Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – rugpjūčio 31 d.

Antradienis daug kuo panašus į pirmadienį, kuomet tenka daugybę dalykų sužinoti, aptarti, galvoti apie planus ir jų realizavimo galimybes. Visko vėl daug, tačiau jau kiek kitaip – baimių mažiau, tačiau daugiau painiavos ir būtinybės čia ir dabar spręsti kažką, bet nežinia – ką ir kaip.
Vėdrynai
Gėlės / 123RF.com nuotr.

Prasidėjo delčia, gali būti sudėtinga suderinti jausmus ir protą, išlaikyti gerą toną, mandagumą, pagarbą kiekvienam žmogui, taikiai apginti save ir kitą.

Situacija mažai palanki pradėti rimtesnius darbus, netinkamas laikas brangesniems pirkiniams, sutarčių pasirašymui, verta tęsti ar baigti tai, kas pradėta. Tai laikotarpis, kuomet verta peržiūrėti savo santykį į vartojimą, sveikatą, pasirūpinti sveikesne gyvensena žodžius verčiant konkrečiais veiksmais, ilgalaikiais pokyčiais, atsirinkti reikalingą informaciją, pasimokyti naujų įgūdžių, tačiau galvojant tik savo galva: prisiminkite ankstesnes patirtis, žiūrėkite, ar informacija pateikiama korektiškai, laikantis etikos normų.

Šiandien palankios minkštos, ramios, tarsi apsauginės žalsvos, gelsvos, rusvos, chaki spalvos aprangoje, puoškitės amazonitu, bronzos dirbiniais. Maistas turėtų būti daugiau pieniškas – tegu tai tik pienas su duona, medumi, valgykite riešutų. Atsisakykite bet kokios mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Įvairi, aktyvi diena, kuomet teks spręsti įvairius klausimus ir skubiai keisti veiklos kryptis. Ir vis dėlto tai geras laikas taikytis ir tartis, ypatingai su antrąja puse, ieškoti naujų bendraminčių arba prisiminti ankstesnes pažintis ir darbus, kurie galėtų būti perspektyvūs, numatyti konkrečius tolesnius žingsnius, galvoti apie naujus mokslus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Labai intensyvus metas, versiantis jus spręsti įvairius skubius finansinius reikalus. Viena vertus, rasite gerų praktiškų sprendimų, antra vertus, teks labai pasistengti, jeigu norėsite išvengti konflikto su vaikais, mylimu žmogumi, ypatingai jeigu būsite provokuojami ar susigundysite brangesniu, tačiau įpirštu pirkiniu. Turėkite galvoje, kad jums tai visų pirma asmeninių pokyčių metas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Panašu, kad iššūkiai ir pamokos sudėtingėja – ar pavyks atlaikyti spaudimą tiek namuose, tiek darbe ir gražiuoju apginti savo tiesą? Susilaikykite nuo aštresnių žodžių, galvokite ką sakote, pasistenkite išlaikyti savo reputaciją švaria, nes klaidos bus sunkiai atleidžiamos. Antra vertus, juk jūs tikrai žinote kur link einate ir ko siekiate, o tobulumo ribos sunkiai apibrėžiamos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Visa tai, kas šiandien aplinkui vyks, ką išgirsite gali smarkiai žeisti, tačiau bus būtina priimti kaip iššūkius ir ieškoti konkrečių sprendimų. Venkite viešumos, o jei teks išjudėti, vairuokite, dirbkite su aštriais instrumentais itin atsargiai, venkite konfliktų, tačiau tuo pačiu prisiimkite atsakomybę už savo veiksmus, taip pat ir ankstesnius. Bus itin svarbu apginti save ir savo vidinę erdvę.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandiena pareikalaus iš jūsų didelio korektiškumo ir išmanymo sprendžiant finansinius, skolų reikalus, ypatingai jeigu tai susiję su kitų pinigais ar įsipareigojimais. Būkite itin atsargūs kažkam kažką žadėdami, prisiimkite atsakomybę tik už savo veiksmus ir būtinai ieškokite teisinės pagalbos, antrosios pusės užtarimo.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Teks gerokai susiimti, jeigu norėsite išvengti rimtesnio konflikto darbe, apginti savo interesus, todėl susilaikykite nuo aštresnių pasisakymų, skubotų sprendimų. Turite stiprių argumentų, jūsų darbai kalba už jus, tad bus itin svarbu garbingai, gražiuoju išspręsti visus konfliktus, išsaugoti savo reputaciją. Apgalvokite kiekvieną žodį, kliaukitės tiktai patikrinta informacija.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Esate emociniame pakilime – atrodo, gyvenimas turėtų po truputį įeiti į vėžes, tačiau rūpesčių gali sukelti sveikatos problemos, todėl būkite dėmesingesni sau ir ieškokite adekvačios pagalbos, suvaldykite slogias nuotaikas, kylančias dėl sveikatos. Antra vertus, būkite atsargesni sužinoję kažkokių gąsdinančių naujienų, ypatingai susijusių su kelionėmis, ryšiais su užsieniu ar mokslais – tikrinkite informaciją, ieškokite kitokių sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiek tiek sunkesnis laikas, kuomet tenka spręsti daug skubių reikalų, priimti svarbius sprendimus, o pilna baimių, emocijos banguoja. Tai laikas, kuomet būtina įsiklausyti į save, savo emocijas, meilę sau. Leiskitės į kūrybą, meninius ieškojimus. Be to, artimieji, broliai ar seserys siūlo jums pagalbą, paramą, tik išsitarkite ir rasite.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiomis dienomis svarbiausiu iššūkiu tapo santykiai tiek su antrąja puse, tiek ir su darbdaviais ar tais, nuo kurių priklauso jūsų karjera – pasistenkite sąžiningai pildyti savo įsipareigojimus, atlikti užduotis ir kuo atsargiau demonstruoti savo išmintį. Dabar svarbiausia išmokti atliepti tų, su kuriais esate, interesus, paprastai, aiškiai ir nuoširdžiai bendrauti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Labai darbingas, tačiau ir įtemptas laikotarpis, kuomet teks suktis tiek rūpinantis sveikatos, tiek ir namų bei artimųjų reikalais. Gerokai gąsdinti ar papildomų rūpesčių kelti gali išgirsta informacija, ypatingai jeigu turėjote planų, susijusių su užsieniu. Venkite itin skubotų veiksmų, jau rytoj daug kas gali atrodyti visai kitaip, verčiau tęskite pradėtus darbus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Graži, įkvepianti, pilna galimybių diena, tačiau tuo pačiu iš jūsų pareikalausianti atskleisti geriausias savo savybes, paieškoti naujų savo pusių ir galimybių, ypatingai jeigu norėsite gražiai išspręsti santykiuose su mylimu žmogumi kylančias problemas. Būkite itin atsargūs spręsdami finansinius reikalus, venkite aštrinti konfliktą, verčiau paieškokite būdų fiziškai pajudėti, išlieti įtampos perteklių.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ypatingas laikas savo tapatybės paieškai, suvokimui kas aš esu, kur mano šaknys, kur mano esminės galimybės ir kur rasiu prasmę? Kad ir kaip būtų sudėtinga suderinti savo ir artimųjų interesus, tačiau tik atsakę į esminius klausimus galėsite atrinkti tas tiesas, kurios yra jūsų. Būkite jautresni antrosios pusės interesams, tačiau tuo pačiu išlikite savimi.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius