Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Antradienio horoskopas – rugsėjo 29 d.

Ir sudėtingas, įtemptas, intensyvus, ir tuo pačiu galimybių daug ką teigiama linkme pakeisti suteikiantis laikotarpis tęsiasi – šiandien bus galima daug ką išspręsti vyrų ir moterų santykiuose, tačiau bus svarbu į vyriškumą pažvelgti kaip į tvirtumą ir veiksmą, kūrybą, atsiribojant nuo grubumo, agresijos ar, priešingai – baimių, silpnumo.
Ruduo
Ruduo / „Shuterstock“ nuotr.

Kiekvienam gali tekti atsakyti sau į skaudžius su santykiais susijusius klausimus, tačiau moteris šiandien karalienė, saugoma šaunaus riterio!

Mėnulis keliaus per atjaučiančias, gilias ir itin meniškas Žuvis – palaikys tolimąsias už visuomeninius procesus atsakingas planetas, tad tikėtina, kad visas įtampas, problemas pavyks vienaip ar kitaip išspręsti. Palanki diena kreiptis į valdžios institucijas, tvarkyti juridinius, ypač su socialine parama, taip pat labdara susijusius reikalus, itin palankus laikas kūrėjams ir visiems tiems, kuriems svarbios dvasinės ir pagalbos kitiems temos.

Geriausius sprendimus šiandien padės rasti skaisčios avietinės raudonos, purpuro, alyvinės, baltos spalvų drabužiai, puoštis tiktų dirbiniais iš džespilito (geležingo kvarcito, turinčio raudonų intarpų).

Maistas turėtų būti lengvas, švelnus, galima pasninkauti ar valgyti tik neraugintos duonos paplotėlius, varškės sūrio.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Balansuosite ant šaunumo ir įžeidumo, pykčio ribos, ypač darbe, profesinėje veikloje gali kilti įtampa, teks ieškoti kitokių nei įprasta veikimo būdų, nusistatyti aiškius tarpusavio santykius. Tikėtina, pavyks išlikti džiugiais, artistiškais, kūrybingais, įveikti visus kompleksus ar baimes – puikus laikas rasti laiko šiek tiek atsitraukti nuo pasaulio šurmulio ir pasigilinti į esminius savo poreikius.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Esate itin altruistiškai nusiteikę, linkę išgelbėti jei ne pasaulį, tai draugus, bičiulius ar tiesiog daugiau laiko skirti gamtos, vandenų apsaugai – puikus laikas telktis veiklai, imtis daug atjautos, jautrumo ir tuo pačiu išmanymo reikalaujančių darbų, siekiant sukurti išties visiems gyventi tinkamą aplinką, tik prieš veikdami pajauskite, koks yra svarbiausias tikslas?

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Galite netikėtai darbe imtis labdaringos veiklos temų – puiki diena tokiai veiklai, nors ir kitų darbų nuveiksite daug – palanku imtis finansinių reikalų tvarkymo, grįžti prie senų visuomeninių projektų, viešai pristatyti savo veiklą. Bendrauti seksis puikiai, tik bus svarbu išlikti mandagiems, saikingiems ir diplomatiškiems.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Atrodo, profesinėje veikloje atsirado graži prošvaistė – pavyks ir daug nuveikti, ir užsidirbti, nors iššūkių bendraujant, palaikant ryšius su žmonėmis spręsite daug. Teks rasti naujų veikimo būdų, prisitaikyti ir tuo pačiu išlaikyti griežtumą, tikslumą, aiškias ribas. Būsite itin geranoriški ir tolerantiški, jautriai ir plačiai mąstantys, puiki diena maldai.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Džiugi, sėkminga ir pilna emocijų diena, tinkama daugeliui veiklų – sulauksite dėmesio ir pripažinimo, būsite itin džiugūs ir geranoriški, tačiau kiek sunkiau gali sektis tvarkyti finansinius reikalus – būsite itin altruistiškai nusiteikę, tačiau bus pavojus pasiduoti emocijoms, per mažai įvertinti sprendimų pasekmes.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Puikus laikas partnerystei, pajausti tai, kas svarbiausia santykiuose. Galite sulaukti staigmenų, netikėtų ir daug ką paaiškinančių antrosios pusės pasiūlymų, įžvalgų, ypač susijusių su jūsų kūrybine, laisvalaikio veikla ar vaikais. Visa tai pareikalaus iš jūsų daug energijos, tikėtina ir išlaidų – pasistenkite rasti pusiausvyrą ir būdų atsikvėpti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Įdomi, netgi mistiška diena, kai galimi keisti nutikimai, susitikimai, pokalbiai, gali ateiti ilgai laukta ir daug atskleisianti, paaiškinsianti informacija, padėsianti tiek asmeniniuose santykiuose, tiek ir išlaikyti savivertę bendraujant su kitais. Darbų bus daug, būsite itin geranoriškai ir jautriai nusiteikę viso pasaulio atžvilgiu.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Kūrybos diena, kai tikėtinos naujos įžvalgos, emocijos, tiesiog mistiniai patyrimai, būsite itin pastabūs, į jūsų žodžius bus įsiklausoma, sulauksite pripažinimo ir už savo darbus – sėkmingas laikas pabaigti ir pristatyti savo darbus, tačiau bus labai svarbu atsirinkti, ką ir kaip, laikytis priimtų normų ir taisyklių, būti informuotu, aiškiai žinoti, ko norite.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Meilės ir veiklos diena, kai būsite itin romantiški ir nostalgiški, itin tinkamas laikas imtis pertvarkų namuose, kurti jaukų namų židinį ar tiesiog grįžti į namus, pasisemti šilumos, gerų emocijų iš tėvų namų, gimtų vietų. Sėkmingas laikas ir poilsiui užsienyje ar naujoje, prabangioje aplinkoje, tačiau turėsite susitaikyti su gana griežtais apribojimais ir atitinkamomis išlaidomis.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ir toliau spręsite su veikla, darbu namuose susijusius iššūkius, tačiau šiandien sugebėsite rasti itin gražių ir sėkmingų sprendimų, sulauksite malonaus atpildo. Tiesa, teks pasistengti derinant griežtus reikalavimus ir švelnų, atjaučiantį žodį, be to, galimos jus žeidžiančios situacijos, susijusios su jūsų darbine veikla – pasistenkite išlikti diplomatiški.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Profesinio tobulėjimo, darbo su informacija laikotarpis, galintis atnešti jums uždarbio, tačiau tuo pačiu būkite saikingi ir dėmesingi išlaidaudami, kaskart gerai pagalvokite prieš ką nors rimtesnio įsigydami ar mokėdami už paslaugą. Nors iššūkių ir veiklos, ryšių apribojimų daug, jūsų santykiai su antrąja puse puikūs. Tinkamas laikas ir viešai pristatyti savo veiklą.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Itin sėkminga diena, kai jausite jėgų ir palaikymo antplūdį – puikus laikas imtis įvairios veiklos, visa, ką darysite, atliksite gražiai, maloniai, sulauksite pagyrimo ir pritarimo, taip pat ir gero atlygio. Tik tiek, kad jis gali atitekti senoms skoloms grąžinti ar jūsų veiklai pristatyti, palaikyti.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius