Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – birželio 29 d.

Gana ramią emociškai, tačiau intensyvią proto veikla dieną keis gana priešinga – Mėnulis keliaus atjautą, dvasines paieškas, taip pat ir meną palaikančiu jautriu Žuvų Zodiako ženklu. Jis puikiai sutars su Saule taip pat vandens stichiją atstovaujančiame, sentimentaliame, šeimyniškame su vaikais, motinyste ir skysčiais siejamame Vėžio ženkle.
Vyšnios
Vyšnios / 123RF.com nuotr.

Norai ir jausmai sutaps – laikas palankus pasirūpinti tiek savo kūnu, tiek ir dvasia, paisant esminių tiek savo, tiek ir aplinkinių poreikių. Juolab vyriškąjį ir moteriškąjį pradus atstovaujantys Marsas su Venera keliauja ugniniu, tačiau jausmus, meilę vaikams, dosnumą ir džiugumą skatinančiu Liūto ženklu, tad laikas itin palankus šeimyniniam poilsiui, meilei ir darnai namuose atstatyti, sustiprėti tiek šaknimis, tiek ir dvasia.

Laikotarpio iššūkiai visaip bandys tai sutrukdyti, tačiau bus itin svarbu žvelgti į situaciją plačiai ir pabūti smalsiais kaip vaikai, mokytis, įgyti naujų įgūdžių, keisti įpročius, nuostatas atsižvelgiant į pokyčius, į laikmečio tendencijas, naujai pažiūrint į tai, kas paveldėta, sukaupta. Ir vis dėlto šiandien gali kilti niūrokų nuotaikų – gera proga pasimokyti nugalėti ir tai, susilaikykite nuo intensyvesnės veiklos, pažadų.

Tyrą širdį išlaikyt padės ryškios, ypač auksinė geltona, geltonai oranžinė kartu su balta spalvos aprangoje, Saulės akmuo (aventiurininis lauko špatas) papuošalai iš baltojo aukso. Valgykite irgi kaip vaikai – paprastus dalykus, ypatingai tiks riešutai, įvairios sėklos, paprasti pyragai su vaisiais, daržovėmis. Atsisakykite mėsos, žuvies.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Būtų idealu, jeigu šiandien ir rytoj galėtumėte sau leisti paatostogauti ar bent susilaikyti nuo intensyvesnės veiklos – imtis tik to, kas teikia peno sielai, pasidžiaugti vaikais, mylimu žmogumi, rasti laiko kūrybai ar bent pasimokyti kažko, kas jums svarbu, reikalinga, ypatingai jeigu tai susiję su kūryba, menine saviraiška – būtent kūrybiškumas yra perspektyviausia savybė.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Bandysite save padalinti tarp darbo ir namų, tačiau svarbiausia bus ieškoti ilgalaikio naujo sprendimo, kuris leistų jums būti sėkmingais profesinėje veikloje ir laimingais namuose tuo pačiu išsaugant finansinį saugumą. Būtent šiomis dienomis galima rasti visai naujų, iš pirmo žvilgsnio mažai tikėtinų, tačiau sėkmę nešančių sprendimų, tik leiskite idėjoms subręsti, auginkite jas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Palanki diena proveržiui darbe, tačiau mažiau kalbėkite, daugiau darykite patys. Bus itin svarbi situacijos analizavimas, apibendrinimas ir sprendimų, ypatingai susijusių su finansine sėkme ieškojimas. Panašu, kad jūsų idėjų realizavimas šiek tiek stringa, reikalauja naujo žvilgsnio į situaciją – pats laikas pasimokyti naujų veiklos ir bendravimo būdų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien ir rytoj esate saugomi iš aukščiau, o iš tiesų tai dienos, kuomet esate atviri dvasinėms paieškoms, pilni noro suvokti giliausias pasaulio ir žmogaus sąmonės paslaptis ar tiesiog pabūti laisvu žmogumi, kuris ieško prasmės keliaudamas per pasaulį. Realybė, deja, verčia imtis ir gana praktiškų reikalų, tačiau dar anksti priimti galutinius sprendimus – pirma išspręskite senas problemas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors pastarosiomis dienomis vadžias reikia laikyti gerokai įtemptomis, nes tenka atlaikyti gana įtemptus santykius tiek darbe, tiek ir su antrąja puse, tvarkant įvairius reikalus. Šiandien emocijų dar padaugės, aplinkybės vers priimti gana gilaus vidinio žinojimo diktuojamus, tačiau daug ką gyvenime keičiančius sprendimus – pasilikite juos sau, leiskite subrandinti vaisius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jeigu turite jau ilgai jus kamuojančių bendravimo, santykių, įvaizdžio formavimo problemų – pats laikas psichologo ar panašaus pobūdžio specialisto konsultacijai, apskritai bendravimui ar bendradarbių, verslo kolegų paieškai. Tuo pačiu tai ir gilių apmąstymų ieškant tolesnio profesinio kelio, idėjų brandinimo laikas. Idėjų ir galimybių daug – ką rinksitės? Tik sprendimams dar anksti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Būtų palankiausia, jeigu šiandien ir rytoj pavyktų suderinti darbą ir poilsį, skirti daugiau laiko pasirūpinti savimi, vandens procedūromis, taip pat ir sveikesnei gyvensenai, jos įtvirtinimui. Darbo ir atsakomybių turite daug, tačiau tuo pačiu ir apribojimų, todėl pasirūpinimas sveikata, palankiomis darbo sąlygomis, tiesiog malonia, įkvepiančia ir pakylėjančia aplinka itin svarbu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Jūsų atkaklumas pastaruoju metu sunkiai įveikiamas – savo tikslų siekiate toli palikę tiek asmeninius, tiek antrosios pusės ar partnerių interesus. Tai nėra blogai, tačiau gal verta kartas nuo karto pasisemti išminties ten, kur jos yra daugiau, susitikti su tais, kurie leistų jums pažvelgti į save tarsi iš šalies? Šiomis dienomis dvasios ir kūno atgaivą rasite gamtoje, prie vandens, kūryboje, mene.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nuostabus laikas, kai galima rasti giliausią susitaikymą su savimi, tėvais, grįžti prie seniai pamirštų, tačiau svarbių dalykų, prisiminti tai, kuo gimėte, kuo esate ir pasisemti stiprybės iš savo šaknų. Puiku, jeigu galėtumėte daugiau laiko praleisti namuose, su artimaisiais, pabūti jums sentimentų keliančiose vietose. Geras laikas ir ryšių su pasauliu atstatymui, pažinimui, kelionėms.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Labai aktyvus laikas, kuomet galima tiek užmegzti naudingų ryšių, imtis mokymosi ar mokymo, pabaigti mokymosi ciklą, atnaujinti įgūdžius, tiek ir sutikti savo gyvenimo meilę ar ilgalaikį partnerį. Geras laikas planuoti verslo reikalus, darbus, tačiau tik parengiamajai veiklai, mokymuisi iš ankstesnių klaidų, taip pat ir sveikatos stiprinimui, resursų paieškai ir įvertinimui.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Kad ir kaip sunkiai pakeliama jums atrodo situacija namuose, tačiau pasistenkite pamatyti ją iš kūrybinės perspektyvos ir į partnerio priekaištus, spaudimą ar, kaip tik, dėmesio trūkumą sureaguoti visai kitaip negu esate įpratę. Gal tiesiog pakeiskite veiklą, surenkite iškylą ar įgyvendinkite seniai jums knietėjusį sumanymą – laisvė sau išplės laisvės erdvę ir aplinkiniams, dings poreikis grumtis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Metas, kuomet vertėtų atstatyti jėgas, daugiau laiko praleisti namuose ar ten ir taip, kur galėtumėte sustiprėti, pailsėti ir tuo pačiu atsiduoti tam, kas jums svarbiausia – kūrybai, vaikams, mylimam žmogui. Keičiasi prioritetai, interesų sritys, bendravimo būdai – verta paieškoti naujų galimybių, pasimokyti kažko visiškai naujo – Mėnuliui įėjus į jūsų ženklą prasideda naujas ciklas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius