Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – rugpjūčio 24 d.

Antroji savaitės diena panaši į vakarykštę siekiu pajausti, suvokti kažką daugiau nei matome fizinėmis akimis, galime pačiupinėti ar suvalgyti. Tačiau tai daug ramesnė, taikingesnė diena, kuomet norėsis tiesiog ramiai padaryti tuos darbus, kuriuos priklauso, tvarkytis, švarintis, galbūt jau ir ruoštis rudeniui ar nuimti, rūšiuoti, konservuoti bei sandėliuoti derlių ir pasidalinti juo ar bent savo patirtimi su kitais.
Drugeliai pievoje
Drugeliai pievoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Palankus metas prisiminti senus ryšius, draugus, bičiulius, tinkamas bendravimui ir bendradarbiavimui, įkvepiantiems susitikimams. Mėnulis keliaus su dvasingumu, atjauta ir menine kūryba siejamu Žuvų zodiako ženklu, jo ir kitų planetų tarpusavio santykis iš esmės bus harmoningas, todėl tikėtina, kad pavyks nuveikti, kas suplanuota, tačiau pradėkite darbus iki pietų.

Mat jau nuo 12 val. 12 min. prasidės vadinamasis neefektyvaus Mėnulio metas, kuomet verta tik pabaigti, kas pradėta, užsiimti rutinine veikla, tvarkytis ir daugiau pailsėti, apibendrinti poros dienų darbus. Tiesa, naujus rimtus projektus ar didesnius darbus pradėti diena mažiau palanki, atidėkite juos ketvirtadieniui, o šiandien svarbiausia bus išlaikyti taikingumą, jautrumą aplinkiniams, padėti silpnesniam, vidiniam darbui su savimi, maldai.

Šilumą ir tyrumą padės išlaikyti auksinė, geltona, balta drabužių spalvos, puoškitės aukso, serdoliko dirbiniais. Maistas turėtų būti paprastas, iš esmės veganinis: įvairios kruopos, kepiniai, duona, salotos su aliejumi, riešutais, sėklomis, vaisiai, sultys su tirščiais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puikus metas tvarkytis, skaičiuoti, analizuoti, gilintis į informaciją, pasirūpinti savo sveikata, sveikesne aplinka, darbo vieta. Antra vertus, likite jums artimoje aplinkoje, venkite aktyvesnės, juolab išorinės veiklos. Puikus laikas pabūti su antrąja puse, parodyti jai daugiau šilto dėmesio, aptarti, peržiūrėti bendrus planus. Tą patį galima būtų pasakyti ir apie kolegas ar draugus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tiesiog tęskite tai, ką pradėjote, iki pietų galite pradėti vieną ar kitą darbų etapą, imtis kažko konkretaus, praktiško ir galbūt jums naujo – leiskite sau kurti, imtis to, kas džiugina ir atveria daugiau galimybių – pasimokykite iš vaikų, leiskite jiems parodyti jums, kaip galima gyventi kitaip, atsipalaidavus, būti čia ir dabar. Geras laikas susitikti su draugais, bičiuliais.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Puikus laikas profesinei veiklai, taip pat ir analitiniam darbui. Jūsų sąmonė ir pasąmonė veikia pilnu pajėgumu, pats laikas peržiūrėti tai, kas nuveikta, savo resursus, turimas žinias ir patirtį, ieškoti informacijos, kitų šalių patirties, mokslo darbų ir generuoti genialias, tačiau tuo pačiu labai paprastas ir praktiškas idėjas, kurias būtina įgyvendinti čia ir dabar.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandiena, kaip ir ankstesnės dienos, palanki bendrai veiklai su draugais, bičiuliais, kolegomis – tęskite ką pradėję, mokykitės iš jų, ieškokite naujų būdų realizuoti tai, peržiūrėti turimą informaciją, pasidomėti naujomis galimybėmis, taip pat ir savo santykį su jums svarbiais žmonėmis, antrąja puse. Verta imtis ir šeimos reikalų, grįžti prie sunkiai sprendžiamų nekilnojamojo turto, paveldėjimo temų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Puiki diena, kuomet tiesiog sprendžiasi tai, kas jums svarbu, ypatingai finansiniai reikalai, nors pakovoti už savo teises teks. Palanku peržiūrėti tai, kas veikia, o ką reikia keisti, atnaujinti iš esmės keičiant veikimo būdus. Bus būtina suvaldyti emocijas, tačiau išlaikyti jautrumą ir taisyti ankstesnes savo ar kitų įveltas klaidas. Bet kokiu atveju proto aiškumas ir atida bus būtini.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Itin aktyvus laikas, kuomet atokvėpiui rasti laiko vargiai pavyks, todėl gali tekti visai naujai pamatyti antrąją pusę ir jos teikiamą paramą – atlaidumas ir jautrumas bus būtinas. Antra vertus, jūs sulauksite paramos bei palaikymo. Tęskite pradėtus darbus, itin palanku išbaigti jau seniai užvilkintus, įsisenėjusius darbus, peržiūrėti tai, kas jau padaryta, taisyti klaidas.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Dienos, kurias visų pirma turėtumėte skirti sau ir artimiesiems – sveikatos, buitinių, paprastų, kasdienių, tačiau svarbių problemų sprendimui, tačiau iš esmės naujai pamatant tai, ką ir kaip reikėtų daryti, radikaliai keičiant gyvenseną, požiūrį į aplinką, save, savo vietą po Saule – įsileiskite pokyčius į save ir tuo pačiu padarykite viską, kad pagaliau įgyvendintumėte savo svajonę.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tęsiasi labai įdomus, įkvepiantis ir tuo pačiu jūsų santykį su pasauliu, namais plačiąja prasme, savo tapatybe, šaknimis ir tuo pačiu aplinkiniais keičiantis laikas. Puikus metas leisti sau šiek tiek labiau atsipalaiduoti – bendraukite, susitikite su draugais, ieškokite bendraminčių, pristatykite savo kūrybą ar leiskitės į kūrybinį nuotykį.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Nors pasaulis pilnas įdomybių ir vilionių, šiomis dienomis jus tikriausiai labiau traukia namai ir vaikystės prisiminimai. Esate sentimentalūs, jautrūs, tačiau tuo pačiu tai ir darbingas laikas, kuomet verta ieškoti visai naujų darbo metodų, galimybių, tiesiog pakeisti savo požiūrį į tai, kas jums yra darbas, paieškoti naujų galimybių ir tuo pačiu taisyti tai, kas veikė blogai.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Profesine prasme labai sėkmingas metas, jeigu leisite sau peržiūrėti planus ir nuostatas, pagalvoti tiek apie save, tiek apie aplinkinius, darbuotojų gerovę, o jei patys esate darbuotojais – metas deryboms su darbdaviu dėl darbo sąlygų. Šiandien turėtų pavykti suderinti taupumą ir dosnumą, rasti kompromisą. Tai ir idėjų įgyvendinimo laikas, kuomet reikia imti ir daryti.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vienaip ar kitaip aplinkybės vers jus skubiai spręsti finansinius reikalus – pats metas taip ir padaryti, tačiau žvelgiant iš platesnės perspektyvos, išanalizavus savo poreikius bei galimybes. Susilaikykite nuo emocingų, skubotų sprendimų, ypatingai jeigu tai susiję su paskolomis, priklausomybe nuo kitų, nes gali tekti taisyti ir ankstesnių sprendimų pasekmes. Toliau eikite pasirinkta kryptimi – pasaulis palaiko jus.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Viena vertus, tai jūsų sėkmės metas, kuomet jaučiatės puikiai, aplinkinių palaikomi, tačiau tuo pačiu tai ir aktyvios veiklos laikas, verčiantis susiimti ir keisti kai kurias savo nuostatas ar gyvenseną, saviraiškos būdus. Pats metas peržiūrėti savo santykį su pasauliu, namais bei artimaisiais ir ieškoti bendraminčių, su kuriais galėtumėte įgyvendinti savo idėjas, tik bus labai svarbu suvaldyti savo emocijas, išlaikyti blaivų protą – pasitikėkite antrąja puse.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius