-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – lapkričio 10 d.

Antradienį vyrų ir moterų, kovos ir diplomatijos klausimai išliks aktualūs, tačiau daug viltingiau ir daug perspektyviau bus diplomatiniais būdais taisyti praeities kovų klaidas, pergalvoti tarpusavio santykių taisykles, pamatyti, kas iš esmės svarbu, o kas – tik tuščios ambicijos.
Viržiai – nepakartojama rudens puošmena
Viržiai – nepakartojama rudens puošmena / Fotolia nuotr.

Teks susikaupti ir veikti sąmoningai, drąsiai, nes bus daug baimių, gąsdinimų, noro pabėgti nuo visko svaigalų pagalba – tai būtų blogiausias sprendimas, verčiau pasigilinkite į save ir paieškokite šių baimių priežasčių ir atsakykite sau į klausimą – ko bijome? Kur tai veda? Išeitis visada yra.

Mėnulis jau senas, keliauja kruopščiu ir rūpestingu Mergelės Zodiako ženklu, tad verta tiesiog imtis tos veiklos ir darbų, kurie turi būti padaryti – tegu ir patys nuobodžiausi ar visiškai nuobodūs. Daugiau laiko praleiskite namuose, su vaikais – pasirūpinkite jų saugumu, gerove, būkite atviri ir atjaučiantys.

Tyrumą išlaikyti padės visiškai baltos, geltonos ir rožinės spalvų drabužiai, ametistai ir, jeigu turite, papuošalai su platina.

Maistas turėtų būti švelnus, paprastas – košės, pieno produktai, medus. Griežtai atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Laukia darbinga ir sėkminga diena, kuomet profesine prasme turėtumėte nuveikti išties perspektyvių ir finansinės naudos nešiančių darbų. Antra vertus, nuolat teks spręsti dilemą tarp pasitikėjimo savimi, to ko siekiate ir to, kaip tai paveiks kitus ar atrodys – venkite konfliktuoti, likite diplomatiškais.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Būsite darbingais, kūrybingais, sugebėsite pajungti savo antrąją pusę ar verslo partnerius bei draugus savo idėjų įgyvendinimui, tačiau bus svarbu nugalėti savo vidines baimes, veikite atvirai, drąsiai, tačiau laikydamiesi bendrabūvio taisyklių, paisydami kitų interesų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kad ir kokios aplinkybės, tačiau artimiausiomis dienomis būsite linkę imtis savo idėjų įgyvendinimo, sau mielos veiklos namuose ar daugiau dėmesio skirti vaikams – būsite itin darbingi, tad spręskite įsisenėjusius finansinius klausimus, ieškokite galimybių, tik venkite supriešinti savo ir draugų ar bičiulių interesus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Artimiausios dienos labiausiai tiktų atostogoms su mylimu žmogumi, išvykti kur nors į netikėtą vietą, realizuoti savo slaptas svajones, tačiau bus svarbu atlikti ir savo profesines pareigas, venkite išsisukinėti nuo darbų arba ieškokite alternatyvų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nors būsite linkę likti namuose, daugiau pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata, tačiau darbo reikalai vargu ar jus paleis, gali tekti gana daug bendrauti, ieškoti reikalingų asmenų, pagalvoti apie tolimesnius planus. Turėtumėte gana daug nuveikti, tačiau būkite dėmesingesni prieš išlaidaudami – ar tikrai visko tiek reikia?

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Laukia aktyvi ir darbinga diena, kuomet teks daug bendrauti, taip pat ir mokslo, tarptautinių ryšių reikalais, tačiau tuo pačiu būsite linkę daugiau dėmesio skirti vaikams bei savo laisvalaikio interesams – šiandien turėtų pavykti viską gana sėkmingai įgyvendinti, tačiau būkite atsargūs išlaidaudami – norai ir resursai gali gerokai išsiskirti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Nors suderinti savo ir kitų interesus šiandien dar gali būti sudėtinga, jus gali skaudinti kitų elgesys, tačiau bus svarbu pastebėti ir savo klaidas. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose, su artimais žmonėmis, pasirūpinti savo ir jų sveikata, namų jaukumu, prisiminti svarbiausias vertybes.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Nors intensyviau bendrauti pastarosiomis dienomis jūs dar nesate linkę, darbai stringa, jaučiatės liūdnokai, tačiau laikas itin palankus mokytis, domėtis, kaupti žinias ir panaudoti visa tai kūrybiškai, išreikšti ir parodyti save iš geriausios pusės, atrasti draugų, partnerių ar užtarėjų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Diena jums turėtų būti itin darbinga ir sėkminga profesine prasme, kuomet pavyks imtis naujovių, tačiau būtų gerai, jei visa tai darytumėte vengdami viešumo, verčiau pasitelkite į pagalbą artimiausius draugus, partnerius ar antrąją pusę. Gali pavykti išspręsti ir kai kuriuos ilgalaikius konfidencialius reikalus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Sėkminga diena, kuomet būsite matomi ir reikalingi, jūsų autoritetas visuomenėje, draugų ir bičiulių tarpe tikrai svarbus, tačiau vis dėlto svarbu bus kalbėti ir veikti išlaikant kuo didesnį sąmoningumą, tikrinti informaciją. Ir būkite dėmesingesni namiškiams, venkite konfliktų, mažiau reikalaukite iš savęs ir jų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Darbingos dienos, labiausiai tinkamos profesinei savo svarbiausių siekių realizacijai, kuomet pavyks sklandžiai suderinti ir karjeros, ir finansinius ir asmeninius reikalus, tačiau būkite dėmesingesni bendraudami, keliaudami, tikrinkite informaciją, įsitikinkite transporto priemonės saugumu, venkite karštakošiškumo veikdami, ginčų, verčiau dar kartą pasidomėkite, pasitikrinkite.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Diena sėkminga tiek asmeniniams, tiek profesiniams siekiams įgyvendinti – viskas turėtų vykti sklandžiai, sulauksite tiek artimųjų, tiek ir antrosios pusės, partnerių ir darbdavių palaikymo, tačiau vis dėlto venkite išlaidauti ar priekaištauti kažkam šiais klausimais, galite ne tik likti prie suskilusios geldos, bet ir papildomai susimokėti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius