Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Antradienio horoskopas – rugsėjo 18 d.

Astrologinė prognozė antradieniui.
Kriaušės
Kriaušės / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien Avino zodiako ženklo atstovai bus itin susikaupę ir rimti. Nesinorės švaistyti laiko veltui, susikoncentruosite į svarbiausius darbus ir projektus. Šią dieną reikia stengtis siekti aukščiausių profesionalumo standartų, gebėti tvardyti emocijas. Antradienį – didesnė konfliktų tikimybė, tiek draugai, tiek kolegos bus nusiteikę priešiškai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučių laukia sudėtinga diena. Vienas neatsargus žingsnis gali sugriauti visus jūsų planus ir siekius. Labai didelė konfliktų ir traumų tikimybė, tad elkitės itin apdairiai. Dienos bėgyje teks spręsti ne vieną rimtą problemą, regis, susidursite su priespauda ir konfrontacija. Turėsite progų pabendrauti su autoritetingais žmonėmis, tačiau venkite veltis į diskusijas.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Antradienį viską vertinsite per daug idealistiškai, todėl gali tekti nusivilti ar patirti nuostolių. Remkitės faktais ir logika, taip išvengsite painiavos. Diena tinkama piniginiams klausimams spręsti, skoloms gražinti, šią dieną taip pat tinka skolinti ar skolintis pinigus. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, mokesčiais, draudimu.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vėžio zodiako ženklo atstovų diena gali būti labai romantiška ir dvasinga arba labai paini ir nuostolinga. Šiandien labai daug kas priklausys nuo to, kokią kompaniją pasirinksite – lengvai pasiduosite įtakai. Tinkama aplinka gali įkvėpti, paskatinti kurti ir siekti savo svajonių. O negatyvūs ir nedori žmonės antradienį lengvai jus apgaus ir nuvils.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien atsakomybės našta smarkiai slėgs pečius. Darbų padaugės, o energijos, atvirkščiai – labai trūks. Noras viską atlikti tobulai ir nepriekaištingai kels daug streso, tad antradienį nebus lengva su jumis susitarti. Jei norite išvengti prastos savijautos ir trinties santykiuose, turite sąmoningai ieškoti būdų atsipalaiduoti. Tinkamas laikas pradėti gražinimosi, sveikatinimosi procedūras.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šią dieną jausitės įkvėpti, norėsis elgtis kilniai, padėti visiems aplinkui. Visus būtinus darbus skubėsite atlikti kuo greičiau, tačiau mintys apie nuotykius ir polinkis svajoti trukdys susikaupti. Tikėtinos apmaudžios klaidos, ypač pirmoje dienos pusėje. Šiandien daugiau dėmesio skirkite vaikams, tvirtinkite tarpusavio ryšius. Laukia itin romantiškas vakaras.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Paprastai racionalioms ir teisingoms Svarstyklėms šiandien bus sunku išlikti objektyvioms – norėsis kaltinti kitus dėl savo nesėkmių. Nors įdėsite daug nuoširdžių pastangų ir stengsitės iš visos širdies – teks susitaikyti, kad ne viskas eisis sklandžiai. Jei provokuosite ar lysite į konfliktus – patys labiausiai nuo to ir nukentėsite. Visą dieną išliks didelė traumų ir avarijų tikimybė – elkitės atsakingai.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Antradienis galėtų būti puiki diena, jei bent trumpam nustotumėte jaudintis dėl pinigų. Regis, finansiniai rūpesčiai okupuos visas mintis, neliks laiko džiaugtis gyvenimu, bus sunku tinkamai įvertinti tai, ką jau turite. Niekas nėra apsaugotas nuo nesėkmių ir netikėtumų, tačiau daug lengviau gyventi pasitelkus tikėjimą ir leidžiant gyvenimo upei mus nešti ten, kur ir turime atsidurti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien Šaulio zodiako ženklo atstovams teks nuo kalbų pereiti prie darbų. Nepavyks sudaryti norimo įspūdžio vadovams ir kolegoms savo teoriniais išvedžiojimais, iš jūsų bus reikalaujama konkrečių rezultatų ir apčiuopiamos naudos. Tad atsiraitykite rankoves ir kibkite į darbus – jei netinginiausite ir nesimuliuosite, jums puikiai seksis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Antradienis – viena sėkmingiausių dienų Ožiaragiams šią savaitę. Suskubkite imtis to, kas iš tiesų svarbu. Šiandien puikiai seksis dalykiniai reikalai. Pats laikas pristatyti savo sumanymus, teikti pasiūlymus ar prašymus, organizuoti svarbius susitikimus ar pokalbius. Turėsite progų pademonstruoti savo profesinius įgūdžius ir geriausias asmenines savybes. Pasistenkite būti lankstesni, draugiškesni.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Vandeniai ir toliau bus nusiteikę kariauti. Neapsigaukite, kai jau atrodys, kad pasiekėte savo ir palenkėte priešininką – jūsų laukia netikėtas revanšas. Lazda visuomet turi du galus – jei su kitais elgsitės nesąžiningai ir negarbingai, anksčiau ar vėliau sulauksite atitinkamo atpildo. Antradienį daugiau dėmesio skirkite savo vidiniam pasauliui, gali aplankyti svarbios įžvalgos, suvokimai.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Smagi ir sėkminga diena laukia Žuvų zodiako ženklo atstovų. Viskas eisis geriau, nei įsivaizdavote. Gali aplankyti netikėta sėkmė, pildysis norai ir svajonės. Puiki diena bičiulystei ir komandinei veiklai, puikiai seksis įsilieti į bet kokį kolektyvą. Regis, visur sulauksite palaikymo ir reikiamos pagalbos. Nepražiopsokite palankių aplinkybių – imkitės ko nors svarbaus ir prasmingo.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius