Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Antradienio horoskopas – rugsėjo 22 d.

Po itin intensyvaus ir svarbaus savo rezultatais pirmadienio, antradienis bus tarsi atokvėpis.
Voratinklis
Voratinklis / Fotolia nuotr.

Mėnulis visą dieną keliaus autoritetingu, išmintingu, pozityviu ir plėtrą skatinančiu ugniniu Šaulio Zodiako ženklu. Laikas palankus politikams, dvasininkams, mokslininkams, ryšiams su užsieniu, tolimoms kelionėms.

Antra vertus, nuo didelių naujų darbų, intensyvios veiklos reikėtų susilaikyti, nes šiandien 16 val. 31 min. Saulė pereis iš žemiško, konkretaus, rūpestingo ir darbštaus Mergelės ženklo į estetiškąsias, diplomatiškas, nuolat balanso ir teisybės ieškančias Svarstykles, todėl pirmoji dienos pusė labiau tinkamas nurimimui, apmąstymams, apibendrinimams to, kas vyko per praėjusį mėnesį.

Pavakary ir artimiausiomis porą dienų Saulė ir Mėnulis vienas kitą palaikys, laikotarpis bus gana palankus deryboms, politikams, tvarkyti teisinius reikalus. Deja, pastarosiomis dienomis komunikacija gerokai apsunkinta, ne tik dėl valdžios struktūrų veiksmų, ribojimų, bet ir dėl kylančio nepasitenkinimo, vidinio konflikto tarp noro veikti ir kylančių ribojimų.

Būkite atsargūs ir vairuodami, apskritai su transporto priemonėmis. Antra vertus, dienos stiprios galimybėmis įžvelgti perspektyvius veikimo būdus, tai, ką reikėtų keisti. Tad bus svarbu nurimti, susivokti. Tai padaryti padės sidabro atspalvių drabužiai, balto nefrito, sidabro dirbiniai ir papuošalai. Kuo daugiau gerkite – vandens, sulčių, valgykite sriubų, sultingų vaisių, ypatingai melionų, arbūzų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tarsi viskas ir gerai, džiugumo, noro mylėti, kažką gero nuveikti yra, tačiau kažkas viduj vis griaužia, viskas vis tiek kažkaip erzina, vis sukelia pyktį. Ieškokite diplomatiškų būdų išsakyti savo emocijas, būkite tolerantiškesni kitų, ypač kolegų, darbdavių, antrosios pusės klaidoms. Bus itin svarbu laikytis taisyklių, įstatymų, susitarimų.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Baigiasi buvęs itin kūrybingas, sėkmingas ir jums "patogus" laikotarpis ir vis daugiau dėmesio, laiko ir pastangų pradeda reikalauti vis didėjantis kasdienių, būtinų, tačiau mažai įkvepiančių darbų srautas, būtinybė pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata, gražesne aplinka. Šiandien būsite itin emocingi, ypatingai meilės ir finansiniuose reikaluose – tai laikina, tad susilaikykite nuo rimtų sprendimų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ši diena jums bus itin kūrybinga, ypač, jeigu savo kūryba norėsite pasidalinti su kitais – rašykite, keliaukite, surenkite šventę vaikams, apsilankykite įdomiame renginyje, tačiau būkite atsargūs išlaidaudami, susilaikykite nuo finansinių sprendimų, venkite minios, taip pat bus labai svarbu laikytis susitarimų, įstatymų, būkite labiau dėmesingi antrajai pusei, paisykite mylimojo (-osios) jausmų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Saulei pereinant į Svarstyklių ženklą, vis daugiau dėmesio norėsite ar turėsite skirti namų ir artimųjų, giminių reikalams. Vis dėlto, santykiai tiek su antrąja puse, tiek su artimaisiais lieka gana įtempti, didėja įtampa ir darbe, grįžta tos pačios problemos, versdamos pergalvoti tai, kaip bendraujate, kaip laikotės susitarimų, normų. Nurimti padės tiesiog nuoširdžiai atlikti paprasti darbai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Laukia džiugi, kūrybinga, tačiau ir gana sudėtinga diena, pareikalausianti iš jūsų daug diplomatinės išminties bendraujant, atsakant į skambučius ar laiškus, sprendžiant daugybę kasdienių reikalų, o jų sprendimą sunkina nauji valdžios institucijų ribojimai. Raskite laiko atsikvėpti, pradžiuginti save bent jau įdomiu renginiu, prisiminimais apie aplankytas šalis, susitikimu su įdomiu žmogumi.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Saulė šiandien paliks jūsų ženklą, tad puiki diena apibendrinti tai, ką nuveikėte ir nusiteikti, kad ateinantį mėnesį teks vis daugiau dėmesio ir laiko skirti uždarbio ir gerovės, įvaizdžio kūrimo ir palaikymo temoms. Šiandien susilaikykite nuo didesnių išlaidų, pasistenkite, kad jūsų laisvalaikio, vaikų interesai atitiktų jūsų finansines galimybes. Verčiau tiesiog daugiau laiko praleiskite namuose su artimaisiais.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien prasideda bene gražiausias laikas. Tiesa, iki gimtadienio pasistenkite tiesiog kuo daugiau ilsėtis, pasirūpinti savo sveikata, pagalvoti apie savo esminius poreikius. Šiandien ir artimiausiomis dienomis gali būti kiek sudėtinga palaikyti santykius, susitarti su namiškiais, kitais žmonėmis, jus gali erzinti jų aršumas, neveiklumas – pasitelkite visą savo diplomatiškumą, išmintį, susilaikykite nuo kategoriškų sprendimų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Panašu, kad norėsite ar būsite priversti artimiausią mėnesį vis mažiau rodytis viešumoje, imtis aktyvios veiklos, o daugiau laiko skirti apmąstymams, stebėti pasaulį ir visa, kas vyksta tarsi iš šalies. Šiandien pasistenkite susilaikyti nuo didesnių pirkinių, mat tai, ką įsigysite, gali būti daugiau ryšku nei praktiška ar naudinga,

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jums itin graži ir sėkminga diena, kuomet ne tik norėsite, bet ir sulauksite dėmesio. Emocijų, azarto daug, tačiau yra daug pernelyg didelių išlaidų rizikos, tad pasistenkite būti kuo saikingesni tiek pramogaudami, tiek tenkindami mylimo žmogaus ar vaikų interesus. Tinkamas laikas aktyviam laisvalaikiui, tačiau taip pat įvertinkite savo jėgas ir galimybes.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Įtampos darbe ir namuose grįžta, reikalauja iš jūsų daug diplomatinių sugebėjimų ir kantrybės bei valios. Rimtesnių skandalų ar konfliktų pavyks išvengti, jei daugiau laiko skirsite sau – pabūkite atskirai nuo kitų, susivokite, kas jums svarbiausia. Būkite atsargūs namuose dirbdami su aštriais instrumentais, įvairia technika.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Puikus laikas pasaulio ir savęs pažinimui, susitikimui su išmintingais žmonėmis ir bičiuliais, paieškoti to, kas jus galėtų iš tiesų vesti pirmyn su užsidegimu, džiugiai. Tiesa, tai, ką sužinosite, ar patirsite, gali jus gerokai sukrėsti, priversti keisti pasaulėžiūrą, peržiūrėti vertybes. Pasistenkite išlaikyti kuo didesnį sąmoningumą tiek bendraudami, tiek ir vairuodami, keliaudami.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Sėkmingas, įdomus laikotarpis tęsiasi. Šiandien galite sulaukti tiek profesinės, tiek ir finansinės sėkmės, tačiau susilaikykite nuo išlaidų, noro pasirodyti, ar būti geresniu, nei esate. Mažiau reikalaukite, tikėkitės, plepėkite, o daugiau dirbkite, likite kuo diplomatiškesni ir santūresni, laikykitės įstatymų ir susitarimų, to paties reikalaukite ir iš kitų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius