Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – gruodžio 11 d.

Astrologinė prognozė antradieniui.
Žiemos kompozicija
Žiemos kompozicija / „Fotolia“ nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Mąstykite savo galva, atsargiai vertinkite kitų šiandien duodamus patarimus. Antradienį kils noras atsinaujinti, atsikratyti to, kas sena, įsigyti naujų daiktų. Kils ne vienas puikus sumanymas, gebėsite originaliai spręsti kilusias problemas. Tikėtina sėkmė dalykinėje veikloje – čia sieksite aukščiausių standartų. Tiesa, galimos konfliktinės situacijos su vadovais, kitais autoritetais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien Jaučio zodiako ženklo atstovai skins laurus profesinėje veikloje. Anksčiau kilusios problemos spręsis, sulauksite reikiamo palaikymo, palankių progų. Pirmoje dienos pusėje tikėtinos įtemptos derybos ar svarbus pokalbis su autoritetais. Tai nėra tinkamas metas piniginėms investicijoms, kiekvienas didesnis pirkinys turi būti itin gerai apgalvotas. Lanku apeikite visas rizikas, stenkitės nesivelti į konfliktus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Puikus laikas savišvietai, dvasiniam tobulėjimui, visapusiškam akiračio plėtimui. Šiandien neatmeskite nė vieno pasiūlymo nuodugniai visko neišnagrinėję. Antradienį pasiekti tai, ko trokštate, labiau padės ne jūsų gebėjimai, o reikalingos pažintys. Antroje dienos pusėje sulauksite kvietimo apsilankyti smagiame renginyje. Būkite socialiai aktyvūs, laukia ne viena smagi pažintis.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien galima tikėtis daugiau nesusipratimų finansinėje srityje – tikėtini piniginiai nuostoliai, neplanuotos išlaidos. Tačiau vyraus pakilios nuotaikos, į visas problemas gebėsite žvelgti filosofiškai. Palankus metas keliauti, plėtoti tarptautinius santykius, puikiai seksis spręsti juridinius reikalus, lengvai susitarsite su autoritetais. Meilės fronte galimi šiokie tokie nesklandumai, bet nenusiminkite – reikalai taisysis.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Problemos asmeniniuose santykiuose antradienį Liūtams neleis ramiai gyventi. Pasistenkite nekaltinti artimų žmonių dėl visų nesėkmių – bus sunku pripažinti savo klaidas. Palankus metas tartis, derėtis, tvirtinti svarbias sutartis. Darbo aplinkoje tikėtina šiokia tokia sumaištis, tačiau pavyks sukontroliuoti situaciją. Šią dieną daugiau bendraukite, plėskite naudingų pažinčių ratą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mergelės visa galva bus pasinėrusios į dalykinius reikalus. Norėsis siekti aukščiausių rezultatų. Pasidomėkite inovacijomis savo profesinės veiklos srityje, tai tinkama diena naujovėms diegti, ieškoti produktyvesnių būdų darbams atlikti. Pasiteisins investicijos į įvairius seminarus, mokymus, kvalifikacijos kėlimą. Nepamirškite pasirūpinti sveikata, nenumokite ranka į organizmo siunčiamus signalus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių zodiako ženklo atstovai šiandien jausis įkvėpti ir pakylėti. Puikiai eisis kūrybinė veikla, kils puikių įžvalgų ir idėjų. Norėsis romantikos ir flirto, šiandien sulauksite daug dėmesio ir palankių įvertinimų. Tiesa, gali vyrauti pernelyg optimistiškas požiūris į finansus, būsite linkę gyventi ne pagal savo kišenę. Palankus laikas prezentacijoms, viešiems pasisakymams, reklamai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Būkite lankstesni, gebėkite prisitaikyti prie pasikeitusių aplinkybių, kitaip jums svarbūs planai gali žlugti. Artimoje aplinkoje tikėtina daugiau nesusipratimų ir ginčų, bus sunku susitarti su šeimos nariais, tai ypač pasakytina apie vaikus. Meilės fronte galimi laikini nesklandumai, atrodys, kad partneris visiškai jūsų nesupranta. Antradienį būsite itin produktyvūs, pavyks nemažai nuveikti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Parodykite aplinkiniams daugiau geranoriškumo, skleiskite optimizmą. Šiandien lengvai megsite reikiamus ryšius, nesunkiai rasite norinčių bendradarbiauti. Stenkitės bendrauti su kuo įvairesniais žmonėmis, įsiklausykite į duodamus patarimus – jus gali pasiekti itin svarbi informacija per kitus žmones. Geras laikas investuoti į transporto, elektronines ir ryšio priemones.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien daugiau dėmesio teks skirti finansiniams reikalams, neplanuotos išlaidos kels nemažą įtampą. Susilaikykite nuo svarbesnių sprendimų priėmimo – didesnė klaidų tikimybė. Neatsakykite prašančiam pagalbos, savanoriškai paaukokite antradienį. Šią dieną daugiau bendraukite su jums naudingais žmonėmis, plėskite pažinčių ratą. Vakare bus sunkiau valdyti emocijas, galite išsilieti ant jums artimų žmonių.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Atrodytų, turėsite visas galimybes savo rankose, tačiau šią dieną nepavyks pasiekti apčiuopiamų rezultatų. Šiandien žvilgsnis bus nukreiptas į ateitį, vilios neribotos galimybės. Palanku nusimatyti ateities planus, kurti strategiją – antradienį puikiai seksis nuspėsite ilgalaikes perspektyvas. Tinkama diena įvaizdžiui atnaujinti. Norėsis išsiskirti iš minios, stebinti aplinkinius.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Tai paini diena. Šiandien galite susidurti su klasta ir slaptu kenkimu – elkitės itin sąmoningai ir atsargiai. Pernelyg neatviraukite, mažiau pasakokite apie save, neskubėkite atskleisti visų planų. Visą dieną jausite šiokią tokią įtampą, gal net nusivylimą. Antroje dienos pusėje gali užsimegzti svarbi pažintis su įtakingu žmogumi, greičiausiai vyriškosios lyties atstovu.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius