Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Antradienio horoskopas – rugsėjo 21 d.

Gana sudėtingas antradienis – pats mėnesio pikas, kuomet būtina gerokai įsitempti, norint suvaldyti visas dienos veiklas. Juolab Mėnulis keliaus ugniniu, iniciatyviu, ryškiu ir kovingu Avino zodiako ženklu.
Smilkalai
Smilkalai / 123RF.com nuotr.

Įtampos kyla, nes Mėnulis yra priešais Saulę ir Avino ženklo valdovą Marsą, priešinasi protas, valia ir jausmai, tačiau ši diena ypatinga tuo, kad, įdėjus pastangų suderinti abiejų smegenų pusrutulių darbą, galima suvokti daug dalykų, kurie labai pravers jums ateityje, padės išnaudoti savo potencialą, turimą patirtį, žinias panaudoti perspektyviai tolesnei veiklai.

Bus labai svarbu pamatyti praktinio veiksmo, žinių įgalinimo prasmę, suvokti, kur dar turite pasimokyti, o kuo jau esate pasiruošę dalintis su pasauliu ir pradėti eiti ta linkme. Kiekvienam savo keliu.

Tiesa, su svarbia sąlyga, kad būsite sąžiningi su savimi ir pasauliu, pavyks suvaldyti aistras, vidinį gaivalą, pyktį, agresiją. Daug lems ir gebėjimas kalbėtis ir susikalbėti, drąsa peržiūrėti ir keisti savo tikslus. Bet kokiu atveju šiandien galima nuveikti daug konkrečių praktinę ir ilgalaikę reikšmę turinčių darbų, tad belieka palinkėti susikaupimo ir sėkmės.

Sėkmę turėtų didinti ir sodrios geltonos, ramių, pastelinių tonų drabužiai, puoškitės rodonitu, geltonu agatu, vario dirbiniais.

Maiste šiandien gali būti daugiau duonos gaminių, grūdų, košių, su šviežiais ar džiovintais vaisiais, sėklomis, riešutais. Taip pat tiks įvairūs šakniavaisiai – bulvės, burokai, ropės. Atsisakykite mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Jums ši diena turėtų būti išskirtinė – ne tik darbinga, bet ir suteikti šansą įveikti vidines baimes, aiškiai suvokti ir išdėstyti savo siekius bei nuostatas, išdrįsti deklaruoti tai. Užteks valios ir stiprybės paprieštarauti vyraujančiai opinijai, atlaikyti kritiką, apginti savo nuomonę ir tuo pelnyti pagarbą, suvokti savo galimybes. Puikus laikas ieškoti bendraminčių deryboms, pokalbiams su kolegomis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nuo antradienio jums prasideda šioks toks atokvėpio laikotarpis, kuomet tiesiog būtina daugiau skirti sau ir savo poreikiams. Kad ir kaip spaustų darbai, pats metas paieškoti būdų energijai atstatyti ir naujai generuoti. Verta imtis konkrečios intensyvesnės ir reguliaresnės fizinės veiklos, pradėti mankštintis, bet ir pagalvoti apie ateitį – investicijos šia kryptimi turėtų pasiteisinti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ir toliau likimas neša jus taip, kad tik spėk suvaldyti arklius. Jeigu sugebėsite suvaldyti savo pyktį ir žodį, šiandien verta imtis jums aktualių iniciatyvų, parodyti savo veiklą viešai, ieškoti užtarimo ir paramos, taip pat ir teisinės, sprendžiant kol kas dar labai sudėtingai atrodančius finansinius klausimus. Tiesa, laikykitės susitarimų, įstatymų, bet koks bandymas gudrauti gali brangiai kainuoti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien belieka jums palinkėti gaudyti profesinę sėkmę – viena iš tų dienų, kuomet verta gerai pagalvoti apie tai, kur ir kaip galėtumėte realizuoti savo potencialą dar geriau, ką galėtumėte pakeisti savo gyvenime, kad sklandžiai suderėtų profesinė veikla ir asmeninis gyvenimas. Daug kas priklausys nuo noro tartis ir sutarti su aplinkiniais, artimaisiais. Verta spręsti finansinius reikalus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Ypatingos sėkmės metas, kuomet, atrodo, laimė ir sėkmė pati ieško jūsų. Ir vis dėlto tai pareikalaus iš jūsų pakankamai tvirtos valios ir atsargumo, susikaupimo ir drąsos įveikti visas savo ar aplinkinių baimes, ypač susijusias su sveikata. Palankus laikas deryboms, spręsti teisinius klausimus, tvarkyti dokumentus, bendrauti su užsieniečiais, leistis į kelionę.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Emociškai ši diena jums bus gana įtempta, todėl bus itin svarbu patausoti jėgas, šiek tiek sumažinti apsukas, ieškoti būdų racionaliau spręsti kylančias problemas. Gali tekti paišlaidauti šiek tiek daugiau nei planavote, tačiau kartais išlaidos turi didesnę prasmę nei vien tik materiali jų išraiška, tad šiandien verta investuoti į darbo priemones, žinias, geresnę savijautą.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Keistas laikas kaip prieš pat aušrą – žinai, kad galimybės čia pat, tačiau dar reikia ir padrąsinimo, palaikymo, o juk tai geriausias laikas labai aiškiai pamatyti ir suvokti savo tikruosius poreikius ir imtis jų įgyvendinimo. Tiesa, būkite itin diplomatiški norėdami sulaukti antrosios pusės palaikymo, tačiau savo dėmesiu ir atsidavimu daug laimėsite.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Artimiausiomis dienomis vertėtų šiek tiek labiau pasaugoti save, pasirūpinti savo sveikata, palankus metas daugiau pajudėti, daugiau laiko ir dėmesio skirti atpalaiduojančiai, kūną subalansuojančiai mankštai, jogai, Rytų kovų menams. Kad ir kokį spaudimą ar bauginimus patirtumėte iš aplinkinių – pats metas paieškoti baimių priežasčių savyje, išlikite nuoširdūs, tačiau pasaugokite savo tiesą.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Gražus sėkmės ir pripažinimo metas, kuomet norisi tiesiog atsipalaiduoti ir gyventi, bendrauti, kurti ir dalintis savo kūryba. Palankus metas susitikimui su draugais, bendrai veiklai, inicijuoti naujus projektus ar tiesiog planuoti bendrą renginį, ieškoti bendraminčių. Verta spręsti įstrigusius finansinius klausimus, taip pat grąžinti skolas, peržiūrėti savo poreikius ir sutarimus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kad ir kaip norėtumėte šiandien laiką praleisti su šeima, parodyti daugiau dėmesio tėvams, artimiesiems, tačiau situacija darbe, būtinybė spręsti iš esmės jau gerokai pribrendusius reikalus pareikalaus didelės jūsų ištvermės ir atkaklumo. Gali tekti priimti sudėtingus sprendimus, peržiūrėti savo poreikius ir planus, tačiau sulauksite didelio artimųjų, aplinkinių palaikymo.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jeigu tik pavyks įveikti visas baimes, suvaldyti emocijas, šiandien galite pasiekti labai daug. Palankus metas pradėti kelionę, imtis naujos veiklos, išdrįsti plačiau paskleisti žinią apie savo veiklą, tačiau ir įvairioms varžyboms, debatams. Būsite itin komunikabilūs, aktyvūs – verta leistis į savo gyvenimo nuotykį.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Ypatingos sėkmės, tačiau ir rizikos metas, kuomet tik nuo jūsų gebėjimo susivaldyti savo emocijas, parodyti ištvermę ir vidinę stiprybę priklausys tolesnės jūsų finansinės perspektyvos, pajamos, galimybės, ar pradėti verslą, ar tiesiog įsigyti nekilnojamojo turto, pagerinti būsto sąlygas. Palankus metas tvarkyti finansinius dokumentus, spręsti įsisenėjusias problemas.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius