Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Antradienio horoskopas – rugpjūčio 4 d.

Pilnaties metas šiandien neleis nurimti, juolab Mėnulis keliaus aktyviu, laisvu ir netikėtumus skatinančiu Vandenio Zodiako ženklu. Reikės pastangų energijas suvaldyti – laimės tas, kuris sugebės išlikti sąmoningu, išlaikyti susikaupimą ir tuo pačiu metu veikti greitai, tiksliai, staigiai susiorientuoti situacijoje ir rasti geriausią sprendimą.
Mandalos
Mandalos / 123RF.com nuotr.

Puikus laikas imtis naujų idėjų įgyvendinimo, tačiau skubantiems be galvos gresia nuostoliai, savo jėgų ir finansų pervertinimas. Bus labai svarbu laikytis įstatymų, susitarimų, daugiau dėmesio skirti dokumentų parengimui.

Itin svarbu bus turimi ar nauji ryšiai, asmeninis dėmesys, nuoširdus ir paprastas bendravimas.

Stiprybę palaikys tamsiai raudonos, oranžinės, auksinės geltonos ir baltos spalvų drabužiai. Jeigu turite, pasipuoškite ugninės spalvos špineliu (toks mineralas) ar bent blizgančiais nikeliuotais papuošalais.

Šiandien – Saulę primenančių blynų, kepinių diena, tad pasivaišinkite jais – su įdaru ar be.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Nuotaikos šiandien, nepaisant, atrodo, ore tvyrančios įtampos, jums visai šviesios – norėsis imtis darbų, bendrauti, jūsų dėmesio sulauks draugai, bičiuliai, puikus laikas mokslinei veiklai ar savo idėjų pristatymui, ieškoti galimybių ir būdų įgyvendinti naujus projektus, imtis naujos veiklos. Tačiau visa galioja tik tuomet, jeigu naujai pažvelgsite į savo profesiją, karjeros siekius.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Norite ramiai pabūti namuose, skirti tam savo dėmesio, tačiau daug kas keičiasi ir jums nelengva visa tai suvaldyti. Šiandien pasijausite lengviau bent jau darbe, diena perspektyvi pagalvoti apie naujas uždarbio galimybes, imtis veiklos – tai neabejotinai leis nuskaidrinti nuotaikas ir namuose, užglaistyti senas žaizdas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien būsite labai tolerantiškai nusiteikę, pilni polėkio, ieškosite atsakymų į visus įmanomus klausimus ir džiaugsitės pasauliu. Puikus laikas susivokti, pagalvoti apie savo vietą pasaulyje, kaip save geriausiai galėtumėte realizuoti. Iš tiesų bus lengva parodyti save iš geriausios pusės, pataisyti galbūt kažkiek pastaruoju metu pašlijusius santykius su draugais ar bičiuliais, imtis veiklos.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pilnaties metas jums išties nelengvas, emocijos veržiasi per kraštus, jaudinatės dėl savo finansinės situacijos, kuri išties pastaruoju metu visiškai priklauso nuo neprognozuojamos situacijos pasaulyje. Visdėlto tikėtina, kad šiandien rasite, kad ir trumpalaikį sprendimą. Teks šiek tiek nugalėti save, susiimti, paklausyti patarimų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiomis dienomis daug emocijų ir dėmesio skirsite kitiems – palankus laikas partnerystei, konsultuoti ir konsultuotis. Būtinai skirkite laiko susitikimui, pokalbiui su draugais ar bičiuliais – šios dienos įžvalgos padės jums sustiprinti savo statusą, rasite atsakymų į seniai jums rūpimus klausimus, įneš daugiau aiškumo į jūsų planus.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Puikus laikas imtis kažko naujo dienos rutinai praskaidrinti, įnešti naujovių į kasdienos ritualus, gal imtis netradicinio būdo sveikatai palaikyti? Arba tiesiog netikėtai pagelbėti kitam? Puikus laikas imtis tų darbų, kurie reikalauja daug laiko bei kantrybės ir juos kažkaip racionalizuoti, pataupyti energiją, skirti laiko sau.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Teks kažkaip suderinti savo norą pailsėti, pasidžiaugti vaikais, imtis laisvalaikio malonumų, paiškylauti su visais įsipareigojimais. Pasitelkite partnerį (-ę) į pagalbą – puikus laikas sušvelninti santykius namuose. Juolab būsite labai džiugiai ir geranoriškai nusiteikę, puikus laikas pažintinei kelionei ar bent prisiminti aplankytus tolimus kraštus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Tikėtina, kad jūsų įtemptas darbas pastaruoju laiku duos šiokių tokių rezultatų, pamatysite šiokių tokių perspektyvų. Vis dėlto emociškai būsite nusiteikę gana nostalgiškai, ieškosite būdų, kaip suderinti namus ir darbą, savo siekius ir įsipareigojimus, partnerystę – palankus laikas paieškoti naujų sprendimų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Poreikis imtis pokyčių kasdienos rutinoje, dienotvarkėje, pasirūpinti kitais ir toliau jus kelia jums rimtų iššūkių, trikdo mokslus, ryšių su užsieniu planus, tačiau jūsų aktyvumas, komunikabilumas, naujos technologijos vienaip ar kitaip padės palengvinti situaciją. Puikus laikas partnerystei, konsultacijoms, bendravimui su jums svarbiais žmonėmis – perspektyvu užmegzti naujus ryšius.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Finansiniams reikalams ir pirkiniams teks šiandien skirti daugiau dėmesio, tačiau pasistenkite prieš išlaidaudami gerai pagalvoti, leisti emocijoms nurimti. Palankus laikas pasirūpinti tiek patogesnėmis darbo sąlygomis, savo sveikata, namiškiais, aplinkiniais, išsakyti ir įsiklausyti į kitų poreikius – tai padės kiek sušvelninti pastaruoju metu tvyrojusias įtampas namie.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien jūsų idėjos ir aktyvumas sulauks tiek vaikų, tiek partnerio pritarimo ir palaikymo – puikus laikas pradėti atostogas, organizuoti šventinį renginį ar draugų pasibuvimą, ištrūkti pažintinei kelionei, daugiau laiko skirti vaikams. Pasijausite reikalingi, nors kai kurių baimių ir savęs nuvertinimo bendraujant teks atsikratyti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Būtų gerai, jei galėtumėte rasti laiko poilsiui, nurimimui, šiokiam tokiam pabėgimui nuo visuomenės. Bent jau pabūkite namuose, pabendraukite su giminėmis, namiškiais. Gal gims idėjų, kaip galėtumėte racionalizuoti savo darbus, pagerinti braškančią finansinę situaciją. Tiesa, gali tekti kai ko atsisakyti, pasakyti „ne“ tiek sau, tiek ir kitiems.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius