Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – gegužės 8 d.

Astrologė Viktorija Greviškienė pateikia prognozę antradieniui. Ko tikėtis?
Laimas
Laimas / „Scanpix“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Antradienį Avinams gali tekti iš esmės keisti savo planus. Atsiradusios naujos galimybės vienu metu trauks į skirtingas puses. Sunku bus susikoncentruoti ir apsispręsti. Vis dėlto galutinį sprendimą, ko gero, nulems finansinės naudos perspektyvos. Šiandien itin seksis kolektyvinė, grupinė veikla, tad neatsiribokite nuo žmonių. Vakaras kiek pavojingesnis, leiskite jį ramiai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Antradienį Jaučio zodiako ženklo atstovai vis dar bus pasinėrę į darbus. Tačiau šiandien būtinai raskite laiko ir bičiulystei bei linksmybėms. Tikėtinos įdomios pažintys. Gali būti, jog būtent draugai vienišus Jaučius supažindins su žmogumi, kuris visam laikui pakeis jų gyvenimą. Dienai einant į pabaigą galite susidurti su konfrontacija darbinėje aplinkoje. Pasistenkite išlikti ramūs.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Antradienis, ko gero, bus viena iš tų dienų, kai žolė atrodys žalesnė ten, kur mūsų nėra. Dabartinė jūsų situacija jums gali atrodyti pernelyg nuobodi ir monotoniška. Viskas bus per daug pažįstama ir aišku. Kaip medus trauks tolimos kelionės, kitos kultūros, filosofija. Šiandien leiskite sau pasvajoti, vizualizuoti tai, ką norėtumėte pritraukti į savo gyvenimą. Tikėkite, jog taip ir bus!

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Diena gana kritiška. Vėžio zodiako ženklo atstovai šiandien, ko gero, jausis kaip kovos lauke, kai kiekvieną akimirką gali tikėtis atakos iš slapto priešo. Galingiausi jūsų ginklai antradienį bus įgimta nuojauta ir psichologinių žinių išmanymas. Būtent tai padės numatyti galimus oponentų žingsnius. Šią dieną reikia drąsiai kovoti už tiesą ir savo teises. Būtinai pasitelkite į pagalbą draugus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Atsargiau vertinkite naujas pažintys antradienį. O jų tikrai netruks. Labai tikėtina, jog teks bendrauti su daugybę įvairaus plauko žmonių. Deja, kai kurie jų gali nemaloniai nustebinti, tik vėliau atsiskleis tikrieji jų ketinimai. Tai diena, kai gali kilti daugiau ginčų darbinėje aplinkoje. Nebūkite tokie principingi, venkite bet kokių kraštutinumų ir ultimatumų. Vakaras bus romantiškas, džiaugsitės artimų žmonių draugija.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Antradienį labiausiai džiugins tai, jog protas ir jausmai pagaliau, nors ir trumpam, ras bendrą kalbą. Tad sprendimai bus labiau pasverti ir visapusiški. Bendrauti bus smagu ir lengva, tad drąsiai skirkite dalykinius susitikimus, aptarinėkite svarbius reikalus su kolegomis. Smagios komandiruotės šiandien taip pat labai tikėtinos. Vis dar gali varginti vienokie ar kitokie sveikatos sutrikimai, tad svarbu bus nepervargti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių diena gali prasidėti intriguojančiais pasiūlymais, ko gero, susijusiais su pinigine nauda. Kad ir kaip vilios finansinės avantiūros šiandien, tai nėra palanki diena didelėm rizikom. Jei vis tik norisi išbandyti savo laimę, verčiau nusipirkite loterijos bilietą ar sudalyvaukite konkurse. Antradienio vakaras bus kupinas romantikos, norėsis kalbėtis, dalintis savo įžvalgomis ir patirtimis su artimu žmogumi.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Antradienį įsisiautėjusios Skorpionų emocijos bus sunkiai valdomos. Jei sąmoningai nepažvelgsite į savo vidines problemas, visą dieną ieškosite kur galėtumėte nuleisti garą. Greita emocinė iškrova – tai tik tariamas pagerėjimas. Nenuostabu, kad žmonės vengs jūsų draugijos šiandien. Vakare daugiau dėmesio gali pareikalauti giminaičiai, tikėtina, jog jiems prireiks jūsų patarimo ar kitokios pagalbos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Daug šurmulio dėl nieko, turbūt taip tiksliausiai būtų galima apibūdinti Šaulių antradienį. Nuo pat ryto užgrius begalę skambučių, elektroninių laiškų, bei kitokių reikalų. Pasijusite tarsi po šalto dušo. Tačiau, vos tik kibsite į darbus, pamatysite, jog visi, atrodę skubus reikalai, išsisprendžia be ypatingų pastangų. Vakaras bus ne ką mažiau judrus. Puikus laikas mokytis ko nors naujo.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Antradienį Ožiaragiai jausis tvirtai. Gali būti, jog staiga kils noras padaryti ką nors gero ne tik savo, bet ir visuomenės labui. Ko gero, atsiras nemažai bendraminčių norinčių prisidėti prie šių gražių jūsų idėjų įgyvendinimo. Diena tinkama bet kokių darbų plėtrai ar planavimui. Puikiai seksis numatyti perspektyvas. Ir toliau sklandžiai eisis grupinė veikla, kur vyrauja vienybė ir siekiama bendrų tikslų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Tikėtina, jog antradienį Vandeniai kovos su vėjo malūnais, reikalaudami sau daugiau laisvės. Supraskite, vieninteliai žmonės, kurie jus iš tiesų varžo, esate jūs patys. Kaip ten bebūtų, diena tinkama pokyčiams. Tačiau nepasiduokite norui deginti visus tiltus ir nerti į naujas patirtis stačia galva. Viską gerai apgalvokite. Vakare drąsiai rodykite savo iniciatyvą – ji pasiteisins.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Antradienį Žuvų zodiako ženklo atstovai gyvens savo pasaulyje, pagal jame galiojančias taisykles. Viena svarbiausių šio pasaulio nuostatų, jog aplinkiniai tave turi suprasti be žodžių. Nes kuo mažiau žodžių, tuo daugiau prasmės juose. Tad nenuostabu, kad nesusikalbėjimų ir nusivilimų šiandien gali padaugėti. Geriausiai seksis darbai, kuriuos galėtumėte atlikti vieni, niekur per daug neskubėdami.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius