Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Antradienio horoskopas – gruodžio 10 d.

Palankus metas reikalams, susijusiems su nekilnojamuoju turtu tvarkyti, pasiteisins investicijos į geresnes gyvenimo sąlygas. Antradienį galite susidurti su provokacijomis – venkite beprasmių ginčų.
Šeima renkasi Kalėdų eglutę
Šeima renkasi Kalėdų eglutę / 123RF.com nuotr.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Antradienį taps sunkiau apsispręsti. Paprastai ryžtingi ir greiti Avinai ims dvejoti savo veiksmų tikslingumu. Neskubėkite priimti svarbių sprendimų – impulsyvūs veiksmai gali lemti apmaudžias klaidas. Tai avaringas metas – būkite itin atidūs sėsdami už vairo. Kvaili ginčai gali ilgam apkartinti tarpusavio santykius – venkite veltis į beprasmes diskusijas.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Antradienį Jaučio zodiako ženklo atstovai tvirtai žinos ko nori. Aiški prioritetų sistema padės teisingai pasiskirstyti darbus, tikslingai naudoti energiją. Atsiribokite nuo perteklinės informacijos – tai tik išmuš jus iš vėžių, skatins nukrypti nuo pasirinkto kelio. Nepasiduokite norui pamokslauti, arogantiškai demonstruoti savo pranašumus prieš draugus ir kolegas – siekite darnos, kurkite harmoniją.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Reikės įdėti nemažai pastangų, tačiau turėsite progą savo sumanymams įgyvendinti. Antradienį tikėtinos svarbios įžvalgos, galėsite pasigirti puikia nuojauta. Neskubėkite atskleisti visų savo idėjų ir planų, šiandien galite susidurti su slaptu kenkimu – pavyduoliai bandys jums kaišioti pagalius į ratus. Gali atsiskleisti paslaptys, anksčiau nuo jūsų nuslėptos detalės.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien bus daug bendravimo, naujų pažinčių bei įdomios informacijos, norėsis plėsti akiratį, leistis į nuotykius. Venkite rizikų ir avantiūrų, atsargiai vertinkite antradienį užsimezgusias pažintis. Galimi šiokie tokie nesusipratimai tvarkant finansinius reikalus – vadovaukitės savo galva, mažiau klausykitės aplinkinių patarimų. Diena nėra palanki susitarimams tvirtinti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Antradienį Liūtams norėsis rėžti visą tiesą į akis. Atrodys, jog viską žinote geriausiai, o jūsų nuomonė yra neginčytina. Tačiau aklas tikėjimas savo tiesa gali pridaryti daug bėdos, sukelti ne vieną beprasmį konfliktą. Visus sprendimus priimkite žvelgdami iš ilgalaikės perspektyvos, venkite impulsyvių veiksmų. Šiandien seksis siekiantiems profesinių aukštumų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nesistenkite visų įtikinti savo teisumu, susitaikykite su tuo, jog jūsų ir kolegų nuomonės gali išsiskirti. Šiandien seksis, jei puoselėsite draugiškus ir šiltus santykius. Galite susidurti su būtinybe konkuruoti, tačiau venkite lipti per kitų galvas, išlikite profesionalūs. Asmeninių santykių fronte tikėtini neramumai – artimo žmogaus kritika žeis, skatins pyktį, priešiškumą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Palanki diena juridiniams, dalykiniams reikalams tvarkyti. Šiandien puikiai nujausite kur slepiasi finansinė sėkmė, tad tikėtinos sėkmingos investicijos. Tinka spręsti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Galite sulaukti pagalbos iš vyresnių šeimos narių. Susikaupusias įtampas puikiai nuims aktyvi veikla namuose – imkitės ilgai atidėliotų buities darbų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Malonūs netikėtumai ir nuoširdus aplinkinių dėmesys šildys širdį. Antradienį Skorpionai sulauks tinkamo įvertinimo profesinėje srityje – negailėkite jėgų, atkakliai siekite užsibrėžtų tikslų. Norėsis plėsti savo akiratį, pažinčių ratą. Tai puikus laikas dalykinėms komandiruotėms, tarptautinių santykių puoselėjimui. Vakare išlikite socialiai aktyvūs, neatsisakykite kvietimų pasižmonėti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tikėtinos puikios naujienos iš toli. Antradienį palanku tvarkyti juridinius reikalus, spręsti klausimus, susijusius su išsilavinimu, profesine kvalifikacija. Šią dieną pradėti darbai eisis lengvai ir sklandžiai. Dažniau susitelkite į savo vidų – nuojauta jūsų neapgaus. Nebijokite originalių, drąsių sprendimų – nestandartiškas mąstymas lems sėkmę. Spręsis piniginės problemos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien be didesnių kliūčių seksis realizuoti turimus sumanymus. Gebėsite aiškiai ir raiškiai dėstyti savo mintis, lengvai įgausite kitų palankumą. Tai dinamiška diena, visi procesai rutuliosis žaibišku greičiu – suskubkite pasinaudoti dėkingomis aplinkybėmis. Antradienis tinkamas stambioms investicijoms, sutarčių sudarymui. Artimi žmonės jus palaikys, gebės puikiai patarti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Antradienį aiškės reali situacija tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime, patys tapsite ramesni, geranoriškesni. Šiandien nestigs palaikymo iš artimos aplinkos, verta įsiklausyti į gautus patarimus – jie bus taiklūs ir teisingi. Visi darbai eisis sklandžiai, be didesnių trukdžių, tačiau būtina atidžiai tikrinti visas detales – smarkiai išaugs apmaudžių klaidų tikimybė.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Antradienį jūsų pastangos karjeros srityje duos puikių rezultatų. Dalykiniai pasiekimai bus tinkamai įvertinti vadovų bei kolegų. Palankus metas tartis dėl didesnio atlygio, geresnių sąlygų. Regis, puikiai seksis ir meilės fronte – mylimi žmonės negailės dėmesio, laukia malonios staigmenos. Antroje dienos pusėje gali pasiteisinti rizikingi sumanymai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius