Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Antradienio horoskopas – lapkričio 20 d.

Astrologinė prognozė antradieniui.
Saulėta Lapkričio popietė Vilniuje
Saulėta Lapkričio popietė Vilniuje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Diena bus kupina puikių idėjų ir kūrybinių minčių, tačiau galimos įtampos, konfliktinės situacijos darbo aplinkoje. Venkite audringų diskusijų su vadovais, valdžios atstovais, kitais autoritetais – šiandien bus pavojus ilgam susigadinti jums svarbius santykius. Galite atsidurti situacijose, kuomet būsite priversti rizikuoti. Diena nėra palanki kelionėms – čia galima tikėtis daug painiavos ir nesusipratimų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nusimato stipresni nesusipratimai su moteriškos lyties atstovėmis. Antradienį netrūks intrigų ir apkalbų, ypač pirmoje dienos pusėje. Šiandien teks veikti slapta, neatskleidžiant tikrųjų savo veiksmų motyvų. Praeities klaidos garsiai primins apie save, reikės skirti nemažai laiko jų taisymui. Meilės fronte vyraus nežinia, partnerio veiksmai bus sunkiai prognozuojami. Diena nėra palanki finansiniams reikalams tvarkyti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Turėsite nemažai originalių idėjų, norėsis realizuoti savo sumanymus, tačiau vis susidursite su kliūtimis. Antradienį verčiau susitelkti į komandinį darbą nei asmeninę veiklą, taip daug lengviau seksis siekti bendrų tikslų. Noras pasiginčyti bei įrodyti savo tiesą neišnyks visą dieną. Būkite atsargūs: net, atrodytų, menkiausias ginčas šią dieną gali lengvai peraugti į audringą santykių aiškinimąsi.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Antradienis – viena sudėtingiausių dienų Vėžio zodiako ženklo atstovams šią savaitę. Būkite itin atsargūs, gerai pasverkite kiekvieną savo žingsnį ir veiksmą. Galima tikėtis daugiau stresinių situacijų darbo aplinkoje. Venkite masinio susibūrimo vietų, dieną leiskite kuo ramiau ir taikiau. Svarbu ieškoti harmoningų būdų vidinei įtampai nukrauti – sportas, buvimas gryname ore, fizinis darbas puikiai jums padėtų. Tikėtini finansiniai sunkumai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pasistenkite nekonfliktuoti su bičiuliais, kolegomis ir šeimos nariais: kvaili principai pridarys daug bėdos. Šiandien gali gesti transporto priemonės, dūžti elektronikos prietaisai, strigti buitinė technika. Tai nėra tinkamas metas piniginėms investicijoms – vargu, ar įsigyti daiktai bus kokybiški, ilgai jums tarnaus. Nepalanku planuoti keliones, tai avaringa diena. Kils nesusipratimų tvarkant teisinius reikalus. Skirkite laiko dvasiniam tobulėjimui – galimos svarbios įžvalgos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien įtampos ir nesusipratimai persikels į asmeninių santykių sritį – tikėtinas abipusis atšalimas. Bus sunku susikalbėti su artimu žmogumi, niekaip nerasite abiem tinkančio kompromiso, nepajėgsite objektyviai vertinti esamos situacijos. Gal pats laikas kreiptis pagalbos ar patarimo? Šiandien problemų kils ir finansų sferoje, galimos netikėtos išlaidos, neapgalvoti pirkiniai. Tai geras laikas švarinimuisi – atsikratykite nereikalingų daiktų, paleiskite varginančias emocijas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pirmoje dienos pusėje turėsite daug susitikimų ir įvairių reikalų. Šiuo metu itin svarbu sudaryti gerą įspūdį, netaktas ir diplomatijos stoka nebus toleruojami. Šiandien galite susidurti su agresija ir atakomis, vis tik pasistenkite neprarasti pusiausvyros, elkitės profesionaliai. Asmeniniai santykiai taip pat nedžiugins – jūsų ir partnerio požiūris bei poreikiai gali kardinaliai išsiskirti. Tikėtina, jog susidursite su žmonėmis iš praeities.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Sveikata ir toliau nedžiugins Skorpiono zodiako ženklo atstovų. Stipresni išgyvenimai ir nuolat jaučiamas stresas neigiamai paveiks savijautą. Netrūks ir buitinių rūpesčių – regis, viskas guls ant jūsų pečių. Artimų žmonių abejingumas ir nesupratingumas liūdins ir erzins, lengvai neteksite pusiausvyros. Antradienį reikia susitelkti į aktyvią veiklą, ieškoti būdų esamai situacijai gerinti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovus antradienį lydės sėkmė ir pripažinimas. Veršitės į priekį visu pajėgumu, niekas negalės jūsų sustabdyti. Vyraus džiaugsminga atmosfera, bus daug žaismo, flirto, tikėtini romantinio pobūdžio nuotykiai. Tai puiki diena viešiems pasisakymams, prezentacijoms, pasirodymams. Puikiai seksis siekiantiems sporto aukštumų ar kitų konkrečių tikslų. Namuose bei šeimyniniuose santykiuose vyraus įtampa.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragiai gyvens entuziastingu laukimu, nuojauta kuždės, jog priešakyje – pozityvios permainos, smagus nuotykis. Šiandien viskas vyks pagal planą, nenusimato jokių šokiruojančių sukrėtimų ar nesusipratimų, būsite nusiteikę optimistiškai. Tiesa, antroje dienos pusėje gali aplankyti nemalonios būsenos – jausite keistą nerimą, tapsite emocingesni nei įprastai. Aktyvi veikla padės įveikti vidines įtampas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Antradienį netrūks emocingų išgyvenimų, tai ypač pasakytina apie pirmąją dienos pusę. Vėliau reikalai taisysis – nuotaikos skaidrės, situacija stabilizuosis. Atsisakykite painių ryšių, beprasmio bendravimo ir nepasiteisinusių darbo metodų, verčiau ieškokite naujų, produktyvesnių būdų savo tikslams pasiekti. Galimi finansiškai naudingi susitarimai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Šią dieną nepatartinos stambios investicijos, didesni išlaidavimai – vėliau dėl to gailėsitės. Daugiau laiko skirkite savo ir sau brangių žmonių emocinių poreikių patenkinimui. Negailėkite dėmesio bei nuoširdžių komplimentų, imkitės bendros veiklos – tai puikus metas artimiems ryšiams puoselėti. Darbo aplinkoje bus kur kas sunkiau palaikyti draugiškus santykius – tikėtini rimtesni ginčai.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius