Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – rugpjūčio 17 d.

Mėnulis perėjo į priešpilnio fazę – reikia pastangų suderinti protą su jausmais, todėl dienos emocinis fonas gali būti kiek sunkesnis, bus lengviau padaryti klaidų, vietoj daugiau pastangų reikalaujančio sprendimo geriausia priimti tik „patogų“.
Valgymas lovoje
Valgymas lovoje / 123RF.com nuotr.

Antra vertus, Mėnulis keliaus su optimizmu, plėtra, atvirumu pasauliui siejamu Šaulio zodiako ženklu, tad vidinio užtaiso išlaikyti pozityvią nuostatą turėtų užtekti – leiskite sau kažkur išvykti, pabendrauti su naujais, įdomiais, įkvepiančiais žmonėmis, o gal laikas piligriminei kelionei ar tiesiog pasigilinti į filosofines, dvasines, tikėjimo tiesas, stiprėti morališkai?

Kita vertus, šiandien galima bus nuveikti daug įvairių darbų – verta kreiptis į valstybės institucijas, politikus su prašymais, peržiūrėti veiklos planus, strategiją, ieškoti galimybių ištaisyti ankstesnes klaidas, taip pat ir pabaigti kažkokį veiklos etapą.

Vakare būtinai raskite galimybės atsipalaiduoti, palanku surengti intriguojančią iškylą su mylimu žmogumi, vaikais, susitikti su seniai matytais draugais, apsilankyti kultūros renginyje, tik vienas perspėjimas – yra tikimybė apsinuodyti, tad atsakingai rinkitės maistą, vaistų dozes, atsisakykite svaigalų.

Optimizmo suteiks ryškūs, ornamentuoti su blizgiais elementais drabužiai, puoškitės Saulės akmeniu, rubelitu, rožinio aukso dirbiniais.

Gera diena pabadavimui ar pasninkui, o maistas turėtų būti lengvas, labai tiks tiesiog duona ir rūgštus pienas, varškė.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Įkvepiančių susitikimų su autoritetingais, įdomiais žmonėmis, senais draugais ar bičiuliais, kolegomis laikas, kuomet galima naujai pamatyti nueitą kelią ir gana rimtai permąstyti savo santykį su aplinka, pasauliu, keisti, tobulinti ateities planus, bendrą gyvenimo ir karjeros strategiją, pasaulėžiūrą. Vakare būkite itin saikingi su svaigalais, pasirūpinkite maisto kokybe.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Kiek sunkoka, emocinga, tačiau puiki diena nuveikti kažką svarbaus jums kaip asmeniui – imtis naujos veiklos, ypač jeigu tai susiję su vaikais, kūryba ir daugiau fizine veikla. Galbūt tai rankdarbiai ar hobis, o gal šokis ar sveikatinanti mankšta? Darbe taip pat svarbus laikas, kuomet verta peržiūrėti finansinius planus, naujai įvertinti turimus resursus ir galimybes.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Planų ir idėjų, o galbūt ir pasaulėžiūros peržiūrėjimo, keitimo ir keitimosi laikas – gali būti, kad aplinkybės, nauja informacija vers jus permąstyti tai, kuo gyvenote, tikėjote tai, ką manėte kaip vienintelį kelią, naujai pamatysite ir antrosios pusės, namiškių, artimųjų, to, ką paveldėjote, paramą bei svarbą, jausite, ką galėtumėte duoti jiems geriausio. Verta imtis namų tvarkymo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Darbingas metas, tad šiandien atsidėkite darbui, palanku imtis ir buitinių, taip pat su sveikata, sveikesne darbo ar gyvenamąja aplinka susijusių ir gausybės kitų smulkių reikalų tvarkymo – galbūt reikia pataisyti automobilį ar kitą techniką, pasirūpinti darbo sauga, dokumentais, išmokti kažką naujo. Susilaikykite nuo rimtesnių pirkinių, tačiau palankus metas įvertinti savo resursus ir galimybes, kauptis naujam startui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Laukia intensyvi diena, kuomet tenka pergalvoti savo santykį su mylimu žmogumi, partneriais, norisi keistis ir keisti pasaulį, ieškoti naujų sutarimo, bendravimo būdų. Tai derybų, sutarčių ir bendrų planų peržiūrėjimo metas, ypač jeigu dirbate su pramogomis, laisvalaikiu, kūrybine veikla susijusiose srityse, metas brandesniam ryšiui ir su mylimu žmogumi.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Palanki diena imtis įsisenėjusių reikalų – gera proga juos užbaigti, juolab užteks ir ramaus proto, išradingumo, įkvėpimo bei gebėjimo atsiriboti nuo išorinių trukdžių. Palankiausia būtų užsidaryti namuose ir imtis to, kas privalu. Pasistenkite atsiriboti ir nuo pagundos paišlaidauti, susilaikykite nuo didesnių pirkinių (atidėkit juos savaitės pabaigai).

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Panašu, kad diena bus intensyvi, darbinga, šiandien galite grįžti prie įsisenėjusių reikalų sprendimo, nors nusiteikite, kad fiziškai ir psichologiškai gali būti sunkoka išjudėti, todėl labiau pasikliaukite antrosios pusės, draugų ir vaikų patarimais bei pagalba. Palankus metas peržiūrėti savo finansinius įsipareigojimus ir galimybes, paieškoti racionalesnių alternatyvių resursų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Vakarykštės dienos istorijos tęsiasi – veiklos gana daug, tačiau turbūt labiausiai jums rūpi būsto, su šeima, gyvenamąja vieta susiję klausimai, galimybė suderinti šeimos ir darbo interesus. Nors yra tikimybė, kad šiandien jūsų sąskaita papilnės, tačiau susilaikykite nuo didesnių išlaidų, išskyrus jeigu reikia įsigyti su sveikata ar darbo sąlygomis susijusių dalykų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Esate stiprūs ir pasitikintys savimi, tačiau laikotarpis gana sudėtingas, kuomet paaiškėja, kad reikėtų visai kitaip bendrauti su žmonėmis, galioja kitokios taisyklės, nei buvote įpratę, tenka pergalvoti tai, ką jau buvote išmokę, pertvarkyti veiklą, iš naujo pergalvoti savo plėtros ar kelionių planus. Laikas naujai pažiūrėti į savo sveikatą, darbo sąlygas, ieškoti alternatyvų ir verčiau patylėkite nei pykitės.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pats metas šiek tiek atsitraukti nuo visų reikalų ir pasižiūrėti į situaciją iš platesnės perspektyvos, rasti daugiau laiko atokvėpiui, poilsiu, susikaupimui ir visų pirma savo finansinių planų bei galimybių peržiūrai, atlikti vertybinę reviziją, taip pat ir susiejant su savo ir aplinkos, darbo sąlygų sveikumu, jūsų poreikiais bei galimybėmis, paieškoti atsakymo į klausimą – ko trokšta mano siela?

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Daug kas keičiasi ir jums tenka keistis bei keisti savo tiek savo planus, tiek ir pergalvoti savo gyvenimo tikslus, saviraiškos būdus, santykį su aplinka. Leiskite sau daugiau džiugumo, kūrybos laisvės, atsipalaidavimo, raskite daugiau laiko antrajai pusei, vaikams ir draugams – bendra vakaro iškyla, smagus pasibuvimas būtų pats tas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Jūsų santykis su karjera, profesine perspektyva ir tuo, kas jums yra svarbiausios vertybės, labai smarkiai keičiasi, tačiau būkite atsargūs su sprendimais – dabar tik pasitikrinimo, peržiūros metas, taip pat tai ir laikas, kuomet verta keisti savo santykį į sveikatą, pagalvoti apie sveikesnę gyvenseną, darbo aplinką, išmintingesnį darbo ir poilsio derinimą. Ramiau reaguokite į išgirstas naujienas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius