-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – vasario 13 d.

Sočių Užgavėnių! Pasistiprinkite, kad galėtumėte išvyti žiemą iš kiemo.
Blynų tortas su maskarponės kremu ir uogomis
Blynų tortas su maskarponės kremu ir uogomis / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pirmoji dienos dalis skatins spręsti darbo reikalus, sutvarkyti būtinus darbus, atlikti pareigas. Antroji dienos dalis atneš daugiau malonaus bendravimo, galimybių veikti laisviau, kūrybiškiau ir sau maloniu tempu. Vakarą praleiskite su bendraminčiais arba gerais draugais, kadangi šio laiko fonas suteiks progų bendravimo dėka gauti naujų idėjų, naudingų žinių.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Pirmoji dienos dalis nusimato dinamiška, darbinga, bet ir džiaugsminga tuo pat metu. Sutvarkysite nemažai darbų, kurie reikalauja greitos reakcijos, veržlumo ir pasitikėjimo savimi. Antroji dienos dalis jau nėra tokia dinamiška, tačiau atneš puikių galimybių karjeros sferoje. Pasitikėdami savo jėgomis imkitės rimtų darbų ir nebijokite prisiimti atsakomybės.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Pirmasis pusdienis skatins pokyčius, kurie gali atrodyti nemalonūs, tačiau yra savalaikiai ir todėl vertėtų juos noriai pasitikti. Antrasis pusdienis yra sėkmingesnis ir atnešantis naujų pažinčių, naujų galimybių darbo sferoje. Vis dėlto svarbu turėti omenyje, jog šio laikotarpio pažintys ir susitarimai gali būti ne tokie, kokie atrodo iš pirmo žvilgsnio.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Pirmoji dienos pusė palanki gražiems renginiams, susitikimams, dokumentų tvarkymui, įvairiems smulkiems susitarimams. Pasistenkite tinkamai atrodyti ir elgtis mandagiai, kadangi šiandien arogancija ar tvarkos išvaizdoje stoka būtų pastebėta ypač greitai. Antroji dienos pusė nėra tinkama svarbiems sprendimams ar santykių aiškinimuisi, kadangi emocinis fonas bus ne itin stabilus.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Asmeniniams poreikiams bei laisvalaikiui laiko gali beveik nelikti, kadangi diena yra labiau skirta kitų žmonių norų tenkinimų ir būtiniems reikalams tvarkyti. Jei jūsų bus kažko prašoma - įsiklausykite ir pasistenkite padaryti viską, ką galite geriausio, kad pagelbėtumėte. Vakaras palankus pasimatymui, tačiau tik tuo atveju, jei jau esate poroje, kadangi naujų santykių pradžiai metas netinkamas.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Pirmoji dienos dalis jums žymiai sėkmingesnė bei džiugesnė, tinkama saviraiškai darbe, veiklos pristatymui. Taip pat tai puikus metas romantiškiems pasimatymams bei draugiškiems susibūrimams. Antroji dienos dalis jau visai kitokia: reikės skubiai atlikti būtinus darbus, kurių negalėsite perleisti niekam kitam. Nevenkite ilgiau užsilaikyti darbe, jei to reikės.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Dienos režimą suplanuokite taip, kad liktų laiko ir darbui, ir savo poreikiams, kitaip būsite suirzę, o darbai nebus atlikti tinkamai. Neužmirškite ir savo artimųjų, skirkite jiems laiko ir įsiklausykite į jų nuomonę, kadangi joje gali būti nemažai tiesos. Vakaras palankus laisvalaikio malonumams, šventei, hobiui, sportui, susitikimams su draugais ar mylimuoju.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Pirmoji dienos dalis palanki mokslams, susitikimams, smulkių sutarčių sudarymui, naujų galimybių darbe paieškai. Turėsite daug energijos, tačiau ją svarbu suvaldyti ir nešvaistyti tuštiems reikalams ar pokalbiams. Antroji dienos dalis kels norą sumažinti gyvenimo ritmą ir atsitraukti į saugią, malonią vietą, kuriuoje galite daugiau laiko skirti savo poreikiams.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Pirmoji dienos dalis atneš galimybių sustiprinti savo finansinę padėtį. Tiesa, nereikėtų tikėtis, jog gerovė savaime nukris iš dangaus, kadangi šios galimybės pareikalaus pastangų. Antroji dienos dalis leis nesunkiai įsisavinti net ir ypač sudėtingą informaciją, išmokti naudotis naujausiomis technologijomis, sužinoti darbui naudingų dalykų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Pirmoji dienos dalis jums žymiai palankesnė svarbiems darbams nei antroji, todėl šiam laikui suplanuokite tokius darbus, kurie reikalauja ypatingo ryžto, vidinės jėgos ir gebėjimo savarankiškai priimti sprendimą. Antroji dienos pusė žymiai ramesnė darbų prasme, tačiau nešanti smulkių dovanų, malonių ir nuoširdžių akimirkų asmeniniame gyvenime.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Veikti daug ir greitai ne tik nepavyks, bet ir nebus vidinio poreikio. Savaime jausite, jog norite daugiau laiko praleisti ramioje aplinkoje ir nesiimti sunkių darbų bei varginančio bendravimo. Jei turite neatidėliotinų reikalų, tuomet patartina skirti juos antroje dienos pusėje, kadangi šiuo laiku jausitės žymiai stipresni ir sulauksite daugiau pagalbos iš aplinkos.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Pirmoje dienos pusėje atkreipkite dėmesį į pasiūlymus, kuriuos gausite, kadangi tai gali būti išties neprastos galimybės. Antrąjį pusdienį nesiimkite sunkių darbų ir kuo daugiau laiko skirkite savo poreikiams, sveikatai bei dvasiniam tobulėjimui. Tai jėgų kaupimo metas, tad saugokite savo energiją ir laiką, o svarbius reikalus ir susitikimus planuokite pirmąjį pusdienį.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius