Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Antradienio horoskopas – spalio 16 d.

Astrologinė prognozė antradieniui.
Kriaušių tyrė
Kriaušių tyrė / Shutterstock nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Tikėtini ginčai ar kiti nesusipratimai tarp bičiulių ir kolegų. Šiandien trūks kantrybės, būsite linkę reikalauti. Tai tinkamas laikas įtemptoms deryboms – seksis apginti savo poziciją, išsikovoti geresnes sąlygas. Galimos problemos susijusios su svarbiais dokumentais, daugiau rūpesčių kels transporto priemonės. Antradienį tikėtinos ilgos darbo valandos – norėsis nuveikti kuo daugiau.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Jaučio zodiako ženklo atstovai gali sulaukti įdomių darbo pasiūlymų. Šią dieną pradėti darbai, projektai vystysis sėkmingai, turės ilgalaikes perspektyvas. Norėsis dalyti pažadus, su visais sutarti, visiems patikti, tačiau gerai apgalvokite savo žodžius ir veiksmus, reikia labai rimtai vertinti prisiimtus įsipareigojimus. Palanki diena kelionėms, dalykiniams susitikimams, prezentacijoms rengti, savo veiklos ar paslaugų reklamai.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Antradienį Dvynių zodiako ženklo atstovų širdis dainuos – norėsis flirto, žaismo, nuotykių. Puikiai sutarsite su aplinkiniais jei būsite taikūs ir diplomatiški. Tiesa, aplinkybės vers susikoncentruoti ties dalykine veikla, bet ir čia jums seksis. Būkite atviri naujoms pažintims ir pasiūlymams, palanku tobulinti profesinius įgūdžius. Diena tinkama išvaizdai puoselėti, įvaizdžiui atnaujinti. Šiandien mokėsite sudaryti nepamirštamą pirmą įspūdį.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šiandien Vėžiams bus sunku suvokti, ko jie iš tiesų nori. Vidinės abejonės ypač atsispindės tarpusavio santykiuose – būsite nekantrūs, irzlūs ir šalti. Didžiausia problema bus apsispręsti, tačiau jei sugebėsite tikslingai nukreipti savo jėgas – niekas jums nesutrukdys pasiekti užsibrėžtų tikslų šią dieną. Vakare savo interesus ir poreikius gali tekti paaukoti dėl artimų žmonių.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Nesivelkite į dvigubus žaidimus, pasistenkite išlikti nešališki, objektyviai vertinkite situacijas ir žmones – šiandien bus lengva susigadinti savo reputaciją. Darbiniai ir buitiniai rūpesčiai okupuos visas mintis, didesni pavojai gali tykoti masinio susibūrimo vietose. Bus sunku leistis į kompromisus, lengvai neteksite kantrybės. Svarbesnius dalykinius susitikimus ar reikšmingus pokalbius verčiau atidėti kitai dienai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien daugiau laiko skirkite vaikams, artimiems žmonėms. Pavyks užglaistyti visus anksčiau kilusius nesutarimus, rasti visiems priimtiną kompromisą. Ypač seksis tiems Mergelės zodiako ženklo atstovams, kurie užsiima kūrybine, konsultacine veikla, dirba grožio srityje. Antroje dienos pusėje tikėtinos dovanos, malonios staigmenos. Gali užsimegzti aistringi meilės ryšiai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Antradienį seksis tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Fortūna šypsosis ir profesinėje sferoje. Tai tinkama diena svarbiems susitarimams tvirtinti, reikšmingoms sutartims pasirašyti. Puikiai jausitės darbo aplinkoje – sulauksite tiek kolegų, tiek vadovų palaikymo ir įvertinimo. Palanku spręsti šeimynines problemas, šiandien lengvai rasite visiems priimtiną sprendimą.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Jeigu norite, kad ši diena būtų produktyvi, nesimėtykite nuo vieno darbo prie kito, susikoncentruokite į vieną, svarbiausią tikslą, o ne tokius svarbius reikalus atidėkite vėlesniam laikui. Diena bus kupina įvairaus bendravimo. Šiandien išgirsite ne vieną intriguojančią naujieną, norėsis atskleisti kitų žmonių paslaptis – atsispirkite pagundai leistis į apkalbas ir intrigas.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pasistenkite neskirstyti gyvenimo į juodą ir baltą – pamatykite pustonius. Šiandien kategoriški pasisakymai ir aklas savo tiesos gynimas atstums žmones. Pinigai bus skaudi tema, trūkumo baimė skatins skūpumą ir godumą. Antradienį situacija gali staiga pasikeisti, ko gero, būsite priversti nukrypti nuo turimo plano ir prisitaikyti prie esamų aplinkybių. Vakare daugiau laiko skirkite artimų žmonių poreikiams.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Ožiaragiai, paskubėkite įgyvendinti savo sumanymus! Šiandien sėkmė lydės dalykinę veiklą, lengvai susitarsite su reikiamais žmonėmis. Šiuo metu sudarytos sutartys ir susitarimai bus patikimi, turės ilgalaikes perspektyvas. Palanki diena viešiems pasisakymams, prezentacijos, pažintims megzti. Pavyks sėkmingai užbaigti jau kurį laiką tęsiamus svarbius darbus.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien galite susidurti su apgaule ir intrigomis. Neatviraukite apie savo ateities planus, nepasikliaukite vien žodžiais ir gražiais pažadais. Antradienį bus sunku motyvuoti save aktyviems veiksmams, norėsis atsiriboti, pabėgti nuo rūpesčių ir pasinerti į fantazijų pasaulį. Tačiau bėgimas nuo įsipareigojimų ir atsakomybės pridarys daug bėdos. Suraskite pusiausvyrą tarp darbo ir poilsio.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Antradienis – viena sėkmingiausių šios savaitės dienų. Svarbiausia bus nusimatyti aiškius tikslus ir aktyviai veikti. Jei žinosite, ko norite, jums pavyks tai pasiekti šiandien. Elkitės taip, kaip jums liepia širdis, ir neprašausite, mažiau sukite galvą, ką apie tai pagalvos kiti. Šiandien turėsite ne vieną progą atskleisti geriausias savo savybes ir suspindėti reikiamų žmonių akyse. Nešvaistykite laiko veltui!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius