Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antradienio horoskopas – birželio 8 d.

Tai paskutinė Mėnulio mėnesio diena, kuomet dar galima kažką daugiau nuveikti, pabaigti tuos reikalus, kurie reikalauja viešumo, bendravimo, kontakto su kitais žmonėmis, tad pasistenkite, kad rytdienai liktų tik tai, ką galite pabaigti, sutvarkyti patys, o geriausia būtų, kad veiklos ir kalbų apskritai būtų kuo mažiau, nebent tai būtų darbo vietos, namų ar aplinkos tvarkymas, valymas.
'Katrin Wood'
'Katrin Wood' / VDU Botanikos sodo nuotr.

Na, o šiandiena visai graži, jeigu įvertinsime tam tikrą neigiamą ir įtemptą pastarojo meto foną bei tai, kad Mėnulis keliauja visų pirma su materija siejamu Jaučio zodiako ženklu, kuriame jungsis su čia esančiu vadinamu Juoduoju Mėnuliu, o tai skatina būtent blogiausių to ženklo savybių sureikšminimą, iškėlimą kaip vertybės. T. y. materija gali būti arba absoliučiai nuvertinama, arba imama pataikauti pinigams, komfortui, išoriniam grožiui – viso to pastarosiomis dienomis reikėtų labai vengti, stengtis kuo saikingiau, tačiau tuo pačiu pagarbiai elgtis su visu tuo, kas mus supa, ką turime, taip pat ir su savo kūnu.

Kaskart priimdami sprendimą, paklauskime savęs – kokias vertybes tai atstovauja? Vakare nuo 18 val. 07 min. iki 21 val. 47 min., kuomet Mėnulis, užbaigdamas mėnesio ratą, pereis į tą patį ženklą, kur yra ir Saulė – Dvynius, tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet vertėtų susilaikyti ir nuo rimtesnių darbų, planų, pirkinių, nebent tiks tik pabaigti tai, kas pradėta, tvarkytis ar tiesiog ilsėtis.

Šiandien aprangoje bus svarbūs ryškiai raudoni ar geltoni akcentai, papuošalai su turkiu, sarderiu, geležimi.

Maistas gali būti grubesnis, sunkesnis, aštresnis – jame gali būti daugiau česnakų, svogūnų, aitriųjų pipirų, krienų, itin tiks rupi ruginė duona ir įvairūs šakniavaisiai – bulvės, burokai, ropės, ridikai ir pan. Venkite kiaulienos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Gera diena elementariems fiziniams gyvenimiškiems, estetiniams ir kūno poreikiams tenkinti, tvarkytis, ilsėtis, apmąstyti praėjusį mėnesį, daugiau pabūti gamtoje, prie vandens, bendrauti, atiduoti daugiau moralines skolas draugams. Gal kiek sunkiau bus susikalbėti su kitais, atsargiai vertinkite išgirstą informaciją. Susilaikykite nuo finansinių reikalų sprendimo.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Kad ir kaip viskas atrodytų gerai, galite sulaukti viliojančių pasiūlymų, ypač susijusių su egzotinėmis šalimis, galbūt darbu ar uždarbiu, susijusiu su užsieniu, tačiau dabar toks laikas, kuomet pasyvumas yra geriausias sprendimas, tad daugiau domėkitės, išsiaiškinkite visas aplinkybes, o sprendimus atidėkite keletui dienų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Gana sudėtingos tiek profesine, tiek ir sveikatos, savijautos prasme dienos, kuomet, atrodo, vargu ar gali būti blogiau, tačiau tai tik tamsa prieš aušrą – lukterėkite iki vėlaus vakaro, o trečiadienio rytas apskritai bus kitoks: nors ir mažai tinkamas aktyvesnei veiklai, tačiau geras apmąstymams. Antradienį daugiau ilsėkitės, venkite savigraužos ar kaltinimų kitiems – tai gilaus vidinio darbo metas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Bendravimas su draugais, rėmėjais, noras padėti kitiems ar nuveikti visuomenei kažką naudingo bus sėkmingas tik tuomet, jeigu jums pavyks išvengti bet kokių asmeniškumų, net ir susidūrus su savanaudiškumu, apgaule, manipuliacijomis. Ieškokite sprendimų, jeigu turite skolų, problemų su būstu, apskritai skirkite dėmesio įsisenėjusiems finansiniams klausimams, tačiau venkite naujų įsipareigojimų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors rūpesčių ir veiklos turite daugokai, tačiau energijos ir iniciatyvumo, ko gero, mažoka. Šiandien apskritai gali būti sunkoka diena ir darbe – galimos klaidos, bandymai suversti jums svetimas kaltes, patys irgi mažiau rodykite iniciatyvos kažką nurodinėti ar kritikuoti, tiesiog pasistenkite kuo geriau atlikti tai, kas priklauso, išlikti ramūs ir adekvatūs situacijai. Susilaikykite nuo finansinių sprendimų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Norite kuo geriau atlikti visus darbo įsipareigojimus, tačiau panašu, kad jaučiatės tarsi kitame pasaulyje gyvenantys – susikalbėti, susitarti su kuo nors sunku, informacijos trūksta, ji tarsi plaukia pro šalį, mažai kas kreipia į ją dėmesį, dokumentus tenka nuolat peržiūrinėti, tvarkyti iš naujo, susitikimus perkėlinėti, o ir problemos su vaikais, sveikata atima visą likusį laiką, tad belieka susitelkti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien būkite itin dėmesingi spręsdami bet kokius finansinius reikalus, tikrinkite visą informaciją, venkite aklai pasitikėti kitais, juolab pažadais, tačiau ir patys visus reikalus atlikite kuo atidžiau, dabar pernelyg rizikingas laikas tiek didesnėms investicijoms, tiek rimtesnių sprendimų priėmimui, nors pagundų gali kilti. Verčiau daugiau laiko skirkite atokvėpiui, sveikatos atstatymui.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien bus labai svarbu išlikti savimi tiek susidūrus su manipuliacijomis, tiek ir priimant sprendimus – venkite būti pačiais kukliausiais ar norinčiais pasirodyti geresniais už kitus. Asmeninių santykių puoselėjimui taip pat sudėtingas laikas, kuomet, atrodytų, nekaltas veiksmas, žodis, žvilgsnis gali palikti ilgalaikį kartėlio jausmą. Ramiai darykite tai, kas priklauso, spręskite įsisenėjusias problemas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Atrodytų, kad viskas lyg ir gerai, tačiau jums labai sunku susikalbėti su kitais, atrodo, kad tiek namiškiai, tiek aplinkiniai vargu ar nori, stengiasi jus suprasti, bet tuomet kyla klausimas, ar to norite jūs? Pats laikas peržiūrėti savo bendravimo stilių, įsiklausyti į antrosios pusės, verslo partnerių žodžius arba keisti susitarimų sąlygas. Pasaugokite sveikatą, susilaikykite nuo žalingų įpročių.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Būtų geras laikas pailsėti, užsiimti mylima veikla ar bent palepinti save kažkuo ypatingu, tačiau pasistenkite atsargiau vertinti visus pasiūlymus ir savo norus, venkite daryti spaudimą mylimam žmogui ar vaikams, atsargiau vertinkite ir jų pageidavimus, nes geri norai gali greitai virsti kartėliu. Būkite itin dėmesingi tvarkydami tiek asmeninius, buities, tiek ir su sveikata susijusius reikalus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Atrodytų, ramiai leistumėte laiką namuose, esate labai jaukiai ir sentimentaliai nusiteikę, tačiau galite susidurti su senomis skaudžiomis istorijomis, kartėlio jausmą gali palikti ir kažkokios iš kartos į kartą perduodamos tradicijos, įpročiai, charakterio savybės. Tinkamas laikas pokyčiams, tik venkite susipriešinimo, daug ką galima padaryti su meile ir išlaikant vidinę tvirtybę.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ir šiandien gali atrodyti, kad visas pasaulis susimokė prieš jus – sunku susikalbėti su namiškiais, atrodo, kad jie per mažai vertina jus, o aplinkui apskritai tik chaosas ir manipuliacijos? Ar tikrai taip? Šiandien mažiau kalbėkite, daugiau klausykite ir tikrinkite viską, kas jums ar apie jus sakoma – gal ir jūs padarėte klaidų ir dabar norite išsisukti? Vertybių išbandymo laikas, tad būtina susitelkti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius