Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – spalio 2 d.

Astrologinė prognozė antradieniui.
Ruduo Labanoro regioniniame parke
Ruduo Labanoro regioniniame parke / Alfredo Pliadžio nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien paisykite savo jausmų, tačiau nesileiskite valdomi instinktų. Mokykitės reikšti emocijas nekurdami konfliktinių situacijų, venkite kraštutinumų. Šiandien būsite jautresni nei paprastai, tad lengva bus išmušti jus iš vėžių. Pasikliaudami savo nuojauta nesuklysite. Energijos trūkumas, nuolatinis nuovargio jausmas privers antradienį daugiau dėmesio skirti sveikatai.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien puikiai sutarsite su kolegomis ir bičiuliais, komunikaciniai sugebėjimai bei turimos žinios gali atnešti praktinės naudos. Pirmoje dienos pusėje tikėtinos trumpos dalykinės kelionės, stebinančios naujienos. Antradienį palanku organizuoti svarbius susitikimus, megzti tarptautinius kontaktus. Gera diena menininkams, kūrybiniams darbuotojams, tačiau sunkiau seksis dirbantiems grožio sferoje.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Metas svarbiems sprendimams! Šiandien būsite tikri kovotojai, neieškosite žodžio kišenėje, tačiau ne viskas klostysis taip, kaip norėtųsi. Mokėkite susitaikyti su pralaimėjimu – pasimokykite iš savo klaidų ir eikite pirmyn. Šią dieną kilę ginčai peraugs į dramatišką konfliktą. Tikėtini finansiniai nuostoliai – venkite piniginių rizikų, susilaikykite nuo didesnių investicijų. Vakare ramybės neduos problemos, susijusios su šeimos nariais.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Antradienis – sudėtinga diena. Nieko negausite be pastangų. Atrodys, jog menkiausias darbelis reikalauja daugybės jėgų, nuolat susidursite su nenumatytais sunkumais. Bus sunku suderinti savo ir kitų norus – teks aukoti asmeninius poreikius. Regis, stipresnių konfliktų pavyks išvengti, tačiau sveikatos sutrikimai privers sunerimti. Šiandien negalima skubėti – bus lengva persitempti. Vakarą skirkite kokybiškam poilsiui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šiandien Liūto zodiako ženklo atstovams netrūks nei ryžto, nei noro veikti, tačiau aplinkybės vers susidurti su nenumatytais sunkumais. Prieš vėją nepapūsi – tai išmintis, kuria Liūtams vertėtų vadovautis antradienį. Tai metas, kuomet daug palankiau plaukti pasroviui, būti pasyviam, tačiau akylam stebėtojui. Šią dieną atėjusios įžvalgos ir suvokimai bus labai svarbūs jūsų vidinei evoliucijai.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Krizė pasieks kulminacijos tašką. Šiandien galima tikėtis galingo konflikto su vadovais ar kitais autoritetais darbo aplinkoje. Tai nėra palankus metas kreiptis į biudžetines įstaigas, bankus ar tvarkyti svarbius dokumentus. Darbų bei rūpesčių gausa, finansinės problemos kels nemenką įtampą – svarbu rasti būdų vidinei pusiausvyrai atstatyti. Antradienį galite nusivilti artimu draugu.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Kad ir kas nutiktų, išlikite sąžiningi patys sau. Šiandien galite suabejoti savo profesiniais pasirinkimais. Visą dieną kamuos dvejonės, sunku bus pasirinkti, tačiau aplinkybės vers imtis permainų. Tikėtini stipresni išgyvenimai darbo aplinkoje. Nusiraminti padės artimas žmogus, šeimos nariai. Antradienį norėsis kurti nuoširdų ryšį, stiprinti tarpusavio santykius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Antradienį saugokitės įsiūčio priepuolių – pykčio vedami galite prišnekėti dalykų, dėl kurių dar ilgai gailėsitės. Seksis derėtis, išsireikalauti geresnes sąlygas, tačiau šiandien nieko nepasieksite be kovos. Dramatiški konfliktai galimi ir artimoje aplinkoje. Tikėtina, jog keisis ar strigs planai, susiję su kelionėmis, sunku bus gauti reikiamus patvirtinimus. Tai itin avaringas metas – būkite itin budrūs.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šaulio zodiako ženklo atstovai ieškos stiprių išgyvenimų, tačiau reikia saugotis apgaulių, kurios gali ilgam sujaukti ramų gyvenimą. Antradienį būsite linkę rizikuoti, aklai pasikliauti sėkme. Nenuostabu, jog gresia finansiniai nuostoliai. Energijos netrūks, bet bus svarbu ją nukreipti tinkama linkme, kitaip tik beprasmiškai blaškysitės nenuveikdami nieko produktyvaus. Šią dieną verčiau susikoncentruoti į vidines, o ne į išorines permainas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Sunkumus ir problemas padės išspręsti nestandartiškas mąstymas, gebėjimas naujai pamatyti susiklosčiusią situaciją. Šiandien palankiau dirbti kolektyve ar kartu su partneriu. Seksis, jei mokėsite būti komandiniu žaidėju, leisitės į kompromisus, bendrausite taktiškai ir diplomatiškai. Vakare tikėtina nesantaika ir nesusipratimai artimuose santykiuose – pasistenkite įsiklausyti į partnerio poreikius.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nebijokite atskleisti savo talentų: šiandien būsite pastebėti ir tinkamai įvertinti. Nevalia demonstruoti savo emocijų darbo aplinkoje – antradienį siekite aukščiausių profesionalumo standartų. Gebėjimas kūrybiškai ir originaliai spręsti sudėtingas situacijas kels kitų susižavėjimą. Buitinių rūpesčių nestigs, galimos problemos, susijusios su šeimos nariais, gyvenamąja vieta.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Kūrybinis potencialas bus nepaprastai stiprus, norėsis išreikšti save, realizuoti originalius sumanymus – būtinai taip ir padarykite! Šiandien fortūna jums šypsosi, net susidūrę su didesniais sunkumais gebėsite juos lengvai įveikti. Antradienį galima tikėtis praktinės naudos – ankščiau darytos investicijos pasiteisins. Šiandienos pasiūlymai bus itin viliojantys, tačiau neskubėkite sutikti – būtina kruopščiai išnagrinėti visas detales.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius