TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antradienio horoskopas – gegužės 25 d.

Nors ši diena prieš pilnatį laikoma viena stipriausių, efektyviausių įvairiems darbams pradėti, tačiau, turint galvoje įvairias aplinkybes, o visų pirma tai, kad trečiadienį laukia Mėnulio užtemimas Šaulio Zodiako ženkle, akivaizdu, kad viskas, kas vyksta, kas daroma, turi būti itin gerai paruošta, pasverta. Apskritai rimtesnių projektų pradžią derėtų atidėti ilgesniam laikui, kai nurims pastaruoju metu grįžtanti Saturno ir Urano kvadratūra, aktyvinanti įtampas tarp seno ir naujo pasaulių – apie tai byloja ir visame pasaulyje suaktyvėjusios politinio gyvenimo priešpriešos, gamtos stichijos.
Gėlės
Gėlės / 123RF.com nuotr.

Antra vertus, svarbu žinoti, kad tuo pačiu yra ir daug pozityvių, sprendimų paiešką ir išeitis rasti leidžiančių aspektų, todėl itin svarbu išlaikyti kuo daugiau vidinės šviesos, atjautos aplinkiniams ir išdrįsti bent jau sau pasakyti tiesą, situaciją įvardyti tikraisiais vardais ir veikti drąsiai, daryti tik tai, kuo tiki, atlaikant aplinkybių ir aplinkinių spaudimą.

Bus sunku likti nuoširdiems, nes informacijos painiava didelė, verčianti patylėti net ir tuomet, kai turite savo nuomonę, tačiau Mėnulis Skorpiono ženkle suteiks galimybę žvelgti giliau.

Deja, dar gerą mėnesį, o iš esmės iki metų galo, teks mokytis veikti ir gyventi painiomis, aiškumo trūkumo, vertybių patikrinimo sąlygomis.

Emocijas kiek apraminti leis įvairių pilkų, šviesiai melsvų, sidabro atspalvių drabužiai, puoškitės baltu nefritu, sidabru.

Kuo daugiau gerkite natūralių sulčių, ypač su minkštimu, valgykite sultingų vaisių, o ir kiti patiekalai turėtų būti vandeningi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Daug jautrumo, noro gražiai bendrauti, imtis kokios nors aktyvios veiklos, tačiau tuo pačiu džiugina, prasmė teikia buvimas namuose, su mylimu žmogumi – daug emocijų, gilios aistros ir vidinės galios pajautimas šiomis dienomis daro jus ypatingais, svarbu tik tikrinkite visą jus pasiekiančią informaciją, venkite skubos ir baimių priimant sprendimus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jeigu artimiausiomis dienomis pavyks išlikti ramiais darbe, atlaikyti ramiai spaudimą, būtinybę grįžti prie to, kas jau atrodė praeitas etapas ir nusiteikti dar vienam ilgam užduočių etapui, egzaminas bus išlaikytas. Yra rizikos pridaryti klaidų priimant finansinius sprendimus, apsiskaičiuoti, būti apgautais ar apsigauti, todėl dar vis labai svarbu tikrinti visus dokumentus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Artimiausiu metu skirkite daugiau dėmesio savo sveikatai, ypatingai nervų sistemos būklei, gali grįžti senos problemos, tad kad ir ką darytumėte, kokius sprendimus bepriimtumėte, vienas iš svarbiausių sprendimų turėtų būti išlaikyti aiškų tikslo matymą, viską daryti čia ir dabar geriausiu būdu, vengiant per daug šnekėti ar sukti galvą dėl savo baimių.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Dar viena jums gana sėkminga diena, kuomet turite galimybės parodyti ir išskleisti visą savo kūrybinį potencialą, veikti drąsiai ir aktyviai, tačiau tuo pačiu išlaikant atjautą aplinkiniams, su meile aplinkai, pasauliui – tai galėtų būti ir aplinkosauginės akcijos, ypatingai susiję su vandenimis, vaikai, šeima, slauga. Tačiau vadovaukitės savo galva, yra rizikos pasiduoti svetimai įtakai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiomis dienomis būtų prasminga kuo daugiau laiko ir dėmesio skirti asmeniniams, šeimos, artimųjų reikalams, pasidarbuoti su savo vidinėmis problemomis, rasti laiko ir būdų daugiau pailsėti, skirti dėmesio sveikatai, kažkokių vidinių, psichologinių problemų sprendimu. Venkite bet kokių pagundų laužyti taisykles, imtis veiklos, kuri vėliau gali pakenkti jūsų reputacijai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Gali tekti imtis visuomeninės veiklos, pasirūpinti draugų, kitų žmonių interesais, gilintis į tai, kas reikalauja didelės atjautos ir stiprybės – pasitikėkite savo įžvalga, tačiau sprendimus priiminėkite labai atsakingai, nes informacijos bus daug, tačiau aiškumo truks, bendraudami venkite ginčų, kažkokių pareiškimų, mažiau kalbėkite, daugiau klausykite.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Gana gera diena spręsti finansinius reikalus, galite gauti atlygio už savo veiklą, tačiau teks gerokai padirbėti, nusiteikite aktyviai dienai ir venkite skubos priimant kažkokius sprendimus, ypatingai jeigu reikia kažką įsigyti, pasirūpinti sveikatos, artimųjų reikalais – bus lengva pasiduoti emocijoms, tad bus svarbu stabtelėti ir įsigilinti į situaciją, dar kartą pagalvoti, ko jums iš tiesų reikia.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Dar vis esate nusiteikę užkariauti pasaulį ir leistis į nuotykius – idealizmo ir ryžto daug, tačiau yra rizikos pasiduoti baimėms, per mažai tiksliai įvertinti situaciją ir priimti klaidingus sprendimus, ateityje versiančius grįžti prie senų problemų, tad venkite skubos, likite ištikimi savo siekiams ir vertybėms, ir skaičiuokite, gilinkitės, rinkite visą būtiną informaciją.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Galite jaustis gana prislėgtais, tačiau tuo pačiu tai ir geras laikas atstatyti jėgas, savo resursus – daugiau judėkite, būkite gamtoje, prie vandens, atsiribokite nuo intensyvesnio bendravimo. Geras laikas grįžti prie tos informacijos, kurią praleidote, per mažai įsigilinote, ankstesnių mokslų, taisyti ankstesnes klaidas, projektus. Bendraudami su artimaisiais pasistenkite išlikti pozityviais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Diena bus itin aktyvi, gali tekti imtis visuomeninės veiklos, pristatyti tai, ką jau esate padarę, bendrauti su įvairiais žmonėmis, ieškoti tiek asmeninių, tiek ir draugų ar bičiulių problemų sprendimų. Būsite itin ryžtingai ir tuo pačiu atjaučiančiai nusiteikę, matysite situaciją kaip reta giliai, tačiau bus svarbu vengti skubotų finansinių sprendimų – yra rizikos padaryti klaidų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Būsite priversti ieškoti gana skausmingų sprendimų, susijusių su šeimynine, būsto situacija ir tuo pačiu profesine veikla – viskas susivynioję į gana painų kamuolį, tenka peržiūrėti tai, kas jau nuveikta, tačiau venkite skubotų pareiškimų, dar anksti tikėtis aiškumo, tad svarbu likti ištikimiems savo vertybėms ir daryti tai, ką šiuo metu galite padaryti geriausio.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šiomis dienomis bus labai svarbu išlaikyti pozityvų požiūrį į pasaulį, kad ir kaip jausitės vieniši ar įskaudinti. Juolab yra rizikos padaryti klaidų, pasiduoti puikybei, atsisakyti to, kas iš tiesų jums svarbu, todėl laikykitės įstatymų, taisyklių, likite ištikimi svarbiausioms vertybėms ir daugiau laiko skirkite buvimui gamtoje, kūrybinei veiklai, tam, kas jus džiugina, verčia sielą skristi.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius