Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – rugpjūčio 11 d.

Šiandien Mėnulis ir toliau keliaus ramiu ir žemišku, komfortą ir grožį mėgstančiu Jaučio Zodiako ženklu. Jis puikiai sutars su už socialinius procesus ir fundamentalius pokyčius atsakingomis planetomis, tačiau išryškės konfliktas su ugniniame Liūte ramiai ir oriai džiaugtis gyvenimu kviečiančia Saule ir Merkurijumi. Karingasis Marsas Avine irgi reikalaus greitų sprendimų, o ne rimtų, esminių pokyčių.
Mergina pučia muilo burbulus
Mergina pučia muilo burbulus / Fotolia nuotr.

Vis dėlto persvara bus žemiškuose ir vandens ženkluose, versianti fundamentaliau pamatyti mūsų planetos interesus ir kažkaip bandyti taikytis, keistis, visų pirma, keičiant vartojimo įpročius bei su tuo susijusius tikslus. Emociškai diena bus nelengva, tačiau tinkama imtis ilgalaikių pokyčių. Bus svarbu išlaikyti aiškumą, apginti svarbiausias vertybes, laikytis tradicijų. Tinkama diena tvarkytis, švarintis.

Drabužiuose derinkite raudoną su juoda, ryškia geltonai žalia, apsaugos papuošalai su tamsiai raudonu jaspiu. Valgykite saikingiau, tinkama diena pasninkauti, ar bent apsiriboti duona, pieno produktais, daržovėmis.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šią dieną laukia daug visko – norėsite ilsėtis, maloniai, žaismingai praleisti laiką, tačiau vis kils darbinių reikalų. O dar tos išlaidos – norėsite pasilepinti skanesniu maistu, didesniu komfortu, pramogomis, tačiau teks pasistengti viską subalansuoti pagal jūsų galimybes. Turėsite progos visai kitaip pažvelgti į savo gerovę.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Daug kas keičiasi, daug ką norite keisti, tačiau kaip visa tai suderinti su artimųjų įpročiais ir savo paties požiūriu į tai, kas yra namai? Daug diskusijų, daug emocijų, tačiau vienaip ar kitaip viskas išsprendžiama, nors ir pareikalaus jūsų atsikratyti kai kurių baimių, priimti iš pirmo žvilgsnio skausmingus sprendimus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būsite nusiteikę daug bendrauti, mokytis, domėtis naujovėmis, pavyks atstatyti ryšius su draugais ar bičiuliais. Laikotarpis sėkmingas ir finansiškai, tačiau teks pasidarbuoti su kai kuriomis savo savybėmis, kurias esate linkę pasilaikyti sau. Pasistenkite išlikti atviri ir sąžiningi bendraudami su kitais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Nors materialiai pasijutote kiek geriau, dirbdami vis dėlto jaučiatės ne taip gerai, kaip norėtumėte: norite radikaliai keisti savo poreikius, darbo pobūdį, labiau suderinti juos su saviraiškos būtinybe, siekiu daugiau dėmesio skirti tiesiog buvimui, santykiams su kitais žmonėmis, draugystei, bičiulystei, imtis visuomeninės veiklos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Lyg ir viskas gerai, tačiau įtampų ir painiavos užtenka. Nors po truputį sprendžiasi įstrigę reikalai, aiškėja finansinių reikalų perspektyva, tačiau dirbti tenka daug, daug pertvarkų, rūpesčių. Jus iš tiesų vertina, sulaukiate palaikymo savo darbuose, tačiau šiuo laikotarpiu jūs, žinoma, ne to tikėjotės. Išgyvensite – visame kame yra savo pliusų ir minusų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Nors šis metas reikalauja iš jūsų nemažai energijos, dabar išties palanku skirti daugiau laiko ir dėmesio atostogų malonumams, vaikams, pramogoms, kultūros renginiams – šiek tiek kitokiai veiklai ir kitur, nei esate įpratę. Tokiu būdu pavyks suderinti norą pabėgti nuo visų su šiokiu tokiu atsipalaidavimu. Galimi netikėti susitikimai su užsieniečiais, o gal panorėsite daugiau dėmesio skirti mokslo reikalams – puikus laikas naujiems atradimams!

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Netikėtai gali tekti imtis gana skubiai imtis sprendimų dėl finansinių reikalų, kurie padės spręsti kai kurias įsisenėjusias problemas šeimoje, bet mažai derės su jūsų noru tiesiog pailsėti, pasirūpinti sveikata, daugiau laiko skirti bendravimui, laikui su draugais, savo idėjų įgyvendinimui. Atsiras proga sušvelninti pastaruoju laikotarpiu gana konfliktinius partneriškus santykius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Gana radikaliai gali susikirsti santykių klausimai ir jūsų darbo, karjeros reikalai. Viena vertus, pastarieji klostosi neblogai, jūsų įdirbis sulaukia įvertinimo, tačiau nelengva įveikti visus įsipareigojimus – daugiau bendraukite, peržiūrėkite savo kontaktus, atsisakykite to, kas atgyveno. Palankus laikas kūrybiškai pažiūrėti į daugumą pastaruoju metu jums svarbių gyvenimo aspektų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Daugybė praktiškų, kasdienių rūpesčių verčia jus suktis kuo greičiau, juolab kad tai vienaip ar kitaip padeda spręsti, kitaip pažvelgti į savo finansinius, gerovės klausimus. Palankus laikas atsigręžti į ilgalaikes vertybes. Tiesa, kiek sudėtingiau klostosi jūsų laisvalaikio ir atostogų klausimai, tačiau juk į viską galima pasižiūrėti kūrybiškai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Nepaisant visų jus stipriai spaudžiančių finansinių reikalų ir noro kuo daugiau nuveikti namuose, jaučiatės gana gerai, atsipalaidavę – puikus laikas tiesiog pasimėgauti žemiškais malonumais, skirti laiko neplanuotoms laisvalaikio pramogoms arba tiesiog imtis kūrybos – jūsų išradingumas šiandien leis pasijausti puikiai. Sulauksite palaikymo bei įvertinimo ir iš partnerio (-ės) pusės.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pokyčiai namuose ir viduje vyksta visu tempu. Juos šiek tiek trikdo susitarimai su kitais žmonėmis, partneriški įsipareigojimai – sudėtinga visur suspėti, norite kuo geriau, gražiau viską padaryti, tačiau pažiūrėkite į viską kūrybiškai. Ir būkite atsargesni prie vairo – verčiau atiduokite komunikaciją į partnerių rankas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate pasinėrę į veiklą, darbus ir rūpesčius. Jaučiatės visur reikalingi, tenka daug bendrauti, ieškoti naujos informacijos, mokyti naujų dalykų. Ramybę ir balansą pasiekti jums padėtų šiek tiek ramaus poilsio jaukioje namų, gamtos aplinkoje ar tiesiog šiltas pabendravimas su jums artimais žmonėmis, vaikais, mylimu žmogumi. Tik susilaikykite nuo didesnių išlaidų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius