nervų sistemą. Inkstai, sąnariai, nugara bus silpnesnės organizmo vietos. Antradienį pasiteisins sveikatinimosi, gražinimosi procedūros. Dalykinėje veikloje jums seksis, tačiau svarbu išlikti taktiškiems, profesionaliems bet kokioje situacijoje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien bus daugiau kalbų negu darbų, sunkiai seksis susikoncentruoti, siekti konkrečių rezultatų. Bendrauti mėgstantys Dvynių zodiako ženklo atstovai taps dar komunikabilesni. Galite net nepastebėti, kaip įsiveliate į apkalbas, kitų rezgamas intrigas. Itin palankus metas kūrybinei veiklai, nuolat jausitės įkvėpti. Asmeniniame gyvenime pritrūks romantikos, visais būdais stengsitės atkreipti artimo žmogaus dėmesį.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Antradienį Vėžio zodiako ženklo atstovai geriausiai jausis tarp savo keturių sienų, ten, kur viskas pažįstama, saugu. Gali apnikti keistos baimės, bus sunku bendrauti, išreikšti savo mintis. Būsite linkę užsisklęsti nuo žmonių arba, atvirkščiai, kabinėtis, provokuoti konfliktus. Ieškokite pusiausvyros ir harmonijos, venkite bet kokių kraštutinumų. Antroje dienos pusėje tikėtinos nemalonios staigmenos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Žodis – ne žvirblis, išskrido – nepagausi, tad nepamirškite to. Antradienį mažiau žadėkite, nuosekliai tikrinkite visas detales, neiškraipykite tiesos. Būsite linkę veltis į apkalbas, norėsis regzti intrigas, tačiau tai neprives prie gero, jau netrukus tuo įsitikinsite. Itin atidiems reikia būti kelyje – išaugs avarijų tikimybė. Tai ne laikas ambicingų projektų pradžiai – trūks objektyvumo, praktiško požiūrio.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Paprastai pragmatiški ir skrupulingi Mergelės zodiako ženklo atstovai antradienį taps itin nepraktiški. Būsite linkę gyventi ne pagal savo kišenę, galite išleisti daugiau, negu leidžia jūsų biudžetas. Susilaikykite nuo didesnių investicijų – didelė tikimybė, kad brangiais pirkiniais tiesiog bandote pabėgti nuo slogios nuotaikos. Vakare tikėtinos konfliktinės situacijos asmeninių santykių fronte.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tai produktyviausia šios savaitės diena – imkitės svarbausių užduočių, netinginiaukite! Šiandien bus sunku atsispirti jūsų žavesiui, lengvai atversite reikiamas duris. Puikus metas gražinimosi, sveikatinimosi procedūroms. Tiesa, antroje dienos pusėje vyraus ne pačios giedriausios nuotaikos, pasistenkite neišsilieti ant aplinkinių. Tinka investuoti į išvaizdą, interjerą, geresnę buitį.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Antradienį Skorpiono zodiako ženklo atstovai spręs svarbius piniginius reikalus, laukia nemažai įtampos. Tapkite strategais – negalima daryti klaidų. Bet kurioje situacijoje išlikite taktiški, profesionalūs, neprovokuokite konfliktinių situacijų – tai šios dienos kelias į sėkmę. Būsite linkę pervertinti savo kompetenciją, turimas žinias – pasitarkite su kompetetingais reikalo profesionalais, jei norite išvengti skaudžių padarinių.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Netvarkykite finansinių reikalų – pakliūsite į bėdą! Itin nepalankus metas skolinti ar skolintis pinigus, ypač pavojinga aklai pasitikėti kitais. Antradienį bus lengva jus paveikti, net nepastebėsite, kaip įsitraukiate į kitų rezgamas intrigas, įsiveliate į rizikingas avantiūras. Šią dieną pavojinga pasitikėti netgi draugais. Verčiau atsiriboti nuo pernelyg atsakingos veiklos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Darbo aplinkoje virte virs aistros, antradienį galite išvysti grėsmingai artėjančio audringo konflikto užuomazgas. Nesitikėkite garbingo elgesio iš savo oponentų, tačiau patys elkitės diplomatiškai, stipriausi jūsų ginklai bus žinios, kompetencija, profesionalumas. Sudėtingoje situacijoje gali padėti turimi kontaktai, nedvejodami kreipkitės pagalbos, patarimo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Palankus metas atostogoms, tačiau rekomenduojama rinktis poilsį Lietuvos kurortose, tolimose kelionėse galite susidurti su rimtais sunkumais. Diena tinkama juridiniams reikalams tvarkyti, tarptautiniams santykiams plėtoti. Pasiteisins įvairios prezentacijos, ypač palanku reklamuoti grožio industrijos produktus ir paslaugas, taip pat meno kūrinius, papuošalus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Antradienį Žuvų zodiako ženklo atstovai gali susidurti su finansinais sunkumais. Ypač daug ginčų ir nesusipratimų laukia organizuojant bendrą biudžetą. Verčiau susilaikyti nuo didesnių pirkinių, išimtis investicijos, susijusios su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta. Susikoncentruokite ties dalykine veikla, venkite asmeninių santykių aiškinimosi, tik dar labiau viską supainiosite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius