Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – gegužės 4 d.

Didžiąją dienos dalį Mėnulis keliaus su laisve, draugyste, naujomis idėjomis, siurprizais ir išskirtinumu siejamu Vandenio Zodiako ženklu, tinkamu dirbti su kitais, kolektyve, ieškoti būdų įgyvendinti savo siekius, spręsti visuomenei svarbius klausimus. Tiesa, laikas gana sudėtingas, reikalaujantis gana didelės atsakomybės ir kartu su plėtra siūlantis ir gana didelius apribojimus, todėl imtis naujų dalykų nevertėtų, juolab kad Mėnulis jau dylantis, labiau palaikantis darbų pabaigą.
Pavasarinės gamtos grožis Vytauto Šauklio kadruose
Pavasarinės gamtos grožis Vytauto Šauklio kadruose / Vytauto Šauklio nuotr.

Tinka imtis nebent konkrečių, trumpų, praktiškų darbų, jeigu šiandien juos užbaigsite. Be to, vertėtų nusiteikti, kad gali įvykti mažai lauktų situacijų, kuomet teks staigiai reaguoti, tad mažiau planuokite, pasistenkite išlikti ramūs ir geranoriški.

Šiandien anksti ryte įvyks gana svarbus astrologinis įvykis – Merkurijus pereis į Dvynių Zodiako ženklą, kur jis išbus net iki liepos 11 d. Čia jis stiprus, todėl turėtų labai pagerėti visapusiška komunikacija – tiek tarp konkrečių žmonių, tiek ir su įvairiomis įstaigomis, išjudės smulkus verslas, mokymosi ir mokymo sistemos. Visur padaugės aiškumo, bus galima planuoti, pamatyti bent artimiausią perspektyvą. Geras laikas nedidelėms kelionėms, ypatingai verslo ar pažintiniais tikslais. Šiandien dar anksti imtis viso to, pajauskite kur link pučia vėjas.

Šios dienos nuotaikas geriausiai atitiks sidabrinė, perlamutrinė, oranžinė spalvos aprangoje, puoškitės citrinu, hiacintu (gelsvai-oranžinis cirkonas), sidabru. Gausiau vaišinkitės panašių spalvų citrusiniais vaisiais, jų sultimis, o taip pat cukatomis, kitais saldumynais su jais, kitais vaisiais, medumi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Aktyvi, darbinga diena, kuomet teks gana smarkiai susitelkti ties profesiniais uždaviniais, darbu su kitais, bendrais projektais – atsakomybių gana daug, tačiau vis atsiranda kažkokių kliuvinių, būtinybės imtis kažkokių keistų naujų darbų, kuriuos gali tekti atlikti tik iš mandagumo. Tas etapas po truputį baigiasi, nuo šiandien daug kas pradės judėti sklandžiau.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Atėjo laikas planuoti finansus, skaičiuoti pinigus ir galvoti apie naujas investicijas, pirkinius. Tiesa, mažiau kalbėkite, daugiau domėkitės, klausykite, veikite. Geras laikas pranešti apie save, savo veiklą tiems, kurie gali būti naudingi ar tapti jūsų klientais. Veiklos bus daug, tik pasistenkite, nors ir jaučiatės teisūs, garbingai išvengti konfliktų su darbdaviu ar tais, nuo kurių priklauso jūsų karjera.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Merkurijus, jūsų ženklo valdovas, šįryt įeina į jūsų ženklą, tad galite pajausti, kad žodžiai ir informacija pasipylė tarsi iš gausybės rago. Po ilgesnio laiko tarpo galite pajausti norą išsakyti pasauliui viską, ką galvojate, ką patyrėte, suvokėte ar sužinojote per pastarąsias porą savaičių. Vis dėlto būkite išmintingi ir kalbėkite tik tiek, kiek būtinai reikia, ir tada, kai iš tiesų būtina.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nuo šiandien jums prasideda tarsi tylos metas, kuomet ir patys mažiau norėsite bendrauti, ir aplinkiniai gali mažiau jus suprasti. Antra vertus, tai geras laikas pasigilinti į savo vidų, imtis savianalizės, ieškoti vidinių kylančių sveikatos problemų priežasčių ar sielos gydymo. Tam tikra prasme tai ir emocinės transformacijos laikas, kuomet būsite priversti kai ko griežtai atsisakyti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Labai intensyvus laikotarpis tęsiasi ir šiandien jus gali užgriūti arba dar nuo vakar tęstis darbų ir rūpesčių lavina. Visų pirma profesinėje srityje labai padaugės informacijos, gali tekti bendrauti su įvairiais konsultantais, draugais, bičiuliais, tartis, ieškoti reikalingų partnerių. Situacija gali būti labai permaininga, reikalaujanti dėmesio ir gana greitų sprendimų, o tuo pačiu ir savitvardos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Dar viena smulkių, begalinių rūpesčių ir darbų diena. Visų pirma, labai padidės profesinės informacijos srautas – laiškų, pokalbių, smulkių reikalų. Asmeniniai reikalai taip pat privers dar labiau įsitempti, gali tekti spręsti artimųjų ar savo sveikatos problemas, padaugėti buities ar kitų smulkių, jūsų išmanumo pareikalausiančių darbų, tad vargu, ar verta dieną planuoti griežtai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien, kaip ir vakar, būsite labiau linkę užsiimti tuo, kas jums teikia atgaivos, daugiau pailsėti, tiesiog pasidžiaugti gyvenimu, tačiau visai tikėtina, kad laiko tam bus mažoka, nes turite įvairių gana painių ir jus jau gerokai nuvarginusių darbų, susijusių su finansais, verslu ar nekilnojamuoju turtu. Gali tekti grįžti prie jų, spręsti čia ir dabar kylančias problemas, tad nusiteikite ramiai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nuo kalbų, sutarimų paieškos būsite linkę pereiti prie konkretesnių darbų ir planų ar net sprendimų. Esate linkę laiką praleisti saugioje, jums įprastoje, gal net namų aplinkoje, tačiau blaškotės tarp to, ką turite ir ko siekiate, norite, ko reikalauja jūsų antroji pusė. O ko labiausiai trokštate jūs? Norų galbūt daug ir jie mažai konkretūs, tačiau turite porą mėnesių išgryninti savo siekius.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Informacijos, įvairių smulkių reikalų tiek daug, kad sukatės, kaip išmanote. Pasinaudokite visu tuo, ką sužinojote, išmokote, kontaktais, kuriuos surinkote ir imkitės aiškiau dėliotis prioritetus – geras laikas susirasti tuos asmenis, kurie galės geriausiai jums patarti, su kuriais norėtumėte bendradarbiauti, bus lengviau susitarti ir su antrąja puse dėl bendrų tikslų ir siekių

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ir toliau būsite priversti gana intensyviai spręsti įvairius finansinius, praktiškus reikalus, tačiau po truputį pradės ryškėti konkretūs darbai, ką turite nuveikti, atsiras pagalbininkų, pavyks aiškiau susidėlioti prioritetus, gauti reikalingos informacijos, ją sutvarkyti, užpildyti dokumentus. Geras laikas pasidomėti ir naujais sveikatinimosi būdais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Esate itin ryškūs ir matomi, daug kam reikalingi, tačiau namiškių, artimųjų ar tiesiog su namais, jų pasikeitimais, remontais susiję reikalai verčia jus dalinti save. Nuo šiandien po truputį atsigausite ir galėsite imtis to, kas leis atsipalaiduoti. Galbūt dar kol kas tik kalbomis ir planuose, tačiau geras laikas planuoti veiklas su vaikais, atostogas ar tiesiog pagalvoti, kaip norėtumėte leisti laisvalaikį.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puikus laikas pasidomėti šeimos istorija, namiškių reikalais, tradicijomis – pavyks gražiai sutarti su artimaisiais, tėvais, pagalvoti apie namus ir tai, kokiais juos norėtumėte matyti, ką juose nuveikti, kaip geriausiu būdu panaudoti tai, ką paveldėjote, savo ar šeimos, giminės patirtį. Tiesa, šiandien mažiau kalbėkite, daugiau klausykite, būkite itin atidūs jus pasiekiančiai informacijai, tikrinkite ją.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius