Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – liepos 6 d.

Vasaros įkarštis įsibėgėja – prasideda itin aistringas laikotarpis, kuomet gražioji meilės planeta Venera artėja į jungtį su kovinguoju, ryškiuoju Marsu saulėtame, artistiškame ir tuo pačiu ugniniame Liūto ženkle. Šią šventinę dieną norėsis mylėti, pramogauti, aktyviai ir džiaugsmingai leisti laiką.
Uogos vaflių kaušeliuose
Uogos vaflių kaušeliuose / 123RF.com nuotr.

Deja, planetų tarpusavio padėtis rodo, kad tai gali tapti puota maro metu, noru atsigriebti už „prarastą“ laiką, todėl itin svarbu visą dienos ir laikotarpio stiprybę nukreipti į kūrybą, meilės ir džiaugsmo puoselėjimą, vaikų ugdymą, o visa kita jau gims iš to.

Dabar palankus laikas pamatyti savo klaidas, susijusias su naujovių diegimu, požiūriu į materiją, apribojimais ir jas taisyti. Mėnulis nuo pat ankstaus ryto keliauja su komunikacija, vadyba, mokymusi ir mokymu, kelionėmis siejamu Dvynių ženklu, tad bendravimo, judėjimo, skambučių ar laiškų bus daug, tačiau budrumą išlaikyti bus itin svarbu, nes painiavos tikimybė liks didelė.

Bus lengva kažką pamiršti, apsirikti ar netgi būti apgautais, manipuliuojant, nuslepiant informaciją, todėl atsargiai vertinkite, ką išgirdę, tikrinkite siunčiamą korespondenciją, ypač joje pateikiamą informaciją, visus pasirašomus dokumentus. Mėnulis jau senas, planetų tarpusavio padėtis irgi gana sudėtinga, tad laikas palankesnis jau pradėtų darbų tęsimui ar pabaigai, žinių kaupimui, mokymuisi ar tiesiog vasaros malonumams su šeima, asmeninių ryšių puoselėjimui. Pasistenkite mažiau kalbėti, daugiau mokytis.

Santūrumą palaikyti padės tamsios, griežtos aprangos spalvos, papuošalai su baltu nefritu, žadeitu. Maistas turėtų būti lengvas, valgykite tegu ir dažniau, tačiau po mažiau. Geriausiai tiks įvairios sriubos, sultiniai, pieno produktai.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Mažiausia žiežirba šiomis dienomis jums gali sukelti emocijų audrą, tačiau aplinkybės suteiks galimybę ir įdarbinti savo emocijas teigiama linkme, tad beliks tuo pasinaudoti – būsite itin kalbiais, bendraujančiais, nusiteikę kūrybai ir filosofiniams apmąstymams, tačiau galvokite ką sakote. Tinkamas laikas šventinei iškylai su šeima, tik venkite bravūriško noro pasirodyti, atsargiai vairuokite.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Palankus metas planuotis finansinę veiklą, ypatingai susijusią su artimųjų aplinka, namų puoselėjimu – domėkitės, aiškinkitės, rinkite informaciją, tačiau būkite atsargūs, nes tikimybės, kada kažkas bandys jus įkalbėti finansiškai įsipareigoti, yra didelė. Venkite skolintis ar skolinti, taip pat atsargiau reaguokite į artimųjų pageidavimus ar priekaištus, venkite noro pasirodyti išskirtiniu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Mėnulis įėjo į jūsų ženklą, tad pasijausti turėtumėte gana gerai, nors teks šiek tiek apsiprasti, tam reikės laiko. Sulauksite dėmesio, būsite iškalbūs, tačiau šiandien vertėtų mažiau kalbėti, daugiau klausytis, ypatingai profesine tema. Venkite pažadų, kištis į intrigas, veltis į įtartinus sandorius ar dalintis mažai patikrinta informacija. Būkite itin atidūs tvarkydami įvairius dokumentus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikus jūsų gimtojo mėnesio laikas, kuomet, atrodo, pildosi visi norai. Galite sulaukti malonių siurprizų, dėmesio iš draugų, bičiulių ar visuomeninių organizacijų, tačiau pasistenkite būti atsargesniais išlaidaujant šventės proga – yra rizikos persistengti iš noro pasirodyti kuo geriau. Gal jauki artimų žmonių, su kuriais galima nuoširdžiai pasišnekėti, grupė būtų geriausia išeitis?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puikus laikas šventei, susitikti su draugais ar bičiuliais, smagiai praleisti laiką, pasidalinti idėjomis, pagalvoti apie galimus planus, tačiau kalbos apie pinigus šiandien bus gana rizikingos, tad venkite pažadų, pamirškite lūkesčius ir kitų pažadams, apskritai labai atsargiai vertinkite bet kokią gautą informaciją, mažiau plepėkite, nes rizikos kažką supainioti, pridaryti klaidų, bus daugoka.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nors ir šventinė diena, minčių apie profesinius reikalus vargu ar išvengsite – tai iš tiesų laikas, kuomet intuityviai galite pajausti, kurlink jums geriausia būtų judėti, kreipti savo veiklą, kurti planus ir kelti iššūkius. Labai atsargiai dalinkitės ir tikrinkite gaunamą informaciją, savo tekstus, venkite pažadų ar puoselėti lūkesčius kitų žmonių atžvilgiu, mažiau kalbėkite, daugiau jauskite.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Gražus, ramus šventinis laikas, kuomet norisi daugiau laiko skirti bendravimui, draugams, bičiuliams, dalintis idėjomis, džiaugtis pasauliu. Tiesa, venkite leistis į diskusijas apie ligas ar skųstis savo sveikata. Tai galėtų būti ir geras laikotarpis atostogoms su šeima ar bent jau antrąja puse – leiskite sau daugiau atsipalaiduoti, bus lengviau įveikti visus laukiančius darbus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Esate palaikomi pasaulio, belieka pasinaudoti jo teikiamomis galimybėmis – tiek profesinėmis, tiek ir idėjų, žinių lygiu – puikus laikas studijuoti, pažinti pasaulį, bendrauti su įkvepiančiais žmonėmis. Turite daug profesinių ambicijų, tačiau bus itin svarbus jūsų įdirbis, profesionalumas, gebėjimas pamatyti tendencijas. Susilaikykite nuo finansinių klausimų aptarinėjimo, juolab, sprendimo.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate gražiame kūrybiniame pakilime, kuomet atsiranda ir galimybių, ir palaikymo realizuoti savo senas idėjas, kurti, bendrauti, susitikti su įdomiais žmonėmis, mokytis ir dirbti. Esate pilni entuziazmo ir energijos – raskite būdų ją nukreipti prasminga linkme, daugiau pajudėkite, sportuokite, būkite gamtoje, antraip kažkokia smulkmena gali kelti nereikalingų aistrų ar pykčio.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šią šventinę dieną, ko gero, būsite linkę skirti kasdieniams darbams ir namų rūpesčiams, norėsite nuveikti kuo daugiau, tačiau bus svarbu sutarti su aplinkiniais, o tai padaryti gali būti sudėtinga, todėl būkite labai dėmesingi bendraudami su artimaisiais, kaimynais ar tvarkydami dokumentus, korespondenciją, tikrinkite gautas žinias, venkite dalintis jomis ir patys daugiau patylėkite.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Keistos, pilnos gyvenimą aukštyn kojomis verčiančių siurprizų, karščiausių aistrų, ginčų ir tuo pačiu kūrybinių proveržių, dienos. Vargu ar pavyks ramiai suvaldyti situaciją, tačiau gebėjimas ramiai parodyti kiekvienam greta esančiam dėmesį, pasidžiaugti smulkmenomis, gali padėti išsklaidyti žaibus. Tiesa, būkite atsargūs ką įsigydami ar planuodami išlaidas – bus lengva pridaryti klaidų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sudėtingas laikas, kuomet norisi būti su artimaisiais, prisiminti vaikystę, tradicijas, tiesiog esate sentimentalūs, tačiau sutarti su namiškiais gali būti sunku, galite jaustis atstumtais, mažai suprastais. O gal tereikia kitaip išsakyti savo norus, lūkesčius? Pakeisti bendravimo būdą? Šiandien apskritai reikėtų mažiau kalbėti, daugiau klausyti, o savo meilę pasistenkite įrodyti darbais.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius