Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – sausio 2 d.

Kuo mus nustebins antradienis?
Širdelė
Širdelė / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji dienos pusė nusimato gana konfliktiška, todėl svarbu neleisti kitiems įvelti jus į jokias diskusijas – tiesiog atsiribokite nuo tokių situacijų, kurios gali atnešti nemalonumų. Antroji dienos pusė žymiai geresnė, leidžianti atsipalaiduoti ir laisviau bendrauti. Puikiai pavyks įsisavinti net ir sudėtingą informaciją – tai puikus metas naujų mokslų pradžiai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nesiimkite kelių darbų iš karto ir neskubėkite veržtis į priekį. Jei susikoncentruosite į vieną konkretų darbą – atliksite jį tobulai, o jei prisiimsite per daug, tuomet galima tikėtis sunkumų ir nuovargio. Taigi, kuo ramiau eisite, tuo toliau nueisite. Antroje dienos pusėje galimai sulauksite naudingų pasiūlymų, kurie leis užsidirbti papildomai ar įsitvirtinti pasirinktoje veikloje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Ši diena turėtų būti skirta poilsiui, vienatvei bei jums džiaugsmo teikiantiems veiksmams. Leiskite sau atsisakyti varginančių darbų ar nuotaiką gadinančio bendravimo. Būsite jautrūs emociškai, todėl galite neadekvačiai reaguoti į kai kuriuos aplinkinių žodžius. Jei turite svarbių darbų, tuomet patartina jais užsiimti antroje dienos pusėje.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmoje dienos pusėje stebėkite save ir neleiskite, kad jus užvaldytų ambicijos ir egoizmas. Spontaniškumas gali pakišti koją, tad šį laiką skirkite tik tiems reikalams, kurie buvo iš anksto suplanuoti. Be to, svarbu nepiršti kitiems savo nuomonės – tai leis išvengti ginčų. Antroji dienos pusė vis dar kupina noro veikti ir siekti tikslų, tačiau jau harmoningai, be konfliktų.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Intuicija veiks geriau nei įprastai, todėl aiškiai žinosite, ką turite daryti, o ko atsisakyti. Vis dėlto, šiandien patartina tik įsiklausyti į savo vidų ir stebėti iš Visatos gaunamus ženklus, tačiau jokių konkrečių veiksmų nesiimti, ypač pirmoje dienos pusėje. Tai gana sunki diena tiek emociškai, tiek ir fiziškai, kadangi trūks energijos arba noro daryti kažką daugiau nei būtina.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Jei tektų dalyvauti susitikimuose su kolegomis darbe arba linksmuose susibūrimuose draugiškoje kompanijoje, pasistenkite gerbti kitų nuomonę ir nepiršti savosios. Bus lengva įsivelti į konfliktą, atrodytų, dėl smulkmenos, ypač pirmoje dienos pusėje. Antroji dienos pusė palanki naudingos, aktualios informacijos paieškai, naujoms pažintims bei svarbiems susitikimams.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Darbinga, dinamiška, tačiau konfliktiška ir įtempta diena, kurios metu galimi ginčai, nesusikalbėjimas darbe, kova dėl valdžios. Svarbu tinkamai atlikti savo pareigas, tuomet išvengsite nemalonių viršininko, kolegų ar klientų priekaištų. Tai nėra tinkama diena romantiškiems pasimatymams, tingiam laisvalaikiui, tad dieną skirkite darbui ir mokslams.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Jausite stiprų vedimą plėsti akiratį, ištrūkti iš kasdienybės rato ir užsiimti kažkuo, kas praskaidrintų jūsų gyvenimą. Nepamatuotas optimizmas skatins visu greičiu judėti į priekį, imtis veiksmų, tobulinti savo gyvenimą. Visgi, svarbu gerai apsvarstyti savo žingsnius prieš juos padarant, kadangi kai kurių idėjų įgyvendinimui esate dar nepakankamai pasiruošę.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Gali užplūsti nesuvaldomas noras išsakyti aplinkiniams, ką apie juos galvojate iš tikrųjų. Bus nelengva susilaikyti, tačiau tą padaryti išties verta, kadangi šiandien nėra tinkama diena santykių aiškinimuisi, sprendimų priėmimui bei kažko nutraukimui ar pradžiai. Jei turite svarbų susitikimą ar darbą, tuomet pasistenkite jį planuoti antroje dienos pusėje.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Aktualiausia dienos tema greičiausiai bus santykiai. Asmeniniame gyvenime gali bręsti sunkumai, nuoskaudos, todėl protinga būtų vengti pasimatymų ar pokalbių su antrąja puse, jei nujaučiate, jog gali kilti įtampa. Antroji dienos pusė kiek palankesnė susitikimams, svarbiems darbams, tačiau visos dienos metu patartina atsiriboti nuo nereikalingų emocijų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Atkreipkite dėmesį į savijautą ir skirkite pakankamai laiko mitybos peržiūrai bei dienotvarkės sudarymui. Raskite pusiausvyrą tarp darbų ir poilsio, kitaip bendras nuovargis gali transformuotis į konkrečius susirgimus. Darbe bus svarbu išlaikyti gražius santykius su kolegomis, tačiau neleiskite, kad jus išnaudotų. Dirbkite tik savo darbus ir neprisiimkite svetimų.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Romantiškos nuotaikos ir įsimylėjimo jausmas gali lydėti beveik visą dieną, ypač antroje jos pusėje. Priešingos lyties atstovų dėmesio išties nestokosite, tačiau būtent tai ir gali gerokai atitraukti nuo rimtų darbų, kadangi gali būti pernelyg sunku susikaupti. Sudarykite sau tokias sąlygas, kurios leistų užsiimti tik malonia ir džiaugsmo teikiančia veikla, laisva kūryba.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius