Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – liepos 20 d.

Antradienį gali tekti prisiminti ir pasinaudoti tuo, ką jau esate išmokę, prisiminti ankstesnių laikų patirtis ir įgūdžius, grįžti prie ankstesnių laikų mokslo pasiekimų, sukauptos išminties siekiant didesnių tikslų, ieškant naujų idėjų, kaip galima būtų tuos tikslus pasiekti kuo paprasčiau, racionaliau, būti pastebėtiems ir reikalingiems tiems, kuriems jūsų idėjos skirtos.
Vasariški žiedai Vytauto Šauklio kadruose
Vasariški žiedai Vytauto Šauklio kadruose / Vytauto Šauklio nuotr.

Mėnulis visą dieną keliaus su plėtra, kelionėmis, optimizmu ir tolerancija visoms kultūroms bei tikėjimams siejamu Šaulio Zodiako ženklu. Tad ieškokite įkvėpimo, būdų tai, kas jau sukaupta jūsų ar kitų, perkelti į kasdienį gyvenimą. Gali kilti noras keliauti į tolimus kraštus, atverti mokslo paslaptis arba tiesiog nuveikti kažką nauja, susitikti su įdomiais žmonėmis.

Šiandien verta drąsiai imtis naujų, kūrybinių idėjų plėtros, paruošimo jų įgyvendinimui, tačiau bus svarbu labai įdėmiai atsirinkti jų pagrindimui reikalingą informaciją, vengti noro pasirodyti gudresniais už kitus. Verčiau daugiau bendraukite, klausinėkite, domėkitės ir gaudykite įžvalgas. Ką šiandien pradėsite, bus svarbu pabaigti.

Visam tam padės kanarėlių geltonumo, melsvai žalsva jūros vandenų, žydra spalvos aprangoje, saugos katės akis (katės akies efektą turintis kvarcas). Maistas šiandien turėtų būti saikingas, lengvas ir paprastas – sumuštiniai, užkandžiai, salotos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puiki diena komandiruotėms, konferencijoms, mokslinei, kolektyvinei veiklai, susitikimams su užsieniečiais, naujais, įdomiais žmonėmis, tolimesnėms kelionėms į mažai pažįstamas vietas. Tai ir įkvepiantis meilės metas, kuomet emocijos kyla spontaniškai, padeda kurti ir džiaugtis gyvenimu. Tik pasistenkite mažiau daugiažodžiauti, saugokite savo ir kitų paslaptis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien galite tvarkyti įvairiausius reikalus – būsite paklausūs, pilni idėjų ir naujų sprendimų bet kokioje srityje. Verta prisiminti ankstesnę savo ar vyresnių kolegų patirtį imantis profesinės veiklos, sprendžiant finansinius reikalus. Itin atsargiai vertinkite prisiimamus naujus įsipareigojimus, pagalvokite, kas jus veda – idėja ar tiesiog pinigai arba noras pasipuikuoti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiomis dienomis jums itin svarbu mažiau plepėti, saugoti savo ir svetimas, ypatingai profesines paslaptis. Verčiau tęskite savo pradėtus darbus, ypač jeigu jie siejasi su mokslo populiarinimu, kelionėmis, žiniasklaida ar aukštuoju mokslu, tačiau bus itin svarbu pamatyti tai, kas perspektyvu. Pasinaudokite antrosios pusės, verslo partnerių patirtimi, konsultuokitės.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien verta nuoširdžiai padirbėti, kontaktuoti su naujais žmonėmis, burti kolektyvus, ieškoti paramos jūsų idėjų įgyvendinimui – būsite itin iškalbūs ir kūrybingi, ypač jeigu kalbama ir apie galimybes susikurti sau gerovę tarsi iš niekur. Pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata – pagalvokite, ar tikrai verta grįžti prie jau įprastų metodų, gal vertėtų giliau paieškoti problemos priežasties?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ką beveiktumėte, šiandien jums turėtų būti sėkminga ir gana smagi diena, pilna naujų istorijų, emocijų, susitikimų su senais draugais ar atgimstančiais jau užmirštais jausmais. Visai tikėtina, kad tiks prisiminti pirmąsias ar ankstesnes meiles, imtis konfidencialių reikalų, verta paieškoti naujų galimybių profesinėje veikloje. Visa laimė, kad pastaruoju metu esate linkę daugiau patylėti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Panašu, kad šiandien jums pavyks pagaliau rasti laiko atokvėpiui namuose, kuomet galima ramiai triūsti, tvarkytis, švarintis ir pasidžiaugti savo darbo rezultatais, pasiruošti kitiems darbams. Tai ir gražus laikas įvairių jums svarbių idėjų įgyvendinimui, bendravimui su įdomiais žmonėmis, kolegomis, draugais, naujų idėjų paieškai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Gera diena grįžti prie jūsų ankstesnių planų įgyvendinimo – prisiminti tai, ką jau esate išmokę, atgaminti ankstesnes žinias ir semtis naujų. Bendraukite, keliaukite, domėkitės kitų žmonių patirtimi, mokykitės iš jų ir imkitės jums svarbios veiklos. Diena suteikia galimybę ir proveržiui profesinėje veikloje, ypač jeigu ieškosite finansavimo idėjų, tvarkysite buhalteriją.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Sėkminga diena tvarkyti finansus, ypač susijusius su nekilnojamuoju turtu, būsto klausimų sprendimu, tačiau vis dėlto būsite linkę daug ką idealizuoti, numoti ranka į smulkmenas, detales, praleisti pro ausis svarbią informaciją, tad pasistenkite atkreipti į tai dėmesį, susikaupti, jeigu teks galvoti apie rimtesnius sprendimus ar atsakomybes. Tuo pačiu tai ir naujų, įkvepiančių susitikimų diena – verta pasimėgauti tuo.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jūsų ankstesnė patirtis, žinios, gebėjimas dėstyti mintis, bendrauti šiandien žavės aplinkinius. Palankus laikas dalintis patirtimi, keliauti, tvarkyti ankstesnę informaciją, mokytis. Verta imtis ir finansinių reikalų tvarkymo, pasirūpinti savo sveikata – šiandien galite rasti gerų idėjų, kaip galima visai naujai, kitaip sustiprėti, atgauti energijos.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Jums porai dienų vertėtų sumažinti veiklos apimtis ir daugiau laiko skirti jėgų atstatymui, pasigilinimui į ankstesnės veiklos, patirties peržiūrėjimui, vertybių apmąstymui, grįžimui prie sveikatos, gerovės temų – ar tikrai verta orientuotis į gausą, plėtrą, naujoves, o gal kartais paprasti, kasdieniai dalykai vertesni? Tai ir netikėtų susitikimų, siurprizų ir jausmų atnaujinimo laikas.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų stiprybės dienos tęsiasi – šiandien verta susitikti su žmonėmis, kurie gali jums padėti įgyvendinti jūsų idėjas, pasidalinti patirtimi, pamokyti, palaikyti ir paremti. Susitikite, bendraukite su draugais, bičiuliais, kolegomis. Tiesa, būkite atsargūs vertindami ir aptarinėdami finansinius reikalus – yra rizikos pervertinti ar per mažai įvertinti veiklos kaštus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pasitikėjimas savimi šiomis dienomis gali jums pakišti koją, ypač jeigu imsitės profesinės veiklos, norėsite įgyvendinti savo idėjas bendraudami su viršininkais, darbdaviu, administracija, vyresniais kolegomis. Pasistenkite elgtis kukliau ir mažiau pasakoti apie savo asmeninius reikalus ir galimas problemas. Saikas, konfidencialumas, jautrumas ir įžvalgumas šiandien bus svarbiausia.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius