Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antradienio horoskopas – kovo 6 d.

Naują dieną pasitikite naujais iššūkiais.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avinams sėkmingas laikas investuoti į didelius projektus. Tokie projektai bus sėkmingi ir pelningi ateityje. Geras laikas kreiptis paskolų, plėtoti verslą. Rizikos šiandien pasiteisins, tačiau svarbu vengti melo ir klastos. Sulauksite vadovų užtarimo ir palaikymo, puikus laikas sublizgėti jų akyse. Imkitės šiandien tik svarbių darbų, turinčių ilgalaikių perspektyvų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien būtinai įsiklausykite į kitų jums duodamus patarimus. Jie bus itin išmintingi ir tikslūs. Pasinaudokite jais ir jums seksis. Diena puikiai tinka planuotis tolimas keliones ar į jas vykti. Itin geras laikas sudarinėti sandorius, pasirašinėti sutartis. Šiandienos bendravimas bus malonus, įkvėpiantis. Tinkamas laikas stiprinti santykius su kolegomis. Vakaras puikiai tiks pasimatymams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Antradienį jausitės neįtikėtinai energingi, tarsi naujai gimę. Protas bus itin aštrus, labai norėsis bendrauti, megzti kontaktus, keliauti, mokytis. Šiandien tiesiog būtinas judėjimas, polėkis, bendravimas. Diena puiki - išnaudokite ją svarbiems darbams atlikti. Tai puikus laikas ir sveikatai stiprinti. Jei planuojate pradėti gydymosi ar sveikatinimosi kursą – pradėkite šiandien!

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Smagi diena. Šiandien puikiai suprastite tiek save, tiek kitus. Nuotaika bus puiki. Norėsis rūpintis, globoti, padėti aplinkiniams. Nuostabi diena leisti su vaikais, tai suteiks didžiulį pasitenkinimą. Laikas puikus ir romantiškiems pasimatymams. Šiandien užsimezgusios pažintys bus labai perspektyvios ir gali peraugti į sėkmingus ir stabilius santykius. Vakarą būtinai leiskite smagiai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Didžiausią dėmesį šiandien skirkite šeimos nariams. Tai puikus laikas stiprinti santykius su jais, taikytis. Geras laikas investuoti į namus, pradėti remontus, daryti pokyčius namų interjere. Taip pat tinka rinktis ir įsigyti naminius gyvūnus. Neapsikraukite itin sudėtingais darbais. Šiandien pasižymėsite puikia intuicija, puikiai nuskaitysite kūno judesius, veido išraišką, balso tembrą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Puiki diena laukia Mergelės ženklo atstovų. Merkurijui perėjus į Avino ženklą jausitės energingesni, optimistiškesni, kūrybingesni. Puikus laikas imtis naujų projektų, darbų, mokslų. Šiandien atsiduokite tėkmei ir plaukite pasroviui. Būkite čia ir dabar. Nemąstykite perdaug apie ateities perspektyvas ar praeities klaidas. Tiesiog stebėkite ženklus ir jais sekite.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Geras laikas finansams tvarkyti. Galite sulaukti įdomių finansinių pasiūlymų, atlyginimo padidinimo ar gauti netikėtų dovanų. Jausitės itin pasitikintys savimi ir iš tiesų, seksis viskas, ko imsitės. Tačiau venkite demonstruoti savo pranašumus prieš kitus bei piršti savo nuomonę kitiems kaip vienintelę, šiandien to gali labai norėtis. Venkite ginčų, naudokitės savo įgimtais diplomatiniais sugebėjimais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Mėnuliui esant Skorpiono ženkle, tapsite itin ryškūs. Puiki diena tinkanti praktiškai visoms veikloms, viskas seksis. Būkite atviri pasauliui - šiandien į savo gyvenimą galite pritraukti, tai ko jums labiausiai norisi, ko ilgai troškote. Vis tik pačius svarbiausius darbus verta nukelti rytojaus rytui, kuomet jūsų laukia tiesiog stebuklingai sėkmingas laikas - Jupiterio, didelės laimės planetos, ir Mėnulio jungtis jūsų ženkle.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nors ir nesinorės intensyvaus bendravimo, nuotaika bus pakankamai pakili. Šiandien palankiausia užimti pasyvaus stebėtojo vaidmenį. Tiesiog stebėti, girdėti savo aplinką, tačiau stengtis joje aktyviai nedalyvauti. Geras laikas gilesniems apmąstymas. Per suvokimus šiandien galimos gilios vidinės transformacijos. Vakarą leiskite ramiai, šeimos narių rate.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Siekite valdžios ir autoriteto šiandien, jums tai seksis. Tinkama diena kalbėtis su vadovais apie geresnes pareigas bei atlyginimą. Gera diena pristatyti savo idėjas, taip pat jungtis į bendruomenes, asociacijas. Šiandienos susitarimai, kontaktai, pasiūlimai labai perspektyvūs. Labai gera diena dokumentų tvarkymui, sutarčių pasirašymui. Tinka pradėti mokymus, kvalifikacijos kėlimo kursus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Gera, skaidri diena laukia Vandenio ženklo atstovų. Sėkmingiausia veikla šiandien bus susijusi su karjera, darbu, svarbių tikslų kėlimu. Puikiai pavyks išsigryninti tai kas yra svarbiausią, pamatyti ilgalaikes perspektyvas. Atkakliai ginkite savo sprendimus, siekite to, ko iš tiesų norite. Tam užteks jėgų ir sumanumo šiandien. Dėkingas laikas kalbėtis dėl geresnio atlygio, geresnių sąlygų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Labai harmoninga diena laukia jūsų, Žuvų ženklo atstovai. Intuytiviai jausite, ko geriausia imtis šiandien. Žavėsite aplinkinius, žmonės norės būti šalia jūsų. Šiandien sulauksite daugybės komplimentų, tikėtini net meilės prisipažinimai. Antradienį labiausiai norėsis tiesiog mėgautis gyvenimu, apie nieką per daug negalvojant. Jei visgi sugebėsite susitelkti ties konkrečiais darbais, rezultatai jus dar ilgai džiugins.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius