Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – spalio 9 d.

Dar viena nauja diena. Ką ji dovanos?
Ruduo parke
Ruduo parke / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Avino zodiako ženklo atstovai bus nusiteikę karingai antradienį. Norėsis iššūkių, ieškosite naujų viršūnių, kurias galėtumėte užkariauti. Šiandien daug lems turimos pažintys, komunikaciniai sugebėjimai. Piniginiai reikalai gali kelti įtampą, tačiau rasite būdų kebliai situacijai išspręsti. Antroje dienos pusėje galimi nesutarimai su antrąja puse ar kitu jums svarbiu žmogumi. Ieškokite kompromisų, išlikite taktiški.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Venkite daryti skubotas išvadas – šią dieną aklas bėgimas lems klaidas ir stresines situacijas. Mąstykite strategiškai, stenkitės numatyti galimus sunkumus ir užbėgti įvykiams už akių. Tai diena pareikalausianti aktyvių veiksmų, ryžto. Problemos neišsispręs pačios savaime – verta to nepamiršti. Santykių tema taip pat bus aktuali, regis, antradienį visais būdais stengsitės sudaryti įspūdį jums patinkančiam žmogui.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiandien vis labiau ryškės būtinybė kažko atsisakyti, priimti nepatogų, bet būtiną sprendimą. Antradienį būsite nusiteikę kūrybingai, aplankys ne viena įdomi idėja. Skirkite daugiau dėmesio ateities darbų planavimui, esminių tikslų nusimatymui. Puikus laikas romantiniams santykiams puoselėti, tai ypač pasakytina apie prigesusius jausmus, kuriems reikia naujos kibirkšties.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Antradienį stos jaunatis – taigi šiandienos mintys, veiksmai ir pojūčiai atsispindės visą ateinantį mėnesį. Skirkite laiko pamąstyti apie tai, ką norėtumėte pritraukti į savo gyvenimą, kokie yra pagrindiniai jūsų ateities tikslai. Šią dieną galite susidurti su priespaudą, ko gero, teks paklusti kitų valiai, susitaikyti su apribojimais. Visus nesusipratimus stenkitės spręsti taikiai, išlikite dalykiški. Vakare tikėtina prastesnė savijauta, nesutarimai artimoje aplinkoje.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Šią dieną gali pasiekti žinios, kurios lems esminius pokyčius. Antradienį tikrai nesėdėsite rankų sudėję – norėsis judėti, bendrauti, ieškoti naujų galimybių. Užteks jėgų įgyvendinti senus planus ar spontaniškai kilusias idėjas. Tai puikus laikas trumpoms kelionėms, bet didesnė avarijų, traumų, vagysčių tikimybė – išlikite budrūs. Sveikata gali kelti rūpesčių, ypač antroje dienos pusėje.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Labai tikėtini finansiniai rūpesčiai susiję su nekilnojamuoju turtu. Šią dieną pradėti remonto ar ar interjero atnaujinimo darbai namuose užsitęs labai ilgai, o galutinis rezultatas vistiek jūsų nedžiugins. Antradienį Mergelės bus itin kritiškos tiek sau, tiek aplinkiniams. Norėsis kabinėtis dėl menkiausios smulkmenos, pabrėžti kitų klaidas. Nenuostabu, jog kils ne vienas ginčas, o vakare galima tikėtis ir didesnių konfliktų.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Antradienio jaunatis įvyks Svarstyklių zodiako ženkle. Tai svarbus metas šio zodiako ženklo atstovams. Visi veiksmai turi būti sąmoningi ir kryptingi šią dieną. Daugiau laiko skirkite pamąstymams apie ateitį, ilgalaikes perspektyvas. Santykių tema taps itin aktuali, šiandienos įvykiai ir aplinkybės turės tendenciją kartotis visą ateinantį mėnesį. Daugiau dėmesio skirkite savo poreikiams, venkite didesnių fizinių apkrovų.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Dar viena sudėtinga diena laukia Skorpiono zodiako ženklo atstovų. Šiandien į dienos šviesą gali išlįsti gėdingos paslaptys, praeities klaidos. Antradienį galimos išdavystės – paves tie žmonės, iš kurių mažiausiai to tikėjotės. Venkite viešų pasisakymų, mažiau atviraukite apie savo ateities planus. Šią dieną taip pat gali išryškėti problemos su vadovais bei kitais autoritetais.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien reikia pasistengti nuveikti kuo daugiau. Jėgų užteks sunkumams įveikti, tačiau turite elgtis diplomatiškai ir taktiškai, išlikti profesionalais bet kokioje situacijoje. Neeikvokite laiko tuštiems ginčams ir beprasmėms diskusijoms, susikoncentruokite į tai, kas svarbiausią ir ryžtingai judėkite į priekį. Tai puikus metas ateities tikslams išsigryninti – gebėsite įžvelgti ilgalaikes perspektyvas.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Regis, visos mintys suksis apie profesinę veiklą bei ateities projektus. Šiandienos pažintys turės ilgalaikę perspektyvą, o pasirašytos sutartys ar žodiniai susitarimai neš praktinę naudą. Palankus metas taikytis ar puoselėti jums svarbius santykius. Lengvai seksis kontroliuoti savo emocijas, gebėsite objektyviai matyti esamą situaciją. Palankus metas netolimoms komandiruotėms, dalykiniams susitikimams.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Susilaikykite nuo kardinalių permainų bei kraštutinumų šiandien. Jūsų idėjos ir sumanymai bus pernelyg futuristiški, atitrūkę nuo realybės. Daug planuosite ir kalbėsite, bet sunkiai seksis pereiti prie konkrečių darbų. Nesileiskite, kad sunkumai darbe išmuštų jus iš vėžių – nepamirškite, jog visos problemos yra laikinos ir išsprendžiamos. Santykių fronte tikėtinos įtampos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Rūpesčiai darbe neduos ramybės visą dieną. Ne kartą norėsis rėžti visą tiesą į akis ir atsisveikinus visam laikui garsiai trenkti durimis. Šiuo metu situacija atrodo prasčiau nei yra iš tikrųjų. Sukeldami skandalą tik dar labiau viską supainiosite ir apsunkinsite. Antradienį pasistenkite į viską pažvelgti filosofiškai, orientuokitės į ilgalaikes perspektyvas. Atkreipkite dėmesį į šios nakties sapnus – jose galite aptikti daug svarbių užuominų.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius