Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antradienio horoskopas – gruodžio 17 d.

Antradienį Fortūna plačiai šypsosis – lengvai realizuosime turimus sumanymus. Puikus metas prezentacijoms, reklamai, pavyks sukurti norimą įvaizdį reikiamų žmonių akyse.
Kavos pupelės
Kavos pupelės / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tai jokiai veiklai neprieštaraujanti diena, tačiau bus sunkiau prisiversti dirbti, siekti konkrečių rezultatų, praktinės naudos. Antradienį netrūks smagaus bendravimo, nuotykių, įdomių pažinčių ir naujos informacijos. Tai puikus metas kelionėms, bus palaikoma visapusiška plėtra. Šiandien itin svarbus taps artimųjų palaikymas. Vakare galimos virškinamojo trakto problemos – rinkitės tik kokybišką maistą.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Daug poilsio ir gryno oro – taip turėtų atrodyti Jaučio Zodiako ženklo atstovų antradienis. Kitaip gresia nerviniai persitempimai, kiti sveikatos sutrikimai. Tikėtini nesusipratimai darbe – pasistenkite nereaguoti taip skausmingai į profesines nesėkmes. Skirkite laiko savianalizei, dažniau susitelkite į savo vidinius išgyvenimus. Vakare rinkitės ramų poilsį, bendraukite su širdžiai maloniais žmonėmis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Antradienį Dvynių Zodiako ženklo atstovus kamuos dvejonės, bus sunku pasirinkti iš daugybės galimų krypčių. Leiskite sau atsipalaiduoti, jei turite galimybę, atsiribokite nuo svarbesnių sprendimų priėmimo. Pabendraukite su širdžiai mielais žmonėmis, išsiruoškite į trumpą kelionę ar sudalyvaukite įdomiame seminare – visi reikiami atsakymai ateis tarsi savaime.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Antradienio įvykiai bus sunkiai prognozuojami, situacijos kontrolė gali išslįsti jums iš rankų. Labai tikėtina, kad planuoti susitikimai neįvyks, iš esmės keisis dienotvarkė. Džiugi žinia – viskas tik į gera! Nereikėtų rimtai vertinti šios dienos nuogirdų, vargu ar ši informacija pasitvirtins. Fortūna šypsosis tvarkant finansinius reikalus, galimos dosnios dovanos, didesnės piniginės įplaukos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Antradienį Liūto Zodiako ženklo atstovų laukia daug įspūdžių, naujos pažintys. Nemažai laiko teks praleisti kelyje. Tai palankus metas gilinti turimas žinias, kelti profesinę kvalifikaciją. Tiesa, galimi šiokie tokie netikėtumai, tačiau viskas išsispręs jums dėkinga linkme. Vakare išaugs vagysčių tikimybė – akylai saugokite savo daiktus. Tikėtini nesusipratimai su artimos aplinkos žmonėmis.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien turėsite ne vieną progą sužibėti reikiamų žmonių akyse, gebėsite sukurti nepamirštamą pirmą įspūdį. Vis tik neverta tikėtis praktinės naudos ar ilgalaikių perspektyvų. Pasistenkite nieko niekam nežadėti, neprisiimkite papildomų įsipareigojimų – vargu ar pavyks tęsėti duotus pažadus, tik nuvilsite jums artimus žmones. Objektyvumo stoka gali lemti stipresnius konfliktus, ypač antroje dienos pusėje.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Antradienį laukia daug netikėtumų, keliančių įtampą. Galimi sunkumai, susiję su vaikais. Meilės fronte taip pat nusimato neramumai – mylimi žmonės elgsis neprognozuojamai, kils nemažai konfliktinių situacijų. Pašvęskite šią dieną kūrybai, meninei veiklai. Tai tinkamas laikas reklamai, įvairioms prezentacijoms. Vakare tikėtini nesusipratimai, susiję su transporto, ryšio priemonėmis, elektronika.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tai sėkminga diena, turėsite galimybę įgyvendinti savo sumanymus. Susikoncentruokite ties dalykine veikla – galimas staigus šuolis karjeroje. Antradienį reikiami žmonės tinkamai įvertins jūsų atkaklumą ir ryžtą, komunikacinius gebėjimus. Stenkitės ieškoti kompromisų, tartis, diplomatiškai spręskite iškylančias problemas. Laukia smagus vakaras – netrūks norinčių palaikyti jums kompaniją.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Antradienį mažai kas priklausys nuo jūsų valios – belieka atsipalaiduoti ir su šypsena priimti gyvenimo staigmenas. Šiandien bus daug neįpareigojančio bendravimo, palanku dalyvauti mokymuose, kelti savo kvalifikaciją. Lengvai megsite naujas pažintis, galite išgirsti daug naudingos informacijos. Mokykitės būti čia ir dabar, mažiau galvokite apie galimas problemas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nesistenkite visiems įtikti ir patikti – tai neįmanoma. Jei taip jautriai reaguosite į kitų nuomonę ir kritiką, nuolat jausite stresą. Pats laikas iš naujo įvertinti savo gyvenimišką poziciją, ieškoti priežasčių, lemiančių slogią vidinę būseną. Diena tinkama ne tik vidinei, bet ir išorinei transformacijai – puoselėkite išvaizdą, atnaujinkite įvaizdį.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Niekur nepabėgsite nuo dalykinių rūpesčių, tačiau laukta krizė ar įtemptas pokalbis šiandien taip ir neįvyks. Nesileiskite blaškomi, visą savo dėmesį sukoncentruokite ties atliekamomis užduotimis – kitaip neišvengsite apmaudžių klaidų. Antradienį verčiau imtis tų reikalų, kuriuos galima greitai ir nesunkiai pabaigti. Neverta pradėti nieko pernelyg sudėtingo – stigs kantrybės, nuoseklumo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jei nelaikysite liežuvio už dantų, jūsų laukia beprasmių ginčų kupina diena. Antradienį bus lengva išprovokuoti konfliktines situacijas – norėsis kritikuoti, rėžti viską tiesiai į akis. Tačiau galite sulaukti galingo atsako, smarkiai nukentėti dėl neapgalvotų žodžių. Ieškokite kokybiškų atsipalaidavimo būdų, tausokite nervų sistemą – šiandien bus lengva persitempti.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius