Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Antradienio horoskopas – sausio 15 d.

Kai su mielais ir maloniais jausmais pasitinkame dieną, nuostata veikia tarsi programa – sureguliuokite savo kūno ir emocijų bangas tinkamai!
Pusryčiai
Pusryčiai / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien Avino zodiako ženklo atstovams seksis. Tinkamas metas tvarkyti piniginius reikalus, ieškoti papildomų uždarbio šaltinių, tartis dėl geresnių sąlygų. Puikus laikas keliauti, puoselėti tarptautinius santykius. Ypač palanki diena dėstytojams, teisininkams, dirbantiems turizmo srityje bei dvasiniu keliu einantiems žmonėms. Antradienį gali atsiskleisti nauji jūsų talentai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovai negalės atsiginti gerbėjų dėmesio, būsite itin populiarūs antradienį. Išnaudokite palankias progas, drąsiai demonstruokite savo sugebėjimus. Venkite konfliktiškų situacijų, šiandien sėkmę pasieksite tik taktiškais, diplomatiškais būdais. Galimi kvietimai keliauti ar įspūdingos pažintys su užsieniečiais. Pasirūpinkite nepriekaištingu savo įvaizdžiu – pirmas įspūdis bus labai svarbu.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Antradienį tapkite strategais, lėtai, bet užtikrintai artėjančiais į savo tikslą. Pernelyg neatviraukite apie savo ateities planus, ypač su mažai pažįstamais žmonėmis. Diena tinkama tiek dalykinei veiklai, tiek asmeninių santykių puoselėjimui. Ankščiau kilę nesusipratimai išsispręs tarsi savaime, pavyks susitaikyti su jums svarbiais žmonėmis. Palanku tvarkyti dokumentus, tvirtinti susitarimus, ieškoti naujų darbo perspektyvų.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Tai stabili ir dosni diena. Paprastai emocingi ir jautrūs Vėžio zodiako ženklo atstovai šiandien puikiai gebės valdyti savo emocijas, susitelkti ties dalykine veikla. Antradienį reikiami žmonės pastebės jūsų profesinius sugebėjimus, įvertins jūsų pastangas, darbinius pasiekimus. Itin tinkamas laikas reikalams, susijusiems su nekilnojamuoju turtu tvarkyti. Seksis siekti praktinės naudos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Liūtams bus sunku susitaikyti su esama situacija. Regis, iš visų jėgų priešinsitės aplinkybėms. Šiandien galite susidurti su stipresniais išgyvenimais darbo aplinkoje. Neprovokuokite konfliktų su autoritetais, venkite intrigų ir manipuliacijų. Patausokite sveikatą – galimi peršalimai, ūmus susirgimai. Antradienį verčiau susitelkti ties dalykiniais reikalais, tobulinti savo profesinius įgūdžius.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Antradienį viskas dėliosis taip, kaip reikia. Tai ypač pasakytina apie dalykinę veiklą. Tikėtina praktinė nauda, perspektyvūs susitarimai. Palanku vykti į tolesnes dalykines komandiruotes. Didesnių nesusipratimų galima laukti asmeninių santykių fronte, tikėtinas jausmų atšalimas. Ieškokite būdų artimiems ryšiams sustiprinti – kartu sportuokite, pramogaukite, tobulėkite.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Tinkama diena finansiniams reikalams tvarkyti, organizuoti bendrą biudžetą. Didesni pinigai gali ateiti per partnerius, anksčiau darytas investicijas. Palanku kreiptis dėl paskolų ar kitokios paramos. Gera diena verslininkams, finansininkams. Jei sulauksite kvietimų keliauti, dalyvauti renginiuose, seminaruose, mokymuose, būtinai sutikite – ne tik smagiai praleisite laiką, bet ir atsivers naujos perspektyvos.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien daugiau dėmesio skirkite partneriui ir artimiems žmonėms. Būkite lankstesni, išklausykite kitų nuomonės ir patarimų. Antradienį pasiteisins tik taikūs bendravimo būdai, vulgarumas ir despotiškumas bus grubiai stabdomi. Staiga gali aplankyti įkvėpimas, būtinai išnaudokite kūrybinį potencialą. Seksis finansiniai, teisiniai reikalai, palanku keliauti. Šią dieną įvykę susitarimai turės ilgalaikių perspektyvų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovų laukia spalvinga diena. Tikėtini įdomūs pasiūlymai, galimai susiję su užsienių, kelionėmis, profesine veikla. Prieš sutikdami gerai išanalizuokite visas detales, įsitikinkite, jog tai patikima. Bus svarbu nepervertinti ir savo galimybių, neprisiimti įsipareigojimų, kurių nesugebėsite įvykdyti. Antroje dienos pusėje galimos sveikatos problemos, būtinai skirkite laiko kokybiškam poilsiui.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Antradienis viena palankesnių šios savaitės dienų. Imkitės svarbiausių užduočių, tačiau nerekomenduojama pradėti naujų projektų. Nuojauta bus nepaprastai stipri, dažniau į ją įsiklausykite šią dieną. Itin palankus metas kūrybiškiems žmonėms, kurie nebijo iššūkių, geba mąstyti nestandartiškai. Vakare laukia siurprizai, malonūs netikėtumai iš mylimų žmonių. Daugiau dėmesio skirkite savo atžaloms.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien Vandeniams bus sunku vykdyti savo įsipareigojimus ir tesėti duotus pažadus. Norėsis mėgautis laisve, lengvai slysti per gyvenimą. Netampykite likimo už ūsų – bausmės neišvengsite. Antradienį nesutarimai namuose lengvai peraugs į didžiulius skandalus, norėsis žūtbūt įrodyti savo tiesą. Palankus metas įsilieti į naują kolektyvą. Tikėtinos pažintys su įspūdingais žmonėmis. Susilaikykite nuo impulsyvaus pirkimo.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Puikus laikas megzti naujas pažintis, tačiau netinka įsipareigoti, žadėti. Ir patys atsargiau vertinkite kitų duotus pažadus, vargu ar jie bus įgyvendinti. Antradienį pasitikėti galima tik patikimais, patikrintais šaltiniais. Žuvų zodiako ženklo atstovų kelyje bus daug įvairių pagundų šią dieną. Tik nuo jūsų sąmoningumo lygio priklausys kokį kelią rinksitės – evoliucijos ar degradacijos.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius