-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – gruodžio 19 d.

Sužinokite, į kokius dalykus sutelkti dėmesį, kad diena praeitų kuo maloniau ir produktyviau.
Moteris svajoja apie atostogas
Moteris svajoja apie atostogas / Vida Press nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Aplinkybės gali susiformuoti taip, kad teks didžiąją dienos dalį skirti rimtiems darbams, susitikimams, mokslams. Svarbu gebėti susikaupti ir disciplinuotai dirbti, vengti intrigų, laiko ar pinigų švaistymo, kitaip gali tekti išklausyti nemalonių priekaištų iš viršininko, kolegų. Meilės sferoje trūks romantikos, tad pasimatymams diena tinkama.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tai viena sėkmingiausių dienų savaitėje, tad išnaudokite ją svarbiems darbams, ypač jei norite, kad šie turėtų galimybę plėstis. Iš aplinkinių jausite sklindančią pagarbą, dėmesį, būsite stebimi ir gana palankiai vertinami. Tai produktyvus metas tiek meilės reikalams, tiek darbui, tad pasitikėkite savimi ir savo idėjomis – tai garantuos dar didesnę sėkmę.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dienos fonas gali sužadinti jumyse aistrą, spontaniškų nuotykių norą, ypač tai pasijus asmeniniame gyvenime. Svarbu turėti omenyje, jog ši diena neša savyje didžiulę augimo ir plėtros energiją, todėl laiką leiskite tik su tais, su kuriais norite tęsti bendravimą ir ateityje. Darbe šis metas taip pat pateiks jums staigmenų, todėl būkite pasiruošę staigiai pakeisti savo planus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Skirkite pakankamai dėmesio savo išvaizdai, apgalvokite kiekvieną smulkmeną, ypač jei turite svarbių susitikimų. Aplinkiniai ypač jautriai reaguos į jūsų įvaizdį bei tikėsis mandagumo, punktualumo. Pasistenkite prisitaikyti prie situacijos ir jus supančių žmonių charakterių bei gebėkite susilaikyti nuo nebūtinų komentarų, ypač kritikos. Darnaus bendravimo dėka pavyks pasiekti savo tikslus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ši diena Liūtams gali priminti maratoną, ypač darbo sferoje. Per neatidėliotinus darbus ir įsipareigojimus beveik nebus kada ilsėtis, tačiau dienos pabaigoje galėsite didžiuotis savimi bei savo nuveiktais darbais. Asmeniniame gyvenime reikalai gali klostytis kiek prasčiau, kadangi šioje sferoje darysite apmaudžias klaidas, sunkiau susikalbėsite su partneriu.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Gali užplūsti troškimas užkariauti pasaulį, padaryti kažką didingo, reikšmingo ir unikalaus. Aplinkiniai dovanos jums malonų dėmesį ir tai tik dar labiau įkvėps veiksmui. Tai išties jums palanki diena, tačiau svarbu įsiklausyti į situaciją ir gerai įvertinti visus niuansus prieš pradedant veikti. Galite kiek pervertinti savo realias galimybės, tad geriau veikite neskubėdami.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Rami ir gana stabili siena, kuomet norėsis niekur neskubėti. Dauguma gali jausti poreikį daugiau laiko praleisti namuose, pasirūpinti interjero pokyčiais, namų jaukumu, šeimos narių bei savo poreikiais. Pamažu slops noras aktyviai bendrauti, veržtis į priekį karjeroje, todėl vakare jaukiausiai jausitės leisdami laiką vienumoje arba su mylimiausiais žmonėmis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nusimato nemažai smulkių pokyčių dienotvarkėje, tad pasistenkite sklandžiai prisitaikyti prie besikeičiančių aplinkybių ir neišgyventi dėl to, jog kažkas vyksta ne pagal jūsų planą. Pokyčiai gali atnešti dar geresnį rezultatą ir atverti naujas perspektyvas. Taip pat palanku skirti dėmesio mokslams, aktualios informacijos rinkimui, darbiniams susitikimams.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Produktyvi diena siekiantiems labiau įsitvirtinti savo pasirinktoje srityje. Dėmesio koncentracija ir kantrybė – tai svarbiausios dienos savybės, tad svarbu nesimėtyti dėl smulkmenų ir užsiimti tik tuo, kas išties svarbu. Jūsų vidiniai talentai turės puikias galimybės atsiskleisti ir atnešti apčiuopiamos naudos. Vakaras kupinas įžvalgų, susijusių su naujais pajamų šaltiniais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nusimato išties marga diena, kupina puikių galimybių ir pasirinkimų, be to, viena sėkmingiausių savaitėje ir palanki beveik visoms gyvenimo sferoms. Kad ir ko norėsite, svarbiausia bus veikti ryžtingai ir tikėti savimi. Jausitės puikiai nusiteikę – lengvai ir produktyviai dirbsite, bendrausite, todėl laiką išnaudokite tik svarbiems, prasmę turintiems reikalams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Rūpės ne tik materialinis, bet ir dvasinis komfortas, todėl kai kurios veiklos ar bendravimo galite intuityviai atsisakyti. Prasčiausiai jausis tie, kurie neturi noro, jėgų ar galimybių atsiriboti nuo šurmulio ar ne itin malonios kompanijos. Jautriai reaguosite į grubumą, triukšmą ar priekaištus, tad padarykite tiek, kiek galite, kad išvengtumėte to.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nenustebkite, jei aplinkiniai ims pastebėti jus labiau nei visuomet bei demonstruos norą aktyviai bendrauti. Neatsiribokite nuo pasaulio ir nevenkite senų ar naujų pažinčių, kadangi bendravimo dėka atsiskleis naujos galimybės plėtrai, didesniam uždarbiui, o svajonių įgyvendinimas judės į priekį žymiai greičiau ir paprasčiau nei bandant tvarkytis savarankiškai.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius