TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antradienio horoskopas – liepos 28 d.

Labai dviprasmiška diena – kažkur užkulisiuose vyksta kovos, jaučiasi įtampa, tenka pasiginčyti, tačiau vienaip ar kitaip yra vidinės stiprybės atlaikyti, išspręsti viską gražiuoju ir ramiai sau gyventi. Veiksmo netrūks, tačiau daug ką bus galima padaryti tiesiog atsipalaidavus, intuityviai, pajautus situaciją.
Mėlynės
Mėlynės / „Fotolia“ nuotr.

Puikus laikas gilintis į esminius savo poreikius, suvokti savo vietą pasaulyje, priimti stiprius, gyvenimą kokybiškai keičiančius sprendimus.

Veikti reikėtų, tačiau tik tuomet, kai turite vidinį aiškumą, be įtampos, skubos, noro pasirodyti. Antraip galite daryti klaidų, susikurti sau nereikalingų kliūčių. Paisykite įstatymų. Jei tik galite, būkite gamtoje, prie vandens, ilsėkitės.

Atsipalaiduoti ir panirti giliau padės jūros vandenų spalvos melsvi, žalsvai melsvi drabužiai, papuošalai su akvamarinu, ypač, jei jis dar platinoje...

Maistas turėtų būti švelnus, pieniškas, vartokite daugiau skyčių, gerkite vaisių sultis, taip pat tiks valgyti žuvį, jūros produktus. Venkite grybų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Iš tiesų visko gyvenime labai daug, esate aktyviai ir pozityviai nusiteikę, tačiau šiandien esate linkę arba veikti iš esmės, nesibarstyti, arba tiesiog ilsėtis. Jūsų intuicija veikia puikiai, tad dabar yra stiprus laikas, kai galite rasti svarbius atsakymus apie esminius gyvenimo, veiklos tikslus – peržiūrėti juos ir priimti svarbius vidinius sprendimus. Aktyviau veikite tik tuomet, kai aiškiai žinosite, kam to reikia, o jei kils įtampų, verčiau tiesiog imkitės fizinio darbo, pajudėkite.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Dienos įtemptos, jei norite greitai ką nors išspręsti, ką nors įrodyti, tačiau gal verčiau skirti laiko tikroms atostogoms – toliau nuo minios, tik su artimais žmonėmis, artimoje, paprastoje namų ar jiems artimoje aplinkoje – gal išties neverta sukti galvos dėl egzotiškų kraštų? Puikus laikas pabūti su mylimu žmogumi, būsite itin dėmesingi, atsidavę, tačiau bus svarbu suvaldyti savo impulsyvumą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Diena bus keista – čia sekasi, čia kyla problemų, baimių, o čia ir vėl gerai. Tikėtina, kad teks peržiūrėti savo darbo ir karjeros tikslus, požiūrį į darbdavį, gali žlugti kai kurios iliuzijos, tačiau netruksite pamatyti, kad tai tik į naudą. Emocijų bus nemažai, tačiau spręsis ir finansiniai klausimai.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nepaisant visų darbo problemų, jūsų nuotaikos šiandien puikios – būsite gerai nusiteikę, puikus laikas kūrybai, bendrauti su vaikais, tiesiog atsipalaiduoti, pailsėti – pabūkite gamtoje, prie vandens. Puikus laikas pajausti, kas jums kelia didžiausią kūrybos džiaugsmą, kitaip pažiūrėti ir į santykius su antrąja puse, kitais žmonėmis – jūsų giedra nuotaika neabejotinai padės išspręsti ne vieną problemą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tikriausiai patiriate šiokį tokį spaudimą iš namų ir darbo, tenka spręsti kažkokius skubius reikalus, tačiau viskas kažkaip ima ir pavyksta – tereikia parodyti daugiau dėmesio namiškiams ar kitiems žmonėms, nedaugžodžiaujant apgobti juos rūpesčiu, atjausti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Puikus laikas poilsiui su šeima – pavyks rasti bendrą kalbą tiek su partneriu ar kitais žmonėmis, tiek vaikais, pajausti, įsigilinti į jų poreikius, o ir patys sulauksite palaikymo. Tiesa, rūpestis kitais iš jūsų gali pareikalauti gana daug jėgų – nepaisant to, kad, atrodo, esate kupini energijos, darbingi, nepersistenkite, paieškokite pusiausvyros.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Puikus laikas pasikalbėti su darbdaviu apie užmokestį, pasirūpinkite gerove – jūs iš tiesų darbe esate puikiai vertinami, tai neabejotinai padėtų spręsti ir besitęsiančias problemas šeimoje, namuose. Kiek sudėtingiau išlaikyti pusiausvyrą santykiuose su partneriu(-e) ar kitais žmonėmis – perdėtus jūsų reikalavimus sunku atlaikyti.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Oho, koks laikas – jūsų intuicija, gebėjimas įsigilinti ir pagauti reikalo esmę veikia nepriekaištingai! Puikus laikas peržiūrėti savo kūrybines ambicijas ir imtis darbo – pavyks susitvarkyti su visomis komunikacijos, ryšių su užsieniu problemomis, imtis karjeros reikalų, tuo pačiu skubiai spręsti ir su ankstesniais įsipareigojimais, partneryste susijusius reikalus. Svarbiausia – raskite laiko poilsiui, ramiau reaguokite į kitų reikalus. Pasistenkite pajausti sveiką ribą, antraip strigs ir kiti reikalai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Laikas tarsi ir sėkmingas, trykštate energija, vienaip ar kitaip sprendžiate finansinius reikalus, tačiau jaučiatės ne visai patogiai, nes visa tai reikalauja jums ne itin būdingo ramaus įsigilinimo, susikaupimo, didelio jautrumo. Skirkite daugiau laiko ir dėmesio bendravimui, partneriui, pasikonsultuokite.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puikus laikas žvilgterėti į save ir savo poreikius iš šalies, pamatyti, kaip ir kokias savybes toliau reikėtų tobulinti stiprinant save. Jūsų dėmesys draugams, įsitraukimas į bendruomenės reikalus bus puikiai priimtas, tačiau gali kelti įtampos namie. Pasistenkite į viską ramiau reaguoti, verčiau ramiai darbuokitės, tvarkykitės, nuoširdžiai pasirūpinkite artimaisiais ir savimi.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puikus laikas imtis karjeros reikalų – gal ir esate nusiteikę per daug idealistiškai, norite kuo daugiau duoti kitiems, tačiau puikus laikas visoms aplinkybėms išsiaiškinti. Svarbiausia – bendraudami išlaikykite sąmoningumą, nuraminkite visas savo baimes – o tai padaryti šiandien bus kaip reta lengva. Pasitelkite į pagalbą partnerį(-ę), pasikonsultuokite.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Laikas, kai būtina imtis gražiausių savo siekių ir idėjų įgyvendinimo. Tiesa, jas gali tekti šiek tiek peržiūrėti, bet tai tik į naudą. Pasidomėkite užsienio patirtimi, mokslo naujovėmis, imkitės kitų kultūrų, religijos studijų. Puikus laikas susitikti, bendrauti su užsieniečiais – šiandien bus galima rasti daug sprendimų, tik, svarbiausia, kuo mažiau išlaidaukite.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius