Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antradienio horoskopas – spalio 27 d.

Laukia dar viena gana rami, jautri ir pozityvi diena, kai bus daug svarbiau pajautimas, atjauta, geras žodis, nuoširdumas, atvirumas, graži aplinka, daugiau dėmesio skiriama menui. Antra vertus, yra pavojus nuslysti į norą svaigintis, taip pat bus svarbu atkreipti dėmesį į tai, ką valgote, geriate, nes organizmas bus jautresnis į jį patenkančioms medžiagoms – visa tai lemia Mėnulis Žuvų Zodiako ženkle, juolab susijungęs su čia esančiu šio ženklo valdovu Neptūnu.
Mėtos ir citrina
Mėtos ir citrina / Fotolia nuotr.

Svarbu, kad šios planetos labai pozityviai palaiko socialines, už valdžios struktūras atsakingas planetas, tad tikėtina, kad šiomis dienomis priimti sprendimai bus gana aukštai siekiantys ir idealistiniai. Ir paprastam piliečiui palanku kreiptis į jas, jeigu norite susitvarkyti su socialine parama, labdaros teikimu ar meno, kūrybos plėtojimu, aplinkos apsauga susijusius klausimus. Bendraukite, daugiau laiko praleiskite su vaikais, imkitės tų darbų, kuriuos iš karto ir galėtumėte užbaigti.

Gerą nuotaiką šiandien palaikyti padės ryškių, ypatingai auksinės geltonos, geltonai oranžinės su balta spalvų drabužiai, Saulės akmuo (avantiurininis lauko špatas), papuošalai iš baltojo aukso. Maiste turėtų būti daugiau sėklų, riešutų, valgykite kepinius su jais, salotas su aliejumi.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Galite pajausti itin didelį norą atsitraukti nuo visko kas vyksta, jaustis tiek fiziškai, tiek morališkai gana sunkiai, tačiau mintys vis tiek suksis apie darbus ir profesinius reikalus, gali tekti vis daugiau galvą sukti apie tai, ką iš esmės gyvenime reikėtų keisti, taip pat ir spręsti vertybinius bei finansinius klausimus, peržiūrėti ankstesnes patirtis.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Nors daugiausia dėmesio gali tekti skirti bendravimui, susitikimams su draugais, svarbiais jums asmenimis, ieškoti bendraminčių, rėmėjų, tiek pristatyti tai, kas jau nuveikta, tiek ir peržiūrėti savo santykį su mokslo inovacijomis, ieškoti naujų idėjų savo projektams. Gali tekti peržiūrėti ir įvairius sutarimus, sutartis, tačiau atkreipkite dėmesį ir į savo antrąją pusę, jos poreikius.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Būsite linkę visa savo esybe įsitraukti į profesinius, darbo reikalus – pasistenkite išlaikyti blaivų protą, juolab teks spręsti gana rimtus finansinius, draudimo, ilgalaikių investicijų reikalus. Atkreipkite dėmesį į savo lūkesčius – ar tikrai viskas taip stabilu kaip galvojate, venkite spaudimo, įvertinkite aplinkybes.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Puikus laikas atstatysi savo santykį su pasauliu, kuomet jūsų idealistinės nuostatos suteiks jums sparnus, norą keistis, pamilti pasaulį ir aplinkinius. Būsite itin kūrybingi, džiugūs, linkę gilintis tiek į save, tiek į pasaulio paslaptis ir rasti geriausių būdų tai perteikti. Vis dėlto būkite atsargūs priimdami rimtus sprendimus – lukterėkite dienelę kitą.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Jei tik turite galimybių, skirkite kuo daugiau laiko tiems, kurie yra greta jūsų – tiek bendradarbiams, tiek namiškiams, tiek ir sau – sveikos, saugios, ekologiškos aplinkos tiek darbui, tiek gyvenimui užtikrinimui. Būsite linkę paišlaidauti – kaskart pagalvokite, ar tai išties ekologiška, ilgalaikė, visiems naudą atnešianti, ar iliuzijų padiktuota investicija.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Gražus laikas, kuomet buvote itin geranoriškai viso pasaulio atžvilgiu nusiteikę, baigiasi – pasimėgaukite šia gražia diena, kuomet ir asmeniniai santykiai, ir santykiai su vaikais, ir bendravimas su kitais vyksta sklandžiai, džiugiai, maloniai, esate linkę daug ką peržiūrėti, pakeisti, tačiau galutiniams sprendimams dar anksti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Sveikatinimo(-si), jaukios aplinkos kūrimo, svajonių įgyvendinimo laikas, kuomet itin tinkama tvarkytis, įrengti savo namus taip, kaip jau seniai svajojote, imtis ilgalaikių grožio išsaugojimo, sveikatos palaikymo procedūrų, vandens, kvapų terapijos. Vis dėlto bus svarbu įvertinti naudojamas priemones – ar tikrai jos veikia taip, kaip žadama?

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Puikios dienos tiems, kas jau švenčia gimtadienį – būsite išties pagerbti tiek draugų, bendradarbių, klientų, tiek mylimiausių žmonių. Laukia itin kūrybingi metai, tinkami tiek mokytis, tiek ir realizuoti savo siekius. Šiomis dienomis tai galioja visiems po šiuo ženklu gimusiems – imkitės realizuoti tai, kas jums svarbiausia – rasite tiek reikalingos informacijos, tiek ir kontaktų, paramos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Namai ir tai, kur jūsų vieta pasaulyje, kas esate, santykiai su artimiausiais žmonėmis, noras jiems padėti, realizuoti savo vaikystės svajones – tai, ko gero, bus svarbiausios šios dienos temos. Būsite itin nostalgiški ir idealistiniai, linkę grįžti prie savo ištakų, bendrauti su giminėmis, tėvais, daugiau dėmesio skirti namiškių ir artimųjų gerovei – svarbu išlaikykite saiką ir sveiką protą.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Itin sėkmingas laikotarpis, kai realizuojate tai, apie ką svajojote, kuomet grįžta tai, kas jums svarbiausia, sutinkate jums itin svarbius žmones, aplinkybės klostosi kone mistiškai. Tiesa, gali tekti grįžti prie kai kurių darbo, profesinių įsipareigojimų, atliktų darbų patikslinimo, išbaigimo, namuose taip pat yra darbų, kuriuos reikia pabaigti, tačiau mėgaukitės ypatingomis akimirkomis.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Svarbiausia, būkite itin atsargūs išlaidaudami, ką nors įsigydami, mokėdami už paslaugas – būsite itin idealistiškai nusiteikę, tačiau atkreipkite dėmesį į sutartis, garantijas, daiktų kokybę ir apskritai pagalvokite, ar tai tas daiktas, kurio jums iš tiesų reikia, ar mokate už tai apie ką galvojate? Tas pats galioja ir teikiant labdarą – ar tikrai jos efektas bus ilgalaikis?

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate gerokai pakilę nuo žemės – laikas jums iš tiesų sėkminga, jus palaiko tiek draugai, bičiuliai, tiek tie asmenys, kurie jums svarbūs – puikus laikas užsitikrinti paramą savo idėjų įgyvendinimui, tiesa, gali tekti šiek tiek peržvelgti savo idealus ir svajones, gal net šiek tiek pakoreguoti – finansiniai aspektai gali suvaidinti mažiau malonią rolę.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius