Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – liepos 7 d.

Antradienį pilnaties įtampos išsisklaidys, diena bus gana taiki ir rami. Mėnulis keliaus nepriklausomu, laisvu ir draugišku, visuomenišku Vandenio Zodiako ženklu, jį palaikys maloniai bendraujanti Venera ir veiklusis Marsas, tačiau pastarosiomis dienomis bus labai svarbu neskubėti veikti, nes gali kilti nesusipratimų, trūks informacijos, paaiškės detalių, kurios trukdys veiklą.
Europos akmenų statymo čempionatas
Europos akmenų statymo čempionatas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Bus labai svarbu tikrinti informaciją, įsigilinti į detales, pajausti niuansus. Itin sunku bus vyriškajai pusei, kuri norės veikti, o moteriškoji – tik išsisakyti, sulaukti supratimo, daugės emocijų. Vis dėlto tikėtina, kad pavyks susikalbėti, nors veiksmas ir trūkinės. Skirkite daugiau dėmesio šeimai, namams, tėvams ir protėviams, palanku pataisyti tai, kas anksčiau nepavyko.

Šią dieną harmoningai atlieps skaisčios žalios arba gelsvai-žalių spalvų akcentai aprangoje, apsaugos papuošalai su žaliai-rusvu jaspiu, chrizoprazu.

Maistui tiks sunkesnis, tačiau augalinis maistas – šiupinys su daržovėmis.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nepaisant jūsų geranoriškumo, draugiško nusiteikimo, jūsų aktyvumas ir noras veikti šiandien gali išprovokuoti nesusipratimus ir nesusikalbėjimą su tėvais, namiškiais. Pasistenkite prieš veikdami jautriau pasikalbėti, išsiaiškinti visus niuansus, įsiklausyti į tikruosius jų norus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Diena gana sėkminga, nors bendrauti šiandien jums bus sunku. Nusiteikite, kad galite būti provokuojami, ar net pasijausite įskaudinti dėl kažkokių iš praeities atėjusių, neišspręstų dalykų, kils nemalonių nesusipratimų. Nors jus asmeniškai tai skaudins, tačiau viską pavyks sėkmingai išspręsti, darbe šiandien jūs esate nepamainomi.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien būsite puikios nuotaikos, malonūs ir smagiai filosofiškai nusiteikę, svajosite apie tolimus kraštus ir aukštas materijas, tačiau pasistenkite atsargiai reaguoti į draugų ar iš visuomeninių organizacijų ateinančius, labdaringos veiklos pasiūlymus – pirmiausia viską gerai išsiaiškinkite, po to veikite, antraip galite patirti materialinių nuostolių.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jūsų laikas tęsiasi, tačiau darbo reikalai vis skaudžiau mygia, verčia pergalvoti bendravimo būdus, taisyti anksčiau padarytas klaidas, gilintis į save, ieškoti vidinių resursų, pagalvoti, kokia darbinė veikla jums išties atneštų džiaugsmo ir pasitenkinimą, atlieptų giliausius jūsų poreikius. Nepaisant visko, šiandien sulauksite palaikymo, po truputį spręsis ir darbo problemos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jūsų geranoriškumas, draugiškumas, dėmesys artimam žmogui ir draugams šiandien papirks daugelį, nors asmeniškai jūs jausitės nelengvai, galite jaustis nesuprasti, gali kilti pasaulėžiūros, giliai jūsų sielą paliesiančių konfliktų – pasistenkite nurimti, pasikalbėti su bičiuliais, artimu žmogumi, gal net pasikonsultuoti su specialistais ir išsiaiškinti, kodėl jus tai taip skaudžiai žeidžia.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Laikas puikus imtis kasdienių darbų, sveikatos reikalų, netradicinių sveikatinimosi ar gydymo metodų. Būsite atviri naujovėms tvarkant aplinką, namus, padedant šalia esančiam. Vis dėlto pasistenkite, kad draugų ar visuomeniniai reikalai nepareikalautų iš jūsų per daug resursų, neprisiimkite pernelyg didelės atsakomybės – prieš apsispręsdami veikti gerai išsiaiškinkite visas aplinkybes.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Esate žaismingai ir kūrybingai nusiteikę, širdyje – atostogų planai, tolimi toliai, tačiau galvoje vis dar darbo reikalai, neišspręsti jo klausimai, galbūt net teisiniai, su partneriais susiję nemalonumai, kurie šiomis dienomis mygs itin nemaloniai – laikas peržiūrėti kai kuriuos savo karjeros, darbinės veiklos aspektus ir taisyti praeities klaidas Pasistenkite išlikti santūresniais bendraudami su savo antrąja puse.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Namiškių reikalai, tėvai sulauks šiandien nemažai jūsų dėmesio – pasisemkite išminties iš jų, kuomet teks spręsti kilusias problemas su sveikata, darbo vietoje, atliekant kažkokius kasdienius darbus – pasistenkite prieš veikdami išsiaiškinti, ar nepažeisite kitų asmenų interesų, pasaulėžiūros, ar tai atitiks reikalavimus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jūsų malonus bendravimas, geranoriškumas ir dėmesys partneriui ar tiems, su kuriais turite įsipareigojimų, šiandien padės jums spręsti visas vaikų ar kūrybines, laisvalaikio problemas. Manėte, kad tai jau finansinis krachas – pasidomėkite giliau, paaiškės, kad informacija buvo klaidinga, buvo klaidų, bet viskas pataisoma.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien būsite itin praktiškai nusiteikę – imsitės tvarkos namuose, aplinkoje, spręsti gerovės klausimus, tačiau prieš imdamiesi pertvarkų ar darbų, pasistenkite viską kuo geriau išsiaiškinti su savo partneriu – ar tai nežeis jo sentimentų. Pasistenkite į viską pažiūrėti kuo jautriau ir kalbėtis atidžiai.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien jūs esate dėmesio centre ir puikiai jaučiatės – pasaulis palankus jums, esate maloniai ir žaismingai nusiteikę – puikus metas atostogoms ir poilsiui, tačiau atkreipkite dėmesį į technikos kokybę, neskubėkite važinėdami, neskubinkite kitų, nes tai gali sukelti elementarius konfliktus, problemas, sprendžiant kasdienius reikalus. Gali kilti baimių dėl sveikatos, tačiau pasiaiškinkite labiau – tikėtina, kad buvo klaidinga informacija.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Nelabai norėsis šiandien jums lįsti iš savo kiauto, rodyti jausmus, tačiau noras tvarkytis, uždirbti gali jus ištraukti į viešumą. Pasistenkite neskubėti išlaidaudami, pasitarkite su artimaisiais, ypač tenkindami vaikų ar savo kūrybinius, laisvalaikio poreikius – po kelių dienų gali paaiškėti, kad viską galima buvo išspręsti racionaliau.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius