-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – gegužės 1 d.

Astrologinė prognozė antradieniui.
Magiškos sakuros traukia vilniečius
Magiškos sakuros traukia vilniečius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandienos avantiūros, ko gera, pasiteisins. Nuojauta bus stipri, tad verta ja pasikliauti. Darbe galimas pelnytas apdovanojimas. Tikėtina, jog vadovai pagaliau pastebės ir įvertins jūsų pastangas bei pasiektus rezultatus. Antradienį daug klausimų gali kilti su šeimos nariais dėl bendro biudžeto planavimo. Čia nuomonės gali ir išsiskirti. Tačiau diena pakankamai skaidri ir harmoninga, tad tikėtina, jog viskas išsispręs taikiai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Antradienį Jaučio zodiako ženklo atstovai bus kupini jėgų. Ši diena puikiai tiks sunkiems darbams, reikalaujantiems daug kruopštumo ir kantrybės. Šiandien įtampas geriausiai pavyks nukrauti per aktyvią veiklą, sportą, intensyvų darbo krūvį. Galimos įdomios pažintys su autoritetingais žmonėmis. Nuostabiai seksis kurti bei puoselėti dalykinius santykius. Vakare jus gali pasiekti svarbios žinios iš svetur.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien Dvyniams nepavyks tiesiog lengvai slysti gyvenimo paviršiumi. Aplinkybės vers įsigilinti į kiekvieną situaciją ir ieškoti tikrųjų įvykių priežasčių. Iš tolo jausite apgaulę ir klastą. Ši diena puikiai tinka spręsti klausimams susijusiems su mokesčiais, draudimu, paskolomis bei bendru biudžetu. Kolegos šią dieną bus gana emocingi, tad lengvai įsižiebs ginčai bei konfliktai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien Vėžiai gyvens savo vaikų laimėjimais ir pasiekimais. Be galo didžiuositės savo atžalomis. Atrodys svarbu daugiau laiko skirti jų mokslams bei užklasinei veiklai. Apskritai tai sėkminga diena. Net jei ir patirsite šiokių tokių įtampų pirmoje dienos pusėje, vakare viskas išsispręs ir stos į savo vietas. Puikus laikas romantikai, pasimatymams, meilės prisipažinimams.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Antradienis – tai puikus laikas smulkiems remontams bei interjero pokyčiams. Neapleis noras kažką keisti, transformuoti. Tačiau svarbu bus skirti laiko ir savo jausmų analizei, labai gali būti, jog išorinių pokyčių poreikis yra jūsų vidinės būsenos atspindys. Ginčai, trintys su šeimos nariais vis dar labai tikėtini, mat sunku bus valdyti emocijas. Vakare geriausiai jausitės tarp savo keturių sienų, kur viskas pažįstama ir saugu.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės zodiako ženklo atstovai antradienį bus nepaprastai įtaigūs. Meistriškai valdysite žodžius, balso tembrą bei kūno kalbą. Tiems, kas dirba reklamos srityje, tikrai seksis. Nemažiau sėkminga diena ir toms Mergelėms, kurios šiuo metu tvarko svarbią dokumentaciją, ruošia sutartis ar laukia būtinų leidimų, patvirtinimų. Vakaras bus judrus ir linksmas. Vargu, ar išsėdėsite namuose.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien daug ką lems tikėjimas savimi ir savo sprendimų teisingumu. Jei abejosite ir dvejosite, ko gera, praleisite nemažai dosnių galimybių. Tuo tarpu, jei užtikrintai eisite savo tikslų link ir nebijosite siekti to, ko iš tikrųjų norite, – tikėtina sėkmė. Antradienį mažiau dėmesio kreipkite į kitų patarimus ir nuomonę. Verčiau pasikliaukite savo nuojauta.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionams seksis siekti užsibrėžtų tikslų. Šią dieną veiksite drąsiai ir ryžtingai, sunku bus išmušti jus iš vėžių. O tiems, kas pamėgins stoti jums skersai kelio, būsite negailestingi. Konkurencija jus motyvuos ir skatins siekti dar geresnių rezultatų. Antradienį turėsite reikiamų žmonių užtarimą. Diena taip pat tinkama išvaizdos pokyčiams, sveikatinimosi procedūroms.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien Šauliams sunkiau seksis susikaupti ir siekti konkrečių rezultatų. Apskritai sunku bus būti konkretiems. Viskas atrodys pernelyg miglota ir neaišku. Tokiomis dienomis geriau susilaikyti nuo svarbių sprendimų. Jei turite galimybę, svarbesnius darbus bei susitikimus nukelkite į rytdieną. Antradienis – geras laikas savianalizei, poilsiui, trumpoms atostogoms. Nebijokite savo jausmų, kartais tiesiog būtina paliūdėti ir išsiverkti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragių užmojai šiandien bus labai dideli. Vis tik pasistenkite situaciją vertinti adekvačiai ir neprasilenkti su savo galimybėmis. Antradienį ambicijos jus ves tiesiai į tikslą. Atrodys, jog verta aukoti viską, kad tik pasiektumėte tai, ko norite. Tai puiki strategija karjerai ir socialinei padėčiai stiprinti, tačiau visiškai netinkama tarpusavio santykiams puoselėti. Būtent čia šiandien tikėtini sunkumai ir konfliktai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandenio zodiako ženklo atstovams kritinių situacijų darbe antradienį, ko gera, nepavyks išvengti. Labai tikėtini konfliktai ir ambicijų kovos su valdžia. Nesistenkite būti protingesni už kitus, šią dieną tai tikrai nepasiteisins. Jei susikoncentruotumėte į konkrečias užduotis bei rezultatus ir tiesiog nuosekliai siektumėte užsibrėžtų tikslų, niekas šiandien jūsų nesustabdytų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Antradienis pareikalaus iš jūsų vidinių pokyčių. Galite į juos eiti sąmoningai arba laukti, kol aplinkybės jus privers. Jūsų pasaulėžiūroje tikėtinos didelės permainos. Deja, dažniausiai to pasiekiama po įtemptų, dažnai net kritinių situacijų, tad galite su tuo susidurti ir šiandien. Kaip bebūtų, galiausiai viskas išsispręs jūsų naudai. Vakare galimos įdomios pažintys su užsieniečiais.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius