Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Antradienio horoskopas – spalio 22 d.

Pirmoje dienos pusėje gali staiga keistis palnai, aplinkybės, tikėtinas šioks toks šokas. Antradienį svarbu išlikti aktyviems, užsibrėžti konkrečius tikslus ir jų nuosekliai siekti.
Kava
Kava / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien vyraus pakilios nuotaikos, netrūks optimizmo. Norėsis išreikšti savo kūrybinį potencialą, autentiškumą. Diena palanki įvairioms prezentacijoms, šventėms organizuoti, atsiskleis oratoriniai gebėjimai. Tačiau tai ne laikas rizikoms, neapgalvotiems sprendimams – didelė tikimybė apsigauti, nukentėti. Nerekomenduojama tvarkyti finansinius reikalus.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Antradienį Jaučio Zodiako ženklo atstovai daug galvos apie namus, norėsis puoselėti, gražinti artimą aplinką. Tai aktyvi ir dinamiška diena, tačiau nesiverskite per galvą norėdami iš karto atlikti visus reikalus. Raskite minutėlę atokvėpiui, leiskite sau pasvajoti apie gražią ateitį, vizualizuokite tai, ką norite pritraukti į savo gyvenimą. Rūpinkitės savimi – šiandien pasiteisins gražinimosi, sveikatinimosi procedūros.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Dvynių Zodiako ženklo atstovų laukia aktyvi diena, šiandien netrūks veiksmo, nuolat būsite įvykių sukūryje. Puikus metas kūrybinei veiklai, visą dieną jausitės įkvėpti. Išlikite socialiai aktyvūs, pasistenkite bendrauti su kuo įvairesniais žmonėmis – antradienį gali užsimegzti naudingos pažintys, ateiti svarbi informacija. Tinka spręsti finansinius klausimus, kreiptis į bankus, valstybines įstaigas.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Venkite impulsyvių pirkinių, šiandien verčiau pataupyti. Vyraus azartiškos nuotaikos, norėsis bandyti savo ir kitų ribas, tačiau tai ne laikas rizikoms – galite nukentėti. Pirmoji dienos pusė įtempta, šiuo metu lengvai kils konfliktinės situacijos, bus didesnė traumų, ypač dėl elektros prietaisų, tikimybė. Po pietų reikalai gerės, bus galima daug nuveikti.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Antradienį gali užvaldyti stiprios emocijos, bus lengviau jus išmušti iš vėžių, tai ypač pasakytina apie pirmąją dienos pusę. Jei turite galimybę, rinkitės tas užduotis, kurias galite atlikti patys vieni, dirbdami sau priimtinu greičiu. Po pietų situacija gerės, staiga pasijusite įkvėpti, norėsis kibti į darbus, realizuoti turimus sumanymus. Įdėtos pastangos nenueis veltui.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Išlikite aktyvūs ir optimistiški, šiandien galite nemažai nuveikti dėl savo gerovės. Antradienį tikėtini neoficialūs susitarimai, galintys teigiamai nulemti jūsų finansinę padėtį. Tiesa, šiandien gali atsitikti ir nenumatytų dalykų, kurie privers keisti planus, dienotvarkę. Vakare rinkitės aktyvų poilsį, ieškokite naujų pomėgių, bet venkite pernelyg ekstremalios veiklos – išlieka didesnė traumų rizika.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Svarstyklių Zodiako ženklo atstovų laukia diena, kupina staigmenų. Tiesa, ne visos jos bus malonios, pirmoje dienos pusėje pasikeitusios aplinkybės gali sukelti nemažai įtampos, bet nenusiminkite, viskas išsispręs jums palankia linkme. Puikus metas komandinei veiklai, norėsis įsilieti į kolektyvą, priklausyti kokiai nors bendruomenei. Palanku pradėti sportuoti, koreguoti mitybos racioną – pavyks ilgam suformuoti sveikus įpročius.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Antradienį didžiausias dėmesys ir pastangos bus nukreipti į dalykinę veiklą, karjeros pasiekimus. Šiandien netrūks ambicingų sumanymų, tačiau svarbu racionaliai įvertinti savo galimybes, turimus išteklius. Daugiau nesusipratimų laukia tarpusavio santykiuose, ypač pirmoje dienos pusėje – pasistenkite būti atlaidesni artimiesiems, neužaštrinkite konfliktų su kolegomis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Atrodys, kad viskas einasi sklandžiai, be didesnių pastangų. Antradienis – išties sėkminga diena Šauliams, galite nemažai nuveikti, jei negailėsite pastangų, mokėsite užsibrėžti konkrečius tikslus. Šiandien tinka kreiptis į autoritetus, valstybines įstaigas, pristatyti turimus sumanymus reikiamiems žmonėms. Palankus metas ir tolesnėms kelionėms planuoti.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien netrūks kritinių situacijų, staigūs pokyčiai planuose gali sukelti nemažai įtampos, tai ypač pasakytina apie pirmąją dienos pusę. Venkite skubotų sprendimų, bus pavojinga pasiduoti impulsams. Antradienį reikės spręsti finansinius klausimus, tikėtina, kad gali prireikti kreiptis į bankus, biudžetines įstaigas. Piniginiai reikalai gali lemti nesusipratimus tarpusavio santykiuose.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šiandien Vandenio Zodiako ženklo atstovams reikės daug bendrauti ir bendradarbiauti – ne visuomet tai bus lengva ir paprasta. Antradienį galite susidurti su itin užsispyrusiais žmonėmis ir patys nebūsite linkę nusileisti, tad galimi rimtesni susirėmimai, ambicijų kovos. Dažniau įsiklausykite į aplinkinių pastabas – jos bus taiklios. Vakaras puikiai tiks romantiškam pasimatymui.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmąją dienos pusę netrūks smulkių rūpesčių ir darbelių, tačiau, kruopščiai susiplanavus darbotvarkę ir nustojus blaškytis, viską pavyks suspėti. Antradienį reikia būti atidesniems sėdant prie vairo – išaugs nesusipratimų keliuose tikimybė. Taip pat galimi nesklandumai komunikacijoje – įsitikinkite, kad aplinkiniai jus teisingai suprato. Vakare netrūks romantikos, malonių akimirkų.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius