Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – spalio 12 d.

Šiandien verta griebti jautį, o gal ir patį Ožiaragį – juk Mėnulis keliaus visą dieną šiuo ženklu – už ragų. Juk šis Zodiako ženklas siejamas su tikslais, strategija, karjera, fundamentu, ištverme, taip pat ir nekilnojamuoju turtu, inžinerija, hierarchija, vyresniais žmonėmis ir išmintimi.
Klevas
Klevas / „Fotolia“ nuotr.

Mėnulis jaunas, palaikantis naujas veiklas, tačiau dvi svarbios darbų pradžiai ir plėtrai planetos – Merkurijus ir Jupiteris – dar juda mūsų atžvilgiu atgal, todėl itin palankus metas strateguoti ir planuoti, ką iš tiesų svarbaus savo versle, profesinėje veikloje, netgi gyvenime norėtumėte nuveikti, ruošti situaciją svarbiam šuoliui, projektui, aktyviai veiklai pradėti, išbaigti sutvarkyti dokumentus, tai, kas gali vėliau trukdyti, iš naujo įvertinti turimus išteklius, pažintis, ryšius, įgūdžius ir žinias.

Šiandien aplinkybės reikalaus gana daug bendrauti, derėtis, spręsti personalo, bendradarbiavimo, santykių, pareigų ir atsakomybių klausimus. Jei norėsite sėkmingai viską išspręsti, prireiks gana daug savitvardos, diplomatiškumo, tačiau tai metas, kai diskusijose gimsta idėjos, naujos įžvalgos, padedamas pagrindas, išsigryninama, pamatoma aiški kryptis tolesnei veiklai – itin svarbu įžvalgas fiksuoti ir toliau vystyti. Tai gali vykti ir asmeninių santykių, šeimos lygmeniu, kai aptariami, derinami turto, atsakomybių, būsimų veiklų, su finansiniu saugumu ir ištekliais susiję klausimai.

Sėkmės dienai daugiau suteiks ir auksinė, balta, raudona, puoškitės baltu agatu (chalcedonu), vario su auksu ir sidabru dirbiniais.

Dosnumas šiandien bus itin svarbus, tad valgykite ir kitus vaišinkite tuo, ko kiekvienas nori, gali būti didelė maisto įvairovė, tačiau tarp kitų būtinai ir pieno gaminių.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Aktyvi diena, versianti ieškoti būdų sutarti su pasauliu, aiškintis vertybinius, su pasaulėžiūra, mokslu, savo vieta visuomenėje susijusius ir atitinkamai karjeros, gyvenimo tikslų, uždarbio klausimus. Verta sugrįžti prie tų idėjų, kurias kažkada puoselėjote, tačiau dėl kažkokių aplinkybių atidėjote jų realizaciją – sulauksite palaikymo, naujai pamatysite savo galimybes.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tikriausiai turite slaptų svajonių, idėjų, kurias buvote atidėję geresniems laikams – pats metas grįžti prie jų, perlipti savo baimes ir žengti bent mažą žingsnį tų norimų pokyčių link. Verta pagalvoti apie platesnių ryšių su užsieniu užmezgimą, piligriminę kelionę ar žygį į kalnus, naujų studijų pradžią ar tiesiog susitikti su žmogumi, galinčiu daug ką pakeisti jūsų vertybių sistemoje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Kažkoks visiškas atsitiktinumas, galbūt iš pirmo žvilgsnio labai rimta problema ar katastrofa atrodantis įvykis gali gerokai pakeisti jūsų gyvenimą, požiūrį į save, savo kūną, turtą ir vertybes, todėl bus itin svarbu likti atvirais pasauliui ir kūrybiškai žiūrėti į tai, kas vyksta su jumis, pasauliu, aplinkiniais. Tiesa, likite kritiški tiek draugų, bičiulių nuomonei, tiek ir viešosios nuomonės atžvilgiu.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Emociškai įtemptas, tačiau itin svarbus metas ryšiams su pasauliu, namais, gimine atstatyti, naujai atrastais draugais, bičiuliais, rėmėjais. Sėkmingas metas savo verslo idėjoms puoselėti, galimybių paieškoms, pasirūpinti nekilnojamuoju turtu, jo kokybe. Palanku imtis remonto, persikraustymo, ieškoti paramos savo idėjoms ar konkrečios pagalbos.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiomis dienomis turite galimybę iš esmės išspręsti seniai jums rūpėjusią profesinės veiklos, karjeros problemą, trukdžiusią siekti tolesnių ar aukštesnių tikslų. Geras metas deryboms, sutartims, dokumentams peržiūrėti. Prisiminkite ankstesnes pažintis, turimus kontaktus bei informaciją ir būtinai įtraukite į veiklą antrąją pusę, kuri suteiks jums taip būtinos paramos.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Vargu ar šiandien labai norėsite imtis rimtų darbų, verčiau būsite linkę šiek tiek labiau atsipalaiduoti su vaikais, mylimu žmogumi, skirti daugiau dėmesio tam, kas jums teikia džiaugsmo – tiesa, nors finansiškai jums laikas gana palankus, tačiau nusiteikite, kad aplinkybės gali pareikalauti daugiau, nei norėtumėte išleisti, tad būkite atsargesni, susilaikykite nuo skubotų sprendimų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Dvejopas laikas, kai situacija namuose, šeimos reikalai verčia jus gerokai pasukti galvą, prisiminti tuos įgūdžius ir ryšius, kuriuos galbūt jau seniai pamiršę, tačiau tai tuo pačiu bus proga šiek tiek labiau išjudinti jums jau seniai rūpėjusius su būsto pasikeitimais, nekilnojamuoju turtu ir tolesniais asmeniniais planais susijusius klausimus. Atsargiau žiūrėkite į antrosios pusės pažadus.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiandien jus gali daug kas erzinti, atrodys, kad visas pasaulis susimokė prieš jus ir visos problemos užgriuvo vienu metu, tačiau verčiau pasimokykite iš savo klaidų ir ieškokite pagalbos, atidžiau pasižiūrėkite į tuos, kurie šalia – galite sulaukti malonaus tiek partnerio, tiek asmens tarsi iš praeities staigmenos, labiau pasikliaukite artimųjų palaikymu.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Prasidėjo gana sėkmingas laikotarpis, kai pavyksta susikaupti ir imti tvarkyti vadybinius, su internetine komunikacija, informacija, prekyba susijusius reikalus, imtis ilgalaikės mokymo veiklos ar mokslų. Tiesa, mažiau sukite galvą, juo labiau kalbėkite apie piniginę reikalų pusę, verčiau pataupykite net ir sulaukę malonaus atlygio už savo veiklą, juolab turite progą grąžinti senas skolas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Išskirtinis laikas savo galimybėmis, tiesa, pareikalausiantis gebėjimo laikyti paslaptį ir šiek tiek apriboti savo poreikius, nusiteikti ilgesniam etapui ir imtis pagaliau tų idėjų, tos veiklos, kurios jau seniai jaudino jus, virpino jūsų širdį, bet vis buvo sunku išdrįsti pasirodyti aplinkiniams nauju amplua. Svarbu ramiau reaguokite į kritiką, kokius nors priekaištus, verčiau išspręskite, ką reikia.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Metas šiek tiek nurimti, susivokti ir spręsti iškilusius ir jūsų planus šiek tiek trikdančius klausimus – tai laikinos, tačiau akivaizdžiai konkrečių sprendimų reikalaujančios problemos. Jeigu tik turite galimybių, likite namuose, nauju žvilgsniu pažiūrėkite į tai, ką turite, kas jums yra namai, šeima, tradicijos, žemė – galite nustebti tarsi naujai atradę save ir savo vietą pasaulyje.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Labai aktyvi ir emociškai gana sunki, nors ir sėkminga diena, kai būsite priversti pagaliau imtis tvarkyti, keisti, peržiūrėti savo komunikacijos su pasauliu būdus, įvesti daugiau aiškumo, sistemą, susidėlioti savo prioritetus ir vertybes, atsirinkti ryšius, išsiaiškinti santykius, atiduoti skolas ir kauptis ateities darbams, tad susilaikykite nuo per didelio viešumo.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius