-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – gegužės 18 d.

Jei pasižiūrėtumėte į šios dienos vidurio horoskopo brėžinį, pamatytumėte jame galingą „burę“ arba „aitvarą“ – planetų aspektų konfigūraciją, kuri tarsi savaime neša tam tikra kryptimi, palankiai veikia tam tikras sritis. Tokiomis sritimis šiandien bus mokslo, technologijų pažanga ir informacija apie tai, taikymas, tam tikri sprendimai, susiję su būtinybe keistis ir keisti, atsisakant asmeninių ambicijų, tačiau suteikiant didesnės reikšmės saviraiškos galimybėms.
Tulpės
Tulpės

Itin palanki diena laisvalaikio, meno, kūrybos, pramogų sektoriui, tiems, kas dirba su vaikais. Taip pat ir asmeniniame gyvenime bus lengviau išreikšti jausmus, išsakyti poreikius, rasti perspektyvius sprendimus, užmegzti ryšius, kūrybingai pasižiūrėti į įvairias problemas, susivokti vertybių sistemoje, formuoti pasaulėžiūrą ar netgi atverti akis, pamatyti situaciją nauju žvilgsniu. Svarbiausia pamatyti tikslą ir jo siekti, ypatingai vakarop gali tekti susikaupus padirbėti. Puikus laikas imtis mokslų, pradėti siekti naujų dalykų, mokytis ir mokyti.

Šiandienos nuotaikas geriausiai atitiks margi, spalvoti, ryškūs drabužiai, puoškitės marguoju riolitu, lengvais, spalvingais papuošalais iš sidabro ar aliuminio. Maistas šiandien turėtų būti lengvas, daugiau žaliavalgiškas ar veganiškas – maiste turėtų būti kuo daugiau salotų, daržovių, kopūstų įvairiausiomis formomis, vietoj gyvulinių produktų rinkitės grybus.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoje dienos pusėje turėsite ypatingą progą pradžiuginti antrąją pusę, išspręsti bet kokias asmeninių santykių problemas ir susitaikyti su visais žmonėmis. Jūsų nuotaika bus puiki, norėsis mylėti visą pasaulį ir skleisite gražiausius jausmus visiems. Tiesa, vakarop emocijos gali kiek nusekti, situacija gali gana smarkiai keistis, užgriūti problemų, todėl pasistenkite išlaikyti džiugumą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Itin sėkminga diena, jeigu jums tenka spręsti vertybinius, ideologinius klausimus – ką sako jūsų širdis, su kuo ir už ką jūs? Kuo tikite, ką žinote, o kas dar labai abejotina? Būsite labai sentimentalūs, nors tai galbūt sunkiai derės su dabartiniu jūsų itin revoliucingu įvaizdžiu – parodykite savo jausmus, dėmesį artimiesiems, prisiminkite tas vertybes, kurias atsinešėte iš namų, vaikystės.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kad ir kaip viduje jausitės įsitempę, ryte turėtumėte pajausti gana didelį emocinį pakylėjimą – sulauksite palaikymo iš draugų, pavyks išspręsti subtilią problemą, pakalbėti su žmonėmis, gausite gerų naujienų, o ir patys pamatysite daug naujų, gražių perspektyvų. Tiesa, išlaikykite saiką, vakarop galite pasijausti persitempę, tačiau pasistenkite išlaikyti rytinį nusiteikimą kuo ilgiau.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Panašu, kad šiandien išsispręs viena jus labai kankinusių profesinių problemų – tikėtinas tiek gana geras atlygis, tiek ir didelis vidinis pasitenkinimas, gausite patvirtinimą, kad širdis buvo teisi. Tiesa, atsargiau kažką žadėkite draugams, reikškite nuomonę, siūlykite paramą – galimos mažai lauktos išlaidos. Apskritai gali kilti noras save pradžiuginti malonia dovanėle – išlikite saikingi!

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Esate emociniame pakilime – puikus laikas puoselėti meilės ryšiui, kurti ateities planus, imtis bendros veiklos su jums reikšmingais asmenimis, bendraminčiais, pristatyti tai, ką nuveikėte, kas jums svarbu (labdaros, visuomeninius, kūrybinius projektus). Tiesa, pasistenkite tai suderinti su profesine veikla, ankstesniais įsipareigojimais – po pietų apie juos gali būti gana griežtai priminta.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Laikas, kuomet norite būti su savimi ir savo vidiniais išgyvenimais, jums tiesiog būtinas atokvėpis atsiribojus nuo gausybės darbo, profesinių ir asmeninių, šeimos reikalų. Šiandien pagaliau pavyks rasti jums taip svarbų sprendimą, išpildyti svarbų pažadą sau ir artimiesiems, tačiau popietė gali būti gana sudėtinga – atsargiau vairuokite, venkite prieštaringų situacijų, ką bedarydami susikaupkite.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus laikas asmeninių santykių problemų sprendimui ir ilgalaikių gairių tolesnei savo veiklai, realizacijai pamatymui. Tinka mokytis naujų dalykų, amatų, plėsti jau turimas žinias - tai suteiks jums tiek platesnes profesines, tiek ir saviraiškos galimybes. Bus svarbu imtis būtent to, ko norite, kas teikia jums džiaugsmo – aptarkite tai su draugais, suvaldykite visas baimes.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Būsite profesinės veiklos pakilime – pagaliau matote ir tikslą, galimybes ir resursus, o svarbiausia – stiprius ir nuoširdžius jausmus širdyje. Leiskitės jų vedami ir toliau siekite savo tikslų. Po pietų gali kilti įvairių baimių, prieštaringų situacijų – bus svarbu reaguoti be baimės, ramiai įvertinus situaciją – juk jūs viską turite ir viską galite, tereikia panorėti ir spręsti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nuostabus meilės metas, kuomet esate pilni kuo nuoširdžiausių jausmų, linkę atiduoti viską, ką turite gražiausio mylimam žmogui, visiems sutiktiesiems. Šiandien pasaulį matote gal kiek ir rožinėmis spalvomis, bet jeigu tai teikia džiaugsmo tiek jums, tiek aplinkiniams – tai puiku – išlaikykite šį jausmą kuo ilgiau. Vakare venkite skubos, atsargiau vairuokite, laikykitės taisyklių.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Įdomi diena – viena vertus, spaudžia darbai, verčia jus imtis dalykų, kurie jums primena senus įsipareigojimus, grįžti į praeitį, kažką išbaigti, antra vertus, tai neša gana stiprų laisvės pažadą. Esate pilni energijos ir emocijų, este linkę atiduoti artimiesiems, aplinkiniams viską, ką galite geriausio, tačiau įvertinkite savo materialines, finansines galimybes, venkite skubotų sprendimų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nuostabus meilės laikas, kuomet išsakyti, parodyti kuo gražiausi jausmai mylimam žmogui sulaukia atsako, o aplinkybės klostosi taip, kad tuos jausmus vis tiek tenka parodyti. Būsite itin kūrybingi – puikus metas bendrai pramoginei, pažintinei veiklai, iškyloms su šeima, artimaisiais, vaikais, tik svarbu išlaikykite džiugumą, kad kad ir kokie mažai laukti rūpesčiai užkluptų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kad ir kaip jums rūpėtų įvairūs reikalai, šiandien vargu ar pavyks pabėgti nuo namų ar šeimos reikalų – laukia geros naujienos, širdį giliai jaudinantys įvykiai ar sprendimai, pagaliau pavyks realizuoti tai, apie ką galbūt seniai svajojote, o gal net bijojote svajoti. Tiesa, tai gali jus kiek trikdyti, gali tekti kažką savo gyvenime keisti, tačiau bus svarbu įvardinti sunkumus ir juos spręsti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius