Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Antradienio horoskopas – birželio 22 d.

Antradienis pasidalins tarsi į tris dalis – rytas palankus įvairiai veiklai, iš karto imkitės rimčiausių darbų, nes jau nuo 9 val. 43 min. iki 15 val. 55 min. tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet palanku nebent kasdienei, įprastai veiklai ar pabaigti tai, kas pradėta.
Žydinti gamta Vytauto Šauklio kadruose
Žydinti gamta Vytauto Šauklio kadruose / Vytauto Šauklio nuotr.

Mėnulis iki minėto laiko keliaus gilų pasaulio matymą, kovingumą ir aistringumą palaikančiu Skorpiono Zodiako ženklu, vėliau pereis į gana priešingą ugninį, optimistišką, plėtrą, teisingumą, plačią pasaulėžiūrą, aukštąjį mokslą, keliones bei žiniasklaidą palaikantį Šaulio ženklą, tad nuotaikos gana smarkiai keisis – norėsis daugiau bendrauti su ypatingais žmonėmis, patirti, pažinti kažką nauja.

Kadangi už poros dienų pilnatis, laikas gana palankus apgalvoti plėtros ir naujų idėjų realizacijos galimybes. Tiesa, Merkurijus dar nepalaiko intensyvios komunikacijos, tad tai labiau apsižvalgymo laikas, venkite skubos. Iš esmės diena palanki įvairiai veiklai, tačiau labiausiai poilsiui, buvimui su šeima, gamtoje. Tiesa, vakare raskite laiko daugiau fiziškai pajudėti, ypač jeigu tai šokiai.

Šiandien aprangoje palankiausios bus rubininė, raudona, pieniškai rožinė spalvos, puoškitės rubinais, raudonais korundais, rubelitu. Maisto šiandien turėtų būti mažiau, atsisakykite bet kokių gyvulinių produktų, palankiausia vartoti daugiau skysčių, gerkite šviežiai spaustų sulčių, maiste turėtų būti daugiau aštrių priedų – svogūnų, česnakų, aitriųjų paprikų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Jeigu turite rimtesnių finansinių reikalų, skolų, darbų, kuriuos turite užbaigti, – imkitės to nuo pat ryto, tik venkite veltis į jums mažai suprantamus reikalus. Į pavakarę jūsų nuotaikos smarkiai keisis – puikus laikas iškylai, įdomiam renginiui, susitikimui su įdomiais žmonėmis. Puikus laikas atostogoms, ypač su šeima, vaikais ar bent jau aptarti atostogų planus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jeigu pastaruoju metu padarėte klaidų – antradienio pirmoji dienos pusė itin tinkama jas ištaisyti, atstatyti santykius su tais, su kuriais jie buvo pašliję, ypač jeigu tai antroji pusė, verslo partneriai, jums svarbūs klientai. Nuo popietės arba imkitės tvarkyti finansinius reikalus, arba tiesiog skirkite laiko antrajai pusei, namiškių reikalams – nuveikite ką nors nauja kartu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmąją dienos pusę galite nuveikti iš tiesų daug, iš pat ryto galite imtis ir gana atsakingų, su finansais susijusių darbų. Rytas tinkamas vizitui pas gydytoją, kuris turėtų padėti išsklaidyti bent dalį jūsų baimių, ypatingai palankus laikas psichologinėms konsultacijoms. Po pietų būsite linkę daugiau bendrauti, būsite maloniai ir aktyviai nusiteikę. Parodykite daugiau dėmesio antrajai pusei.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gražus pilnatvės laikas tęsiasi, kuomet, atrodo, sekasi ir be didesnių pastangų, problemos sprendžiasi, norai pildosi. Ryte intensyviau dirbti vargu, ar norėsis: būsite linkę imtis kūrybos, užsiimti miela veikla, norėsis daugiau laiko praleisti su vaikas, mylimu žmogumi, tačiau po pietų teks imtis kiek konkretesnių darbų. Palanku pasirūpinti praktiniais dalykais, sveikesne gyvensena.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jeigu ryte dar rūpės šeimos, namų bei darbo, profesiniai reikalai, tai po pietų nuotaikos radikaliai keisis – susitikimai su draugais, iškylos, sporto ar kultūriniai renginiai, egzotiški užsiėmimai, laisvalaikio ar atostogų organizavimas užims visas jūsų mintis – palankus tam laikas, tačiau būkite išmintingi ir dėmesingi planuodami finansinę reikalo pusę, įvertinkite savo galimybes.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Ryte pasistenkite sutvarkyti visus skubius reikalus, parašykite būtinus laiškus, tvarkykite korespondenciją, informaciją, atstatykite nutrūkusius santykius, pasidžiaukite nuveiktais darbais. Palanku susitikti su jums svarbiais žmonėmis, užmegzti draugystę ar rasti gyvenimo meilę. Pavakare labiau parūps šeimos, namų reikalai – prisiminkite tėvus, giminę, daugiau laiko skirkite artimiesiems.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ankstus rytas palankus pirkiniams, svarbių finansinių reikalų tvarkymui, vėliau iki popietės tvarkykitės, imkitės žemiškų reikalų – palanku pasirūpinti savo ir artimųjų sveikatos reikalais. Po pietų gali tekti daugiau tvarkyti įvairius su informacija susijusius reikalus – prisiminkite draugus, ypatingai jeigu reikia kokios nors konkrečios pagalbos.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Antradienio pirma pusė – jūsų laikas, iš pat ryto imkitės tvarkyti svarbiausius reikalus, tačiau jau po 10 val. susilaikykite nuo naujų iniciatyvų, pirkinių – tai laikas, kuomet vertėtų nebent pabaigti, sutvarkyti ką pradėjote, skirti laiko apibendrinimui, poilsiui. Nuo popietės galima imtis tvarkyti skolų, paskolų reikalus, palankus laikas ir pirkiniams, jeigu jie buvo apgalvoti, venkite pasiduoti impulsui.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmoje dienos pusėje imtis aktyvesnės veiklos vargu, ar norėsite, – tai daugiau savianalizės, apibendrinimo, poilsio laikas, ypač jeigu jį galite praleisti namuose, su artimaisiais – puikus laikas susitaikyti su artimaisiais, parodyti jiems savo rūpestį ir meilę. Po pietų atkusite, norėsis jau visai ko kito – keliauti, susitikti su įdomiais žmonėmis, užvaldys atostogų nuotaikos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Iš pat ryto tvarkykite svarbiausius reikalus – susitikite su jums svarbiais žmonėmis, konsultuokitės, tarkitės dėl bendros veiklos, projektų, palanku peržiūrėti ar rengti naujas sutartis. Tiesa, arčiau pietų pabaikite, ką pradėję, tvarkykitės, tiesiog maloniai pabendraukite su draugais, bičiuliais, jums patinkančiu žmogumi, nes jau po pietų laikas bus palankesnis pasirūpinti sveikatos ir jėgų atstatymu.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Rytas itin palankus profesinei veiklai, tačiau ir pasirūpinti praktiniais tiek artimųjų, tiek bendradarbių poreikiais – tai, ką nuveiksite, ilgai džiugins tiek jus, tiek aplinkinius. Po pietų būsite labiau linkę imtis platesnių iniciatyvų – susitikti su draugais, bičiuliais, skirti laiko laisvalaikiui, pramogoms, bendroms idėjoms, aptarti projektus, vykdyti visuomeninę veiklą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Dar viena gana sėkminga diena, ypač pirmoji jos pusė, kuomet laimė ir meilė, atrodo, nukrinta tarsi iš niekur. Rytas itin palankus imtis kūrybinių projektų, renginių organizavimo, bendrauti su vaikais, būti gamtoje. Popietė – jau rimtesnių darbų metas, tinkamas daugiau profesinei veiklai, jos suderinimui su asmeniniais poreikiais ir panašiems reikalams.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius