-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – kovo 20 d.

Pasitikime naują dieną.
Krokai
Krokai / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Antradienis – svarbi diena Avinams. Vėlai vakare saulė įžengia į jūsų valdas. Jausitės energingi, kupini optimizmo ir jėgų. Nenustebkite, jei kiti šiandien pažers jums daugybę komplimentų, dovanos dovanas ar tiesiog norės leisti laiką jūsų draugijoje. Antradienis gera diena pirkiniams, visi įsigyti daiktai ilgai jus džiugins. Taip pat gera diena svarbių darbų pradžiai, visi projektai pradėti šiandien bus perspektyvūs ir stabilūs.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tai nuostabi diena Jaučio zodiako ženklo atstovams. Viskas tekės sava vaga. Visi darbai eisis lengvai ir užtikrintai. Tai rami, stabili diena puikiai atitinkanti jūsų taikią prigimtį. Skirkite laiko ne tik darbams, bet ir sau – išvaizdai, sveikatai, visokeriopam tobulėjimui. Šiandien tinka investuoti į prabangos prekes. Vakare būtinai pasilepinkite skania vakariene ar SPA procedūromis.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių laukia gana niūrokas antradienis. Dieną leiskite ramiai, nepersitempkite, taupykite jėgas. Šiandien pasistenkite mažiau bendrauti, mažiau žadėti. Susilaikykite nuo didesnių pirkinių. Tikėtina, jog vakaras nustebins ir maloniomis staigmenomis. Galite sulaukti meilės prisipažinimo, dovanų nuo slapto gerbėjo arba netikėtai galite susidurti su seniai matytu, bet vis dar artimu žmogumi.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Antradienis puikiai tinka rimtiems darbams, strateginėms užduotims atlikti. Šiandien į pagalbą atskubės kolegos, draugai, bendraminčiai. Jei esate kažkokioje aklavietėje, ar turite rimtų problemų – šiandien yra ta diena, kai gali pavykti rasti originalią išeitį. Antradienį seksis, jei elgsitės nestandartiškai, drąsiai, nebijosite vadovautis savo nuomone. Vakare neužsidarykite namuose.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Antradienį galite sulaukti neįtikėtinos finansinės sėkmės. Investicijos gali pagaliau pradėti nešti pelną. Gera diena investuoti į savo įvaizdį, nusimatyti ilgalaikes perspektyvas. Darbe netrūks veiklos – ir gerai, negailėkite jėgų šiandien. Tai labai perspektyvus laikas dideliems tikslams siekti. Antroje dienos pusėje visiems galite įrodyti, ko iš tiesų esate verti. Gana greitai tai atsispindės ir jūsų banko sąskaitoje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandienos vidinė būsena ir įvykiai džiugins net ir vienus kritiškiausių zodiako rato atstovus. Mergelės pagaliau pajėgs nusipurtyti kasdienių rūpesčių naštą ir pakėlus žvilgsnį nuo pilkos žemės pamatyti giedrą dangų. Šiandien norėsis pasilepinti, svajoti, kurti ateities planus daug labiau nei atsakingai dirbti. Pasiduokite akimirkos džiaugsmui, leiskite sau tikėti nuostabiais dalykais ir jie ateis į jūsų gyvenimą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Seksis spręsti klausimus, susijusius su draudimu, mokesčiais, investicijomis. Rizikuoti visuomet reikia viską gerai apgalvojus. Vis dėlto, jeigu gyvenimas jus verčia priimti rizikingus sprendimus – šiandien tam tinkama diena. Antradienį savo nepastovias emocijas išleiskite trumpų atostogų – visur ir visada vadovaukitės racionaliu protu bei šalta logika.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Daugiausiai džiaugsmo ir pasitenkinimo šiandien suteiks partnerystė, bendravimas, gebėjimas išklausyti ir būti išgirstam. Gali pasisekti užmegzti labai svarbius santykius. Tai gali būti tiek asmeniniai, tiek dalykiniai santykiai. Ypatingai gerai seksis tiems Skorpiono zodiako ženklo atstovams, kurių darbas vienokiu ar kitokiu būdu susijęs su konsultacine veikla.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Antradienį Šaulio zodiako ženklo atstovai gali pasijusti priblokšti. Nesuprasite, kaip ir kada prisikaupė šitiek neatliktų darbų, įvairių smulkių užduočių. Nieko kito neliks kaip tik atsiraitoti rankoves ir kibti į darbus – niekas kitas šiandien to už jus nepadarys. Sunkiausia bus sukaupti valią ir pradėti, o pradėjus viskas jau eisis kaip iš pypkės – sklandžiai ir produktyviai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tai sėkminga, produktyvi diena Ožiaragio zodiako ženklo atstovams. Šiandien geriausia yra neskubėti, viską atlikti ramiai, gerai apgalvojant. Skuboti sprendimai nepasiteisins, greičiausiai likusias darbo savaitės dienas teks spręsti su tuo susijusias klaidas. Tai džiugi, kupina siurprizų diena, tad nepamirškite ir papramogauti. Tinkamiausia tai daryti su mylimais žmonėmis, ypač vaikais.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Antradienį ko gero atsiras daug svarbių ir neatidėliotinų reikalų namuose. Nenustebkite, jei jausitės tarsi įkinkyti buitiniuose rūpesčiuose. Nesistenkite šiandien vadovauti paradui – vis tiek nepavyks, tik su visais susipyksite. Geriausia strategija – tiesiog daug dirbti. Galbūt dar ne šiandien, bet darbo savaitės pabaigoje rezultatai jus tikrai nudžiugins.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Galbūt šiandien nieko ypatingo ir neįvyks, bet malonios smulkmenos vis praskaidrins jūsų kasdienybę. Labiau norėsis diskutuoti su kolegomis apie viską ir apie nieką nei dirbti. Antradienį svarbu rasti balansą tarp pramogų ir užduočių. Diena puikiai tinka naujai informacijai pasisavinti, trumpoms kelionėms. Vakarą būtinai leiskite tarp žmonių, galimos įdomios pažintys.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius