-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – sausio 5 d.

Gana anksti ryte Mėnulis įeis į Svarstyklių Zodiako Ženklą, porai dienų sustiprinsiantis poreikį bendrauti labiau išlaikytai, gražiau rengtis, atrodyti, laikytis taisyklių ir visuomenės normų. Puikus laikas dizaineriams ir teisininkams, taip pat visiems, dirbantiems grožio, įvaizdžio kūrimo industrijoje, srityse, susijusioje su politika, diplomatija, santykių psichologija. Tad verta šiek tiek labiau pasitempti bendraujant – tiek išvaizda, tiek ir manieromis.
Šaltalankių arbata
Šaltalankių arbata / 123RF.com nuotr.

Be to, Mėnulis itin palankiai aspektuos abi vadinamąsias socialines planetas – Jupiterį su Saturnu Vandenyje – palankus laikas atsinaujinti, bendrauti su kolektyvais, naujiems projektams, teisės aktams aptarti ir net patvirtinti. Sprendimai, žodžiai, dokumentai turės ilgalaikę ir itin svarbią reikšmę, tačiau, tikėtina, kels ir nepasitenkinimo, įtampos ir diskusijų užteks, tačiau visa tai vyks labiau subalansuotai, pagrįsčiau, atsakingiau nei kitą dieną.

Išmintingus sprendimus, ramų toną išlaikyti padės tamsi mėlyna, rudos žemės, terakotinė spalvos, stiprybės suteiks hematitas su raudonais intarpais.

Maiste venkite mėsos, valgykite daugiau grybų ir įvairių žalumynų, daigų, šakniavaisių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Mėnulis porai dienų įžengė į partnerystės ženklą, tad patys save galite nustebinti savo diplomatiškumu, noru ir gebėjimu kaip nors nuglaistyti kylančias emocijas, parodyti malonų dėmesį tiek savo antrajai pusei, tiek darbo kolegoms. Palankus laikas susitarimams, konsultacijoms, ypač teisinėms ir susijusioms su santykiais, dokumentams, projektams rengti, tad imkitės veiklos.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Per pastarąsias dienas turėjote gana daug laiko skirti ne tiek atsipalaidavimui, kiek kūrybai, tačiau jau metas imtis veiklos ir įgyvendinti tai, ką labiausiai norisi. Darbų laukia gana daug, ypač susijusių su grožio, harmonijos palaikymu – puiku, jeigu tai tiesiogiai susiję su jūsų profesine veikla, o jeigu ne – pats laikas pagalvoti apie tai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Laukia visai smagi dienelė, kai labiau norėsis daugiau bendrauti, atsipalaiduoti malonioje kompanijoje, apsilankyti meno renginyje ar bent užsiimti kūrybine veikla su vaikais – trauks tolimi kraštai, naujos idėjos, mokslo pasiekimai – puikus laikas paieškoti idėjų tolesnei savo veiklai ar įgyvendinti svajonę ir nuveikti ką nors ypatingo.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien būsite gana nostalgiškai nusiteikę ir linkę daugiau laiko ir dėmesio skirti namams, artimiesiems, tiesiog atsikvėpti jums artimoje aplinkoje. Laikas labai palankus pagalvoti tiek apie santykių su antrąja puse perspektyvas, pasirašyti teisinius dokumentus, tiek ir gana rimtai aptarti ar imtis nekilnojamojo turto, šeimos verslo reikalų. Tiesa, su darbdaviu taip pat pasistenkite sutarti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nusiteikite, kad skambučių, laiškų, dokumentų srautas šiandien gerokai padidės – teks gana daug tartis, spręsti galbūt net gana rimtus teisinius klausimus. Būkite itin dėmesingi tiek asmeninio, tiek ir verslo partnerių reikalams ir interesams – nuo sutarimų šiandien daug kas gali priklausyti. Tiesa, suderinti su darbdaviu savo sprendimus bus sudėtinga – venkite ūmių pareiškimų.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Kai Mėnulis keliauja Svarstyklių ženklu, jums tarsi savaime kyla noras ką nors gražaus įsigyti, atnaujinti garderobą, pagražinti buitį – vis dėlto prieš mokėdami už pirkinį dar kartelį pagalvokite, gal tai tik trumpalaikis emocinis įgeidis, gal vertėtų pataupyti ilgalaikiams projektams? O gal šis pirkinys iš tiesų pagerins jūsų veiklos efektyvumą ar sveikatos būklę?

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Reikia tikėtis, kad per pastarąsias dienas šiek tiek atsigavote – pats laikas išeiti į viešumą ir priminti apie save kitiems, parodyti savo veiklą, pristatyti kūrybą, laisvalaikio užsiėmimus, idėjas, taip pat pasidžiaugti vaikų idėjomis, jas paskatinti ir paremti. Kad ir kaip spaustų labai sunkiai prognozuojamos aplinkybės, o ir partnerių skeptiškas požiūris, šiandien – jūsų diena.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Po intensyvesnio laikotarpio laukia pora ramių, nostalgiškų dienų, kai itin gerai rasti nuošalesnį kampelį ir atsidėti kūrybai, savivokai ar tiesiog maldai. Tiesa, yra darbų, kuriuos reikia skubiai užbaigti, sutarimų, kuriuos reikia išpildyti, tačiau pirmiausia susidėliokite savo vertybes ir atsisakykite tuščių baimių, pamatykite jums trukdančius kompleksus.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Jūsų aktyvumas ir toliau sunkiai suvaržomas – šiandien būsite linkę imtis rimtų organizacinių reikalų, pareikalausiančių ir kitų pagalbos – be draugų, bičiulių šiandien vargu ar išsiversite, tad nusiteikite pokalbiams, susitikimams, dokumentų rengimui, darbui su valdžios institucijomis ir struktūromis – svarbiausia išlaikykite saiką ir sveiką protą, laikydamiesi higienos reikalavimų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Profesine prasme laukia aktyvi ir gana reikšminga diena, kai gali tekti spręsti gana rimtus su uždarbiu, veiklos plėtra ir šeimos gerove susijusius klausimus. Diena ir sprendimai bus nešantys sėkmę, jeigu pavyks sklandžiai suderinti tiek asmeninius, tiek profesinius poreikius, bus svarbu atpažinti, kur baimės, o kur realūs pavojai jūsų kūrybos laisvei ir šeimos gerovei.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Pastarąsias porą dienų jausitės gana įkvėpti – jūsų galva kunkuliuoja nuo idėjų, perspektyvų matymo ir tuo pačiu suvokiate savo galimybių ribas. Dienos itin palankios imtis mokytis naujų dalykų, atverti sau naujus pasaulius, pasidomėti kitų šalių kultūromis, religinėmis tiesomis ar bent mokslo naujovėmis – tai atsakymų į jums svarbius klausimus paieškos laikas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Savotiškas laikas – viduje jaučiatės labai stiprūs, turite išties daug ką pasakyti ir parodyti pasauliui, tačiau aplinkybės tokios, kad tenka daug ką kaupti viduje – gal tai puikus laikas sukauptai patirčiai apibendrinti ir naujoms mintims brandinti. Tai, ką šiandien patirsite, gali kainuoti jums daug emocijų, svarbu bus pasidžiaugti įgyta patirtimi ir vengti perdėtai aktyvios aplinkos, karščiavimosi.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius