Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – spalio 24 d.

Astrologė Lana Kutkytė pateikia šios dienos prognozes dvylikai Zodiako ženklų.
Ruduo
Ruduo / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Energijos potencialas bus didelis, todėl galėsite nuveikti daug svarbių darbų, jei tik to norėsite. Vyraus optimizmas ir plėtros poreikis, todėl dauguma sėkmingai sieks padaryti kažką, kas leistų prasiveržti į priekį socialiniame gyvenime. Meilės sferoje rūpės nuotykiai, dėmesys bei romantika, tačiau vakarą nuo 22.40 val. patartina praleisti vienumoje.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Didelių pokyčių diena, kuomet situacijos keisis taip greitai, jog gali būti sunku išvengti streso. Visgi pasistenkite reaguoti į dienos įvykius kuo ramiau ir situaciją stebėti tarsi iš šono – visi įvykiai jus veda link reikiamų ir pozityvių pokyčių, net jei kol kas taip ir neatrodo. Dienos fonas pasufleruos, kokio dalyko jūsų gyvenime reikėtų atsikratyti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Aktuali taps rimtos partnerystės tema. Turintiems antrąją pusę, tai laikas leidžiantis žengti svarbų žingsnį santykiuose, o vienišiams atrasti žmogų, su kuriuo įmanomas ilgalaikis bendravimas. Susitikimus palanku skirti nuo 18.40 iki 20.40 val. Šiuo laiku bus lengviau susikalbėti, atrasti sprendimą, reikalingą informaciją bei suvokti, kokias naujovės palanku įsileisti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Diena gali atrodyti nuobodi, monotoniška bei kupina būtinybės tvarkyti tuos reikalus, nuo kurių paprastai norisi atsitraukti. Vis dėlto kaip tik šiandien įmanoma pagaliau sutvarkyti tuos darbus, kurie reikalauja kruopštumo, susikaupimo ir kantrybės. Patiems rimčiausiems ir sunkiausiems darbams palankus metas nuo 13.55 iki 15.55 val.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Pirmoje dienos pusėje pravartu gerai pagalvoti prieš dalinant pažadus, nes apimti entuziazmo galite prižadėti kažką, kas vėliau būtų sunkiai įgyvendinama. Jūsų energingumas ne tik įkvėps aplinkinius, bet ir leis jums patiems produktyviai išnaudoti dienos galimybes. Vakarą nuo 22.40 val. geriau praleisti ramiai, nedarant jokių sprendimų, kadangi šie greičiausiai būtų klaidingi.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Rytas nuo 7 iki 9 val. suteiks vertingų įžvalgų, kurios leis surasti perspektyviausius gyvenimo kelius. Galėsite aiškiau jausti, ką ir kada turite padaryti. Bus sunku užsiimti tais darbais, kurie reikalauja viską atlikti greitai, kadangi norėsis plaukti pastoviui ir neužsikrauti ant pečių per daug naštos. Svarbu daugiau laiko skirti šeimai, namams, buičiai bei savo emocinei būsenai.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Palanki diena skirti svarbius susitikimus, tvarkyti dokumentus, pasirašyti sutartis, mokytis, ieškoti reikiamos informacijos. Pavyks daug ką sužinoti tiesiog atsitiktinių pokalbių dėka, tad neatsisakykite bendravimo ir kuo daugiau kontaktuokite su aplinkiniais. Vakare patartina laiką skirti jau ne bendravimui, o ramiam poilsiui vienumoje.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Dienos įvykiai gali skatinti atkreipti dėmesį į materialius gyvenimo aspektus. Puikus metas pasirūpinti savo garderobu, fizinio kūno grožiu, apsilankyti grožio salone. Dauguma gali pajusti padidintą poreikį saldumynams ar savo mėgstamiausiems patiekalams. Leiskite sau pasidžiaugti paprastais gyvenimo malonumais – jie atgaivins ir sustiprins labiau nei buvo tikėtasi.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Būsite kupini energijos bei įdomių idėjų, kurios gali iš esmės pakeisti kasdienybę. Jūsų optimizmas vietomis gali būti prasilenkiantis su realybe, tad laikas nuo 13.55 iki 15.55 val. suteiks jums galimybę situaciją suvokti aiškiau bei strategiškai ir logiškai sudėlioti tolimesnius veiksmus. Meilės sferoje taip pat laukia sėkmė – būsite žavūs ir lyg magnetas trauksite aplinkinių dėmesį.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Galite jausti energijos stoką bei beprasmiškumo jausmą, tad aktyviai ir tuo labiau produktyviai veikti gali būti sunkiau nei įprastai. Tai laikina būsena, tad ją reikėtų tiesiog išgyventi. Šį diena ypač palanki apsivalymui tiek vidiniame, tiek ir išoriniame pasaulyje. Palanku pasninkauti, išmesti arba išdalinti nebereikalingus daiktus bei apgalvoti tolimesnius savo veiksmus bei jų prasmę.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Draugai ir bendraminčiai gali siūlyti novatoriškas idėjas, į kurias pravartu atkreipti dėmesį. Vienumoje sunkiai pavyks įgyvendinti didelius planus, tad neužsidarykite nuo aplinkinių, bendraukite, įsiklausykite į jų nuomonę ir pasidalinkite savo įžvalgomis – tai pagreitins jūsų asmeninių tikslų realizaciją. Vakarą patartina praleisti saugioje aplinkoje, su patikimais žmonėmis.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Asmeniniame gyvenime gali pritrūkti nuoširdaus dėmesio bei emocinio ryšio. Šį diena išties nėra itin palanki meilės bei draugystės sferai, tad protingiausia būtų ją skirti karjerai bei rimtiems mokslams. Viršininkas bei kolegos jus stebės, tad verčiau užsiimkite tik tais darbais, kuriuos gebate atlikti profesionaliai. Svarbius susitikimus geriau planuoti pirmoje dienos pusėje.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius