-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Antradienio horoskopas – kovo 17 d.

Delčia, Mėnulis keliauja Ožiaragio ženklu, tęsiasi 23-ioji mėnulio ciklo para, kurios energetika skatina žemų emocijų apraiškas, ypač agresiją ir pyktį.
Moteris namuose
Moteris namuose / Vida Press nuotr.

Ši diena labiau tinka užbaigti pradėtus darbus, nei pradėti naujus. Kur kas labiau seksis pasitelkus kantrybę ir ryžtą, nei pasidavus pykčiui ir neigiamoms emocijoms. Šiandien talkins profesionalumas ir puikūs dalykinio bendravimo įgūdžiai, tuo tarpu emocionalumas ir impulsyvumas bus sutinkami ypač nepalankiai.

Po šaltokos dienos nusileis jaukus vakaras, dovanosiantis malonią harmoningą nuotaiką. Palankesnis dienos metas truks nuo 17 val. iki 22 val. Tai puikus laikas šeimos poilsiui, rūpinimusi vaikais, artimaisiais ir mylimaisiais, atsipalaidavimui, namų jaukumo ir grožio puoselėjimui.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Kai kuriuos Avinus ši diena veiks tarsi raudonas audeklas bulių. Nepasiduokite dienos provokacijoms ir pagundai pratrūkti pykčiu, ieškokite darnos savyje ir santykyje su aplinkiniais. Išsikelkite sau kelis konkrečius tikslus ir ryžtingai jų siekite iki galo – taip sumažinsite negatyvią dienos energijų raišką.

Vakaras malonus, palankus rūpintis artimaisiais arba atpalaiduojančiam poilsiui.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučiai šiandien gali jaustis raginami ir skubinami. Nesileiskite išmušami iš pusiausvyros ir ramiai dirbkite savo ritmu – geriau kokybiškai pabaigti vieną darbą, nei tuščiai blaškytis tarp kelių. Visų Jaučių laukia puikus vakaras – pasitaisys nuotaika, klostysis palankios aplinkybės tiek namie, tiek darbe.

Regis, sulauksite pagalbos iš pareigingos, vyresnio amžiaus moters. Palanki proga ieškoti rimtos, patikimos auklės namuose liekantiems vaikams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvyniams šiandien palanki diena spręsti įstrigusias situacijas, ypatingai profesiniame gyvenime. Stenkitės įžvelgti tikrąsias problemų priežastis, nekartokite nepasiteisinusių scenarijų, ieškokite naujų sprendimų – ištrūksite iš užburto rato.

Pasiteisinimai ir paviršutiniškumas bus sutinkami ypač nepalankiai – stenkitės išlikti konkretūs ir dalykiški. Regis, vakare laukia malonus pokalbis arba geros žinios.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Daugelį Vėžių šiandien apniks abejonės, vargins įtampa ir prastoka nuotaika, o pasaulis regėsis brutalus ir užgožiantis. Tiktų daugiau laiko praleisti vienumoje, ramiai dirbant nesudėtingus darbus, o jeigu tokios galimybės nėra – apsišarvuokite kantrybe ir santūrumu, susikoncentruokite į darbo procesą, tuomet diena ne taip prailgs.

Dienos bėgyje harmonijos daugės, o vakaras bus tikras atpildas – leiskite sau malonų poilsį, komfortą, pasilepinkite skanėstu ar grožio procedūra, palepinkite savo mylimuosius, artimuosius – viskas seksis tiesiog puikiai

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtams ši diena gali regėtis tarsi užburtas ratas. Nepatartina kartoti senų klaidų – stenkitės „neužminti ant to paties grėblio", nekartokite to paties scenarijaus, jeigu suvokiate, jog jis toli nenuves. Seksis kur kas labiau, jeigu pavyks pažaboti ambicijas ir ego, išlikti santūriems – šiandien didelė rizika lengvai įžiebti didelius konfliktus.

Šiandien Liūtams ypač nepatartina varginti nugaros – tausokite stuburą. Vakare galite tikėtis malonaus dėmesio, švelnumo, ypač iš moteriškos auditorijos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Po Mergelės ženklu gimusiems šiandien seksis geriau už visus. Tačiau derėtų vengti kritikos, nekelti perteklinių reikalavimų kitiems ir sau, nesureikšminti smulkmenų, menkniekių. Antroje dienos pusėje ir vakare palankiai spręsis asmeniniai, dalykiniai ir finansiniai klausimai, šeimyniniai ir namų ūkio reikalai. Puikiai seksis bendrauti su moterimis – tinka prašyti pagalbos, kreiptis patarimo.

Palankus metas pirkiniams (internetu), grožio procedūroms – rezultatai tenkins lūkesčius. Tinka pasirūpinti šeima ir artimaisiais, ypač jeigu jų diena bus mažiau nusisekusi nei jūsų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklėms įtempta diena – aplinkiniai regėsis nemandagūs, o pasaulis – nedraugiškas. Neimkite nieko pernelyg giliai į širdį ir stenkitės ieškoti harmonijos savo viduje. Prireiks ryžto – nenusileiskite, jeigu bus mėginama pažeisti jūsų interesus, nesutikite su pertekliniais reikalavimais, nes šiandien kai kas mėgins siekti savo tikslų agresyviu spaudimu.

Vakare rinkitės atpalaiduojantį poilsį. Regis, jus šįvakar maloniai nuteiks namų jaukumas, vakarojimas su šeima.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Skorpionams ši diena regėsis gana įprasta. Svarbiausia nereaguoti į provokacijas, nesivelti į ginčus ir nepulti į kraštutinumus, tuomet diena tikrai bus produktyvi.

Šiandien jums lemta pabūti stipresniais už kitus, nes būtent Skorpionai lengviausiai priima krizes ir kardinalius pokyčius. Todėl šiuo metu jūs galite tapti tikra atrama pasimetusiems, išsigandusiems dėl ekstremalios situacijos. Vakaro harmoniją dalinkitės su šeima, stiprinkite saugumo jausmą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šauliai šiandien surimtės, stengsis mąstyti šaltai ir realistiškai. Pastarąsias dienas viršų ėmusios emocijos nurims, išsisklaidys kai kurios dvejonės, abejonės. Gal ir ne pati tinkamiausia diena intensyviai bendrauti, tačiau pasitaikius progai neatsisakykite sudalyvauti svarbiame nuotoliniame pasitarime, aptarime – apjungus mintis, galimos vertos dėmesio idėjos.

Šiandien pravartu įsiklausyti į vyresnių žmonių žodžius, ypač moterų. Vakare atraskite laiko mėgstamai veiklai, maloniems įspūdžiams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Svarbios dienos Ožiaragiams – fiksuokite, analizuokite savo vidines būsenas ir svarbesnius įvykius savo aplinkoje, įsiklausykite į vidinį balsą, intuiciją. Šiandienos situacijose galite įžvelgti gilumines problemų priežastis. Emocijos šiandien ims viršų, todėl stenkitės susikoncentruoti į savarankiškas užduotis arba vis atraskite progą atsipūsti vienumoje ir tyloje.

Regis, vakare kažkas jums stipriai pataisys nuotaiką, veikiausiai sutuoktinis. Vakaras taipogi palankus ieškoti naujo ar papildomo pajamų šaltinio.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandeniams šiandien pravartu į viską žvelgti liberaliau, vienyti, o ne skaldyti. Į jus kažkas gali kreiptis patarimo, pagalbos. Šiandien būsite labai kūrybiški, tačiau venkite ekscentriškų idėjų ir poelgių, nes netgi nedidelis nukrypimas nuo normos šiandien bus sutinkamas nepalankiai.

Vakare būtinai atraskite laiko kokybiškam poilsiui. Ieškokite naujų pomėgių ir hobių neišeinant iš namų, atraskite širdžiai mielą atpalaiduojančią veiklą, pabendraukite su maloniais, jus įkvepiančiais žmonėmis – surenkite virtualų susitikimą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Žuvys šiandien plauks sava tėkme ir karščiuosis mažiau nei kiti, nes šio zodiako ženklo atstovai geriausiai toleruoja gyvenimą smarkiai apribotomis sąlygomis. Vis tik patartina prisitaikyti prie intensyvaus šios dienos ritmo ir veikti operatyviai, neužsisvajoti darbo vietoje.

Vakare vėl svajokite į valias, šiuo metu jums gali kilti išties gerų idėjų. Šiandien palanki diena kruopštiems rankų darbams, meistravimui, pavasariniam namų tvarkymui, organizmo valymui, naminėms grožio procedūroms, ypač masažams.

Astrologinių įžvalgų autorė Laura Kertenienė (jos paskyra feisbuke „Kaip Danguje, taip ir Žemėje“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius