Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – spalio 19 d.

Pagaliau ta diena, kuomet galima drąsiai judėti pirmyn – rodyti iniciatyvą, imtis naujos veiklos, pradėti naują projektą.
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas / 123RF.com nuotr.

Daugumai ženklų, ypač oro ir ugnies, tai gali tapti gana ryškaus šuolio į priekį diena, taip pat ir didžioji dalis trečiadienio, tačiau tądien vakarop įvyksianti pilnatis gali jau šiek tiek apsunkinti emocinį foną, todėl pasistenkite susiplanuoti savo darbus taip, kad nuveiktumėte kažką išties reikšmingo.

Imkitės to, kuo norėtumėte gyventi bent jau artimiausią mėnesį – artėjantis į pilnatį Mėnulis palaiko visus drąsius, tačiau tuo pačiu gražiai pateikiamus, visuomenei ar platesniam ratui žmonių reikalingus ir tuo pačiu pakankamai inovatyvius projektus.

Pavyks rasti reikalingų žmonių, sutarti, turėti ryžto apginti savo idėjas, siekius ir interesus, tačiau atsirinkite su kuo bendrauti, apgalvokite savo žodžius, venkite tuščiažodžiavimo. Venkite noro pateikti situaciją gražiau nei yra, bus itin svarbu aiškiai žinoti kas, kaip ir kodėl daroma ir tai įvardinti, parodyti, antraip gana greitai gali jūsų reikalai įsisukti į pavojingų manipuliacijų ratą.

Santūrumą, aiškumą palaikyti padės karmino raudona, tamsiai vyšninė, tamsiai mėlyna aprangos spalvos, dirbiniai iš gagato. Maistą pasistenkite pasigaminti ar artimiesiems pagaminti patys, puikiai tiks kepti įdarytus pyragus, blynus ar bandeles, susilaikykite nuo mėsos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Belieka tik pasidžiaugti už jus – būsite visapusiškai palaikomi pasaulio, kolegų, tik imkitės tos veiklos, kuri jums šiuo metu svarbiausia ir būsite sėkmės lydimi, ypatingai, jeigu tai veikla, susijusi su mokslo tyrimais, inovacijomis, užsieniu, žiniasklaida, pasaulėžiūros klausimais, visuomenine veikla. Tai turi būti paruošti, apgalvoti ir skaidrūs projektai, bendraukite taip pat atsakingai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Palankus metas labiau pasirūpinti savo sveikata, saugumu, gera savijauta, venkite aktyvaus bendravimo, susilaikykite nuo noro skubiai kažką svarbesnio įsigyti – išlaukite bent porą dienų ir tuomet spręskite. Nors gali tekti atsakyti už ankstesnius savo ar kitų veiksmus, tačiau turite gerą progą išsiaiškinti, kas yra kas, su kuo jums pakeliui. Sulauksite svaraus kolegų palaikymo.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien sulauksite gan didelio draugų dėmesio, o ir patys busite labai iškalbingais, turėsite ką papasakoti, tačiau čia ir slypės didžioji pagunda prišnekėti daugiau nei reikia, gaišti laiką norui pasididžiuoti ar sulaukti didesnio dėmesio, todėl verčiau imkitės veiklos, daugiau dėmesio kreipkite į tai, ką galėtumėte konkrečiai realizuoti, kas iš tiesų rūpi kitiems, taip pat ir antrajai pusei.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Labai darbingas metas, tad venkite išsisukinėjimų ar noro kažkaip labiau save palepinti, atlikite savo pareigas, o likusį laiką skirkite artimiesiems, šeimos nariams – gali paaiškėti, kad jiems iš tiesų reikia paramos ir pagalbos, todėl ieškokite galimybių pasirūpinti jais, susitarti, venkite slapukavimų, noro kažkaip pasukti reikalus savo naudai, antraip galite prarasti pasitikėjimą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Džiaugsmingas, pilnas gražiausių jausmų, tačiau labai intensyvus laikas – šiandien ir rytoj esate laimės kūdikiai, tačiau anksti visiškai atsipalaiduoti – galvokite, ką sakote, atsargiai vairuokite, laikykitės taisyklių, venkite noro pasirodyti šaunesniais už kitus – šios dienos klaidos gali pridaryti rūpesčių, o įsivaizdavimas, kad kažkas jums padės išsisukti iš keblios situacijos, padėtį gali tik pabloginti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Dvi dienas būsite pilni kuo geriausių jausmų, tačiau tuo pačiu ir skubių, visų pirma, finansinių rūpesčių, susijusių su laisvalaikio pomėgiais, vaikais, jų poreikiais. Emocijų, baimių bus daug, tačiau pasistenkite likti sąžiningais su savimi ir aplinkiniais, skuba gali sukelti papildomų problemų, o pasidavimas spaudimui – ir moralinį nuopuolį, todėl ieškokite kompromiso, pagalbos ir sprendimų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Likimas jus verčia gerokai pasistūmėti pirmyn, tačiau tuo pačiu ir siūlo nuostabiausių galimybių ir pagalbos. Šiandien būsite pilni gražiausių jausmų ir noro dalintis savo patirtimi su aplinkiniais. Tiesa, sulaikykite pagundą švaistyti laiką tuščioms kalboms, verčiau ieškokite galimybių atlikti tuos darbus, kurie reikalauja ilgalaikių sprendimų, susilaikykite nuo beprasmių ginčų su antrąja puse.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Labai darbingas metas, kuomet norite nuveikti kuo daugiau, palankus laikas ir sveikatos patikrinimui. Pasistenkite išsiaiškinti, pasidomėti tuo, kas jums rūpi, o ne puoselėti baimes ar priimti klaidingus sprendimus. Pats metas ištaisyti ankstesnes klaidas, venkite noro išsisukti nuo atsakomybės, ieškokite antrosios pusės, artimųjų patarimo ir paramos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Žavus atsipalaidavimo laikas, kuomet esate pilni kuo geriausių jausmų aplinkiniams, pasauliui ir sau, tad ir aplinka jus puikiai priima. Tik pasistenkite ryškumą derinti su sveiku saikingumu, venkite tuščio plepėjimo ar noro sumanipuliuoti kitų jausmais, taip pat ieškokite būdų diplomatiškai spręsti finansinius ginčus, pasirūpinkite atiduoti skolas, susimokėkite už savo klaidas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiomis dienomis teks pasitikrinti tiek savo jausmus, tiek ir esmines gyvenimo patirtis, kuomet daug kas atrodo sunkiai pakeliama, tačiau tikėtina, kad tai tik dar viena gyvenimo pamoka. Bus itin svarbu suvaldyti norą dėl šeimos, artimųjų saugumo eiti į kompromisą su sąžine, prisiimti atsakomybę už dalykus, kuriais abejojate – likite ištikimais savo kompetencijai ir sulauksite pagalbos.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jūsų pilna visur, gyvenimas džiugina, tačiau aplinkybės ir reikalavimai, atrodo, sunkiai pakeliami. Suvaldykite norą ieškoti lengvesnių sprendimų, noro įsiteikti kitiems, greičiau kažką išspręsti – labiau pasikliaukite draugų, bendraminčių, mylimo žmogaus pagalba. Priimdami sprendimus labiau remkitės tuo, ką jaučiate, suvokiate, nors ir sunkiai galite įrodyti.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Gana sunkus metas, kuomet finansiniai reikalai verčia jus gerokai pasijaudinti – pažadų turite optimistinių, tačiau puikiai suvokiate, kad daug kas priklauso nuo aplinkybių ir kitų sprendimų. Susilaikykite nuo noro kelti skandalus, verčiau ramiai pasiskaičiuokite, įvertinkite savo galimybes ir priimkite sprendimus. Venkite skubotų išlaidų, būkite dosnūs ten, kur tai būtina.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius