Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antradienio horoskopas – liepos 21 d.

Pirmoji jauno Mėnulio diena. Jis keliauja ugniniu Liūto ženklu, puikiai palaikomas ugninio Marso, o tai geras laikas kurti idėjas, planuoti tai, ką norėtumėte nuveikti artimiausią mėnesį – tiek darbus, ypatingai reikalaujančius kūrybinių, aktyvių sprendimų, tiek ir laisvalaikio, atostogų planus. Ypatingai su šeima, vaikais arba susijusių su jūsų hobiu, kūrybinių siekių realizavimu, praktiniu jų įgyvendinimu.
Pora paplūdimyje
Pora paplūdimyje / 123RF.com nuotr.

Palanku visu tuo šiandien ir užsiimti, ne tik planuoti. Nuotaikos džiugios, pozityvios ir tai puiku, nes viskas, apie ką galvojate, svajojate, ko šiandien iš tiesų nuoširdžiai trokštate ir yra tai, kam vertėtų artimiausią mėnesį skirti daugiau dėmesio.

Būkite dosnūs sau ir aplinkiniams. Puikus laikas koreguoti mitybą – tiesiog pajauskite, kokio maisto jums labiausiai norisi ir jo visą mėnesį daugiau valgykite, o atsisakykite to, kuris atstumia.

Visą dieną, o labiau jau po 18 val. palankus laikas aktyvesnei fizinei veiklai – sportui, aktyviam laisvalaikiui ar tiesiog fiziniams darbams. Tiesa, pavakare netikėti įvykiai gali pareikalauti staigesnės jūsų reakcijos, tad pasistenkite būti sąmoningesniais, mažiau skubėkite.

Šiandien dėvėkite vyšninės raudonos, tamsesnės mėlynos spalvų drabužius, puoškitės dirbiniais su gagatu. Maistui pasistenkite iškepti kažką skanaus patys – geriausiai tiks įvairūs pyragai, sausainiai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Ar ne metas planuoti atostogas? Darbai po truputį paleidžia, dar diena kita namuose ir prasidės laikas, kuomet norėsis atsikvėpti nuo visko ar bent imtis kūrybos. Esate pilni energijos, tad ramus gulinėjimas prieš saulę – tik trumpam. Imkitės veiklos, geriausia būtų su vaikais. Puikus laikas pramogoms su šeima ar mylimu žmogumi, tačiau pasistenkite į kitų žodžius ar veiksmus, ypatingai vairuodami, reaguoti ramiau.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nepaisant įvairių baimių, artimiausios dienos palankios jūsų idėjas aptarti su kitais, pristatyti jas plačiau, taip pat imtis mokytis naujų dalykų. Tačiau vis daugiau savo dėmesio norite skirti šeimai ir namams – puikus laikas pailsėti, papramogauti su vaikais: surengti jiems šventę ar bent suplanuoti atostogas, poilsį kaime, o gal ir savo sodyboje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Iškalbos, idėjų tarsi iš niekur ir veiklos pastaruoju laikotarpiu jums netrūksta, o šiandien dar teks ir sulaukti nemažai skambučių, pokalbių ir pasitarimų. Susiplanuokite ką per artimiausią mėnesį norite nuveikti, aplankyti, ko išmokti ar išmokyti kitus? Palankus laikas pažintinėms veikloms su vaikais, kūrybinėms ar sporto stovykloms, iškyloms su draugais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors jums nelengvas laikotarpis dar nesibaigė, tačiau šiokio tokio atokvėpio sulauksite. Nepaisant įtampų profesinėje veikloje ar su viršininkais, pats metas pradėti galvoti apie uždarbį ir gerovę – pagalvokite apie tai, pajauskite kas jums svarbiausia šioje srityje ir nepabijokite išsakyti savo poreikius.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Noro pasislėpti, „nunirimo“ laikotarpis baigiasi – Mėnulis jūsų ženkle, tad sulauksite dėmesio ir palaikymo. Veiklos šiandien netruks – gali tekti skubiai grįžti prie darbo reikalų, spręsti ryšių su užsieniu, sveikatos ir aplinkos saugumo klausimus. Tačiau jūsų nuotaikos linkę vis labiau krypti į asmeninius reikalus – skirkite laiko pasvajoti ir suplanuoti savo gimtadienio mėnesį.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Mintys apie poilsį ar bent pasitraukimą nuo bet kokių veiklų, bendravimo baigia jus užvaldyti – iš tiesų netruks prasidėti mėnuo prieš jūsų gimtadienį, kuomet verta skirti laiko metų veiklos apibendrinimui, poilsiui ir savianalizei. Skirkite dėmesio apgalvoti artimiausio laikotarpio planus.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Norite užbaigti darbo reikalus ir pagaliau atsipalaiduoti, tačiau ne viskas taip paprasta, kaip norėtumėte, situacijos pokyčiai verčia jus nenurimti, tačiau kaip suderinti partnerių ir savo interesus? Pasitelkite į pagalbą draugus – puikus laikas praleisti bent jau vakarą su jais ir pasvajoti, pagalvoti apie tai, ko labiausiai trokštate.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Panašu, kad idėjų pastaruoju laiku prigeneravote nemažai, turite partnerių palaikymą, tad jūsų jausmai ir mintys po truputį grįžta darbo ir profesinių siekių link. Puikus laikas galvoti ir planuoti, kaip viską įgyvendinsite. Juolab, kad esate pilni jėgų ir noro imtis praktiškos veiklos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Finansiniai klausimai po truputį sprendžiasi arba norite juos nors kuriam laikui atidėti ir ištrūkti atostogų į šiltus kraštus. Puikus laikas pagalvoti ir suplanuoti artimiausio mėnesio keliones, pagalvoti kaip jas suderinti su darbais ir vaikų interesais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Tikėtina, kad randate būdų, kaip suderinti savo ir partnerių interesus – esate gana džiugiai ir pakylėtai nusiteikę ir savo emocijomis palaikote namiškius. Puikus laikas pristatyti jiems savo planus ir bendrai pagalvoti, kokiais norėtumėte matyti savo šeimą ir namus bent jau artimiausią mėnesį, ką šeimos ir namų labui galėtumėte ir norėtumėte nuveikti jūs?

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Ko gero, metas baigti visus darbus ir atkreipti dėmesį į partnerį ir jo interesus – gal metas suplanuoti laiką kartu, bendras atostogas, pasvajoti apie tai, kokiais norėtumėte matyti savo santykius, ką galėtumėte dėl jų padaryti? Tiesa, pokyčiai namuose dar nesibaigė, tačiau pasidalinkite savo rūpesčiu su kitais – sprendimą rasite.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Po aktyvaus kūrybinio laikotarpio ateina darbų ir idėjų įgyvendinimo metas – puikus laikas pagalvoti apie uždarbį iš to, ką sukūrėte. Svarbu nusiteikti darbui, o ne išlaidoms. Būtų ne pro šalį pasirūpinti ir sveikatos reikalais, pagalvoti apie darbo ir poilsio režimą. Šiandien puiki diena pagalvoti apie visa tai ir ką norėtumėte artimiausią mėnesį dėl to nuveikti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius