Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – liepos 13 d.

Antradienis pasidalins į dvi dalis – pirmoji, iki 11 val. 30 min., kuomet Mėnulis pereis iš dosniojo, džiaugsmingojo ir kūrybiškojo Liūto zodiako ženklo į su kruopštumu, sveikata, švara ir tvarka siejamą Mergelės ženklą. Tęsis vadinamasis neefektyvaus Mėnulio laikas, kuomet verta imtis tik kasdienių, įprastų darbelių, pabaigti, kas pradėta, o paties ženklo specifika reikalaus daugiau atsipalaiduoti, pailsėti, pasidžiaugti gyvenimu.
Arbūzų granita
Arbūzų granita / 123RF.com nuotr.

Iki minėto laiko susilaikykite nuo didesnių išlaidų, o nuo priešpietės gali parūpti jau visai kitos temos – puikus laikas tvarkyti visus su sveikata, rūpyba, labdara susijusius reikalus, rinkti reikalingą informaciją, susitvarkyti įvairius daugiau asmeninio pobūdžio dokumentus, taip pat ir pasirūpinti sveikesne gyvensena, kažko dėl to išmokti.

Diena palanki ir šiltiems, didesnio jautrumo, rūpestingumo reikalaujantiems labdaros, šeimyniniams renginiams, taip pat kūrybai. Šiandien jungiasi vyriškąjį ir moteriškąjį pradus simbolizuojančios planetos Marsas ir Venera, skatindamos kūrybinius impulsus, meilės aistrą, aktyvumą asmeniniuose santykiuose – išnaudokite šią galimybę. Apskritai šiandien verta daugiau laiko skirti šeimai, vaikams, apgobti juos savo dėmesiu, tik venkite įkyrumo.

Skaidrias nuotaikas palaikys baltų, gelsvų, rausvų atspalvių drabužiai, saugos ametistas, ypač jeigu bus platinos aptaise.

Maistas šiandien turėtų būti lengvas, švelnus, naminis – tiks pieniškos sriubos, košės su sviestu, griežtai atsisakykite mėsos ir jos produktų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ryte dar pailsėkite, pabaikite savo kūrybines iniciatyvas ar tvarkykitės, nes jau nuo priešpietės teks visai rimtai kibti į įvairių, daugiau asmeninių, artimųjų reikalų tvarkymą. Itin palanku tikrintis sveikatą, pagalvoti apskritai apie sveikesnę gyvenseną, pasidomėti ja, taip pat ir rasti būdų pasimokyti naujų įgūdžių. Gera diena pasirūpinti ir tais, kuriems sunkiau sekasi.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Ryte venkite skubos ar noro nuveikti visus darbus – tai tiesiog toks laikas, kuomet verčiausia būtų ramiai papusryčiauti namuose, kažką apsitvarkyti ir tik nuo pietų imtis veiklos. Prasidės jums itin palankus laikas, ypač jeigu turite kažkokių kūrybinių užmanymų ar idėjų, kurias norite įgyvendinti ar pristatyti plačiau – kreipkitės paramos. Diena itin palanki labdaros renginiams.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Panašu, kad šiandien jums bus itin sėkminga diena – tikėtina, kad jūsų ankstesni nuopelnai bus pripažinti ir jei ne tiesioginis paaukštinimas, tai bent didesnis atlyginimas už jau nuveiktus darbus ar premija šiandien turėtų pradžiuginti tiek jus, tiek ir jūsų šeimą. Kad ir kiek jums bus svarbi diena profesine prasme, pasistenkite parodyti daugiau dėmesio artimiesiems.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Dar viena jums sėkminga diena, tad jau nuo pietų pasinaudokite jos teikiamomis galimybėmis – verta pagalvoti jei ne apie tolesnes studijas ar tolimas keliones, tai bent grįžti prie savo ankstesnių idėjų įgyvendinimo – išdrįskite apie jas prasitarti jums svarbiems žmonėms, pasidomėkite jų įgyvendinimo būdais – šiandien savo ir kitų labui galite nuveikti labai daug.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiokia tokia stabtelėjimo ir susikaupimo diena, kuomet verta imtis pakankamai rimtos, tačiau greičiausiai konfidencialumo reikalaujančios veiklos. Susilaikykite nuo skubotų išlaidų, prieš tai įvertinkite galimybes ir aplinkybes. Palankus laikas ir asmeninėms transformacijoms, rimtesniam gydymosi, sveikatinimosi kursui. Būsite linkę atsitraukti nuo viešumos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Laiką iki vidudienio pasistenkite praleisti kuo ramiau – pabūkite su savimi, pamedituokite, o jei jau teks imtis darbų, tai turėtų būti jums jau žinomi, įprasti. Nuo pietų turėtumėte atkusti – Mėnulis įeis į jūsų ženklą, aplinkiniams staiga taps patrauklu tai, kuo jūs gyvenate. Antroji dienos pusė jums itin sėkminga deryboms, susitikimams, susitarimams, visuomeninei veiklai, tvarkyti dokumentus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Ryte pabaikite ankstesnių dienų veiklą ar bent jos dalį, nes jau po pietų būsite linkę atsitraukti nuo rimtesnės veiklos ar bent jau gilintis į reikalus ramiai susikaupus, be didelės skubos. Tai geras laikas įveikti rutininius, tačiau gana didelius darbus, tvarkyti įvairius dokumentus, prisiimti daugiau profesinių atsakomybių. Vertėtų ir pasirūpinti savo sveikata, bent jau paderinti darbą su poilsiu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šioks toks atokvėpio metas, kuomet didesni darbai pabaigti – ryte dar verta skirti laiko jų sutvarkymui, tačiau jau nuo pietų pasijausite kaip su sparnais – jus trauks platūs toliai, naujos pažintys, draugai, kūryba – laikas itin palankus kūrybinėms atostogoms, pasinėrimui į muziką, kiną ar bent tolimoms kelionėms, poilsiui prie vandens ir bendravimui su jums įdomiais žmonėmis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Tingus rytas ir nuo vakar užsilikusių darbų užbaigimas, susitvarkymas būtų prasmingiausia, ką galėtumėte nuveikti iki pietų, o jau vėliau vertėtų pasirūpinti jau rimtesniais reikalais – karjera, profesiniai įsipareigojimai, galimybė užsidirbti, tvarkyti nekilnojamojo turto, jo draudimo, didesnių finansinių įsipareigojimų prisiėmimo galimybių aiškinimasis – šiandien verta tai daryti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ryte pabaikite sutvarkyti visus svarbiausius finansinius ir emocinius reikalus, nes jau nuo pietų jūsų mintys bus kitur – galvosite jei ne apie rimtesnę kelionę į užsienį, studijas, susitikimus su užsieniečiais, tai bent jau norėsite plačiau išskleisti sparnus ir į pasaulį pažvelgti filosofiškai, pažinti jo paslaptis. Šiandien verta to imtis visai rimtai ir paderinti su antrąja puse galimybes.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Diena jums itin sėkminga, jeigu tik turite minčių ir norų dirbti ir užsidirbti, rengti verslo projektus, pasirūpinti ilgalaikių pajamų užsitikrinimu – spręskite finansinius reikalus, tačiau diena, apskritai laikotarpis palankūs ir įvairių su sveikata, sveika gyvensena susijusių veiklų pradžiai – tai laikas, kuomet visa šeima galite pasirūpinti pokyčiais mityboje, geresniu kūno poreikių patenkinimu.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gražios, kūrybingos ir pilnos gyvenimo meilės dienos tęsiasi, tačiau rytas galėtų būti skirtas daugiau kasdieniams, buities darbeliams, tvarkymuisi, o nuo pietų verta išeiti į žmones su savo idėjomis, kūryba – bendrauti, ieškoti partnerių, puikus laikas pasimatymams, naujiems santykiams užmegzti, taip pat ir puoselėti tuos, kurie jau nusistovėję. Verslo pietūs ar vakarienė taip pat būtų geras sprendimas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius