Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – rugpjūčio 10 d.

Darbai ir reikalai, net jeigu ir mažai jų planavote, šiandien atsiras tarsi iš niekur – Mėnulis keliauja su tvarkingumu, kruopštumu, švara, sveikata, tačiau ir tiksliu analitiniu protu siejamu Mergelės Zodiako ženklu, kartu su čia esančiais aktyviuoju Marsu ir maloniąja Venera, tad akys labai greitai pamatys trūkumus, o rankos tarsi pačios tiesis nuveikti ką nors konkretaus ir praktiško, kad pasaulis taptų patogesnis, gražesnis, sveikesnis, funkcionuotų racionaliau ir paprasčiau.
Arbūzo ledai
Arbūzo ledai / Vida Press nuotr.

Tiesa, bus gana sudėtinga rinktis, veikti labai prieštaringomis aplinkybėmis, kai ateities perspektyva miglota, informacija prieštaringa. Pyktį derėtų nukreipti naujų, darną palaikančių sprendimų paieškai. Teks įjungti tiek protą, tiek ir intuiciją, leisti sau veikti su meile, prisimenant savo vertybes.

Venkite susipriešinimo, noro rodyti ambicijas, nes klaidų darome, taisytinų dalykų turime visi, tad bus itin svarbu greta kritikos rasti vietos ir atjautai, supratimui, geranoriškumui, bendrauti ar veikti išlaikant pagarbą, tiek savo, tiek ir antrosios pusės orumą.

Išlaikyti pusiausvyrą padės pilkai melsva, tarsi išplautos, maskuojančios aprangos spalvos, serpantino dirbiniai.

Maistas turėtų būti lengvas ir subtilus: užkandėlės, žalumynai, vaisiai, daržovės. Svarbiausia, kad jis patraukliai kvepėtų – maitinkitės pirmiausia tuo.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Darbinga, tačiau gana įtempta diena, kai norėsite daug nuveikti, visiems būti geri ir tuo pačiu pasirodyti šauniausi. Šmaikštus žodis, šypsena bus tikrai svarbu, tačiau turėti savo nuomonę, ją apginti – teks pasistengti, norint išlaikyti pagarbų santykį bendraujant su kolegomis, bičiuliais. Geras laikas pasirūpinti sveikata ir būkite atsargūs su svaigalais, vaistais – yra rizikos apsinuodyti.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Laikas pramogoms su vaikais, sportui, aplinkai gražinti, gamtai pažinti, rankdarbiams ar kitai kruopštumo, miklių pirštų ir išmonės reikalaujančiai kūrybinei, laisvalaikio veiklai. Tiesa, gali kilti abejonių renkantis tarp naujų ir jau žinomų tradicinių kelių, tačiau tai galite nuspręsti tik jūs patys, atsargiai žiūrėkite į patarimus. Išlaikykite pagarbų santykį su darbdaviu, viršininku.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Priešpastatydami savo idėjas, tai, kuo užsiimate ir degate, kitų nuomonei, tradicijoms ar daugiau patirties turinčių žmonių išminčiai šiandien galite gerokai susipykti su visais – tiek su viršininku, darbdaviais, tiek su antrąja puse, namiškiais, pridaryti klaidų, galiausiai ir patys visiškai susipainioti, todėl galvokite, ką sakote, darote, tikrinkite informaciją, išlaikykite pagarbų santykį su visais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Daugybės reikalų tvarkymas, įvairūs skambučiai, būtinybė kažkur vykti, skubiai spręsti šiandien jus iš tiesų gali gerokai nuvarginti, juolab aiškumo ką ir kodėl darote, prasmės pamatymo taip pat gali trūkti. Gali tekti skubiai grąžinti skolas, taisyti finansinius dokumentus, grąžinti pirkinius. Atidėkite stambesnius pirkinius – prieš tai išsiaiškinkite, ar tai tikrai geriausias sprendimas.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jeigu norite išlaikyti gerą vardą ir gražius santykius su aplinkiniais, šiandien teks gerokai pažaboti savo ambicijas. Pasistenkite atsargiau išsakyti savo nuomonę, ginti ją išlaikant pagarbų santykį su vyresniaisiais ar labiau už jus išmanančiais situaciją, antrąja puse. Labai atsargiai elkitės su finansais – norų gali būti įvairių, tačiau galimybės ir ištekliai migloti, gali tekti sumokėti daugiau, nei norite.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Esate gana rimtoje kryžkelėje, kai tenka rinktis veiklos kryptis, staiga keičiasi požiūris į profesinę veiklą, jos galimybes ir perspektyvą. Susilaikykite nuo ūmių veiksmų ar skubotų pareiškimų – šiandien bus lengva suklysti, patekti į nuomonių ir informacijos pinkles, verčiau pasistenkite kuo geriau atlikti savo darbus, taisyti ankstesnes klaidas, pasaugokite save.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Pastarosios dienos jums gana sunkios, galite jaustis tiek fiziškai, tiek emociškai išsekę, gali apskritai apimti depresyvios nuotaikos, nes norų daug, o padaryti mažai ką galite. Būtų verta atjungti visas komunikacijos priemones ir leisti sau visiškai atsipalaiduoti, pasirūpinti sveikata, pabūti prie vandens, pamaloninkite save maloniais kvapais ar muzika. Ketvirtadienį viskas jau kitaip atrodys.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Turite reikalų, įsipareigojimų ir norų, tačiau aiškumo, kaip visa tai realizuoti, mažoka. Skubėkite pamažu, susilaikykite nuo kažkokių kategoriškų sprendimų ar pareiškimų, ypač susijusių su finansais, tačiau geras laikas užmegzti pažintis, ieškoti bendraminčių, tik išlaikykite blaivų protą. Atsargiau pulkite ir į naujus romantiškus santykius, iliuzijos gali greitai išsisklaidyti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate visiškai panirę į profesinius reikalus – palankus metas realizuoti savo idėjas, tačiau nusiteikite, kad kliūčių ir kritikos galite sulaukti gana daug, todėl bus labai svarbu tiek tai, su kuo, tiek ir kaip bendraujate, pristatote save ir savo idėjas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Puikus laikas šiek tiek atšviežinti pasaulio matymą – keliauti, aplankyti tas vietas, kurios jau seniai traukė, pabendrauti su įkvepiančiais žmonėmis ar bent jau gerai fiziškai pajudėti, pasportuoti, pasidomėti sveikesnio gyvenimo būdo galimybėmis. Būkite atsargūs leisdamiesi į ekstremalius nuotykius ar patirtis, laikykitės taisyklių ir įstatymų, taip pat ir tvarkydami finansinius reikalus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Esate kupini energijos ir užsidegimo veikti, tačiau situacija tokia, kad tenka gerokai pasijaudinti norint pakreipti įvykius norima linkme. Gali tekti pripažinti ankstesnes savo klaidas, nusileisti antrajai pusei, šiek tiek apraminti ambicijas ir, svarbiausia, išlaikyti žmogiškus santykius su kitais, tuo pačiu apginant savo vertybes ir idėjas. Derybos ir kompromisai šiandien būtini.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kad ir kaip klostytųsi santykiai su namiškiais ir antrąja puse – jūsų, atitinkamai ir aplinkinių, savijauta ir nuotaika priklausys tik nuo jūsų, tad verta pamatyti, ką galima dėl savo meilės ir aplinkinių padaryti geriau, geranoriškiau reaguoti į akibrokštus ar norus timptelėti antklodę į savo pusę, vis žvilgterėkite į save – ar esate tobuli šią akimirką?

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius