Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antradienio horoskopas – vasario 2 d.

Šiandien dar viena aktyvi diena, kuomet galima bus nuveikti gana daug, tad nusiteikite darbui.
Knyga
Knyga / 123RF.com nuotr.

Mėnulis keliaus su diplomatija, elegancija ir teisingumu siejamu Svarstyklių Zodiako ženklu, puikiai sutardamas su Saule ir daug kitų planetų, esančių su draugiškumu ir inovacijomis siejamame Vandenio ženkle. Puikus laikas bendravimui, kolektyvinei veiklai, deryboms ir galvojimui, kaip padaryti mūsų gyvenimą modernesniu, patogesniu, ieškoti mokslo ir technologinių sprendimų, spręsti, kaip vykstančius pokyčius įtvirtinti teisiškai.

Asmeniniame gyvenime tai itin geras laikas santykių ir jų ribų išsiaiškinimui, nusistatymui, taip pat naujų bendrabūvio būdų paieškai ir laisvės ribų plėtimui. Tiesa, tai gali būti gana skausminga, tačiau būtina, todėl bus itin svarbu vengti bet kokios agresijos, puikybės, stebėti tai, kas vyksta ir kuo harmoningiau atliepti – galimybių šiandien nestigs.

Daug būnant su kitais ramią atmosferą padės išlaikyti žalių bei gelsvai žalių atspalvių drabužiai, puoškitės žaliai-rusvu jaspiu, chrizoprazu. Maistas irgi turėtų būti toks, kad lengva būtų dalintis – šiupiniai, košės su daugiau daržovių. Venkite gyvulinių produktų.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puiki diena tiek plėtoti asmeninius santykius, tiek ir telkti draugus, bendraminčius, kolegas bendram darbui. Šiandien kartu su kitais galite nuveikti kažką svarbaus, vedančio tolyn, ypatingai jeigu tai mokslo ar technologijų, taip pat visuomeninė, politinė veikla, susijusi su bendrais projektais, bendrų idėjų vystymu. Tad daugiau bendraukite, tačiau būkite itin dėmesingi finansinei reikalų pusei.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Kad ir kiek daug galvos skausmo jums kelia sudėtingi profesiniai iššūkiai, verčiantys viską keisti iš esmės, šiandien nusiteikite geroms permainoms. Tačiau visų pirma darbui – nuo to, kaip pavyks šiandien susitvarkyti, ką nuveikti, daug priklausys ir tolesnė reikalų eiga. Ieškokite galimybių, tačiau svarbiausia bus balansas ir gebėjimas suderinti visų interesus.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Aktyvi ir kūrybinga diena atverti širdį ir galvą pasauliui. Puikus laikas domėtis visomis įmanomomis mokslo naujovėmis, prisiminti kolegas, bendradarbius, bendraminčius užsienyje, semtis kitų šalių patirties, grįžti prie pradėtų mokslų ar bendrų projektų. Tiesa, raskite laiko ir atokvėpiui, pasaugokite savo nervų sistemą.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Vertėtų šiandien imtis jau pribrendusių šeimos ir namų reikalų – peržiūrėkite dokumentus, puikus laikas kitaip pažiūrėti į tai, ką paveldėjote, kas jums priklauso, o kas ne ir paieškoti būdų praktiškai tai pritaikyti. Tiesa, rimtiems sprendimams laikas rizikingas, būkite itin atsargūs draugų ar pažįstamų idėjoms, juolab spaudimui prisidėti prie jų projektų – verčiau pasitarkite su namiškiais.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Tarkitės ir bendraukite visais jums svarbiais reikalais, o ypatingai turėsite progos gana sėkmingai spręsti kilusius gana sudėtingus profesinius iššūkius. Visus konfliktus pavyks nugesinti ir problemas išspręsti, jeigu pasitelksite diplomatiją, partnerio interesus atitinkantį žodį – tiek asmeniniai, tiek verslo santykiai, konsultacijos šiandien bus itin svarbūs ir daug lemiantys.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien būsite linkę pasirūpinti visais – tiek naminiais gyvūnais, tiek artimaisiais, tiek bendradarbiais, kažką įsigyti, bet tuo pačiu tikėtinos pajamos ar bent perspektyvus pasiūlymas. Iš tiesų prasideda kelių savaičių ypatingai intensyvus veiklos laikotarpis – tiek profesinių iššūkių, tiek ir mokslų, ryšių su užsieniu palaikymo srityje. Nepamirškite pasirūpinti savo ir greta esančių sveikata. Susikaupkite, nes nuo jūsų priklausys daug.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Jums itin palankus laikas, kuomet tiesiog imkitės tos veiklos, kuri labiausiai įkvepia ir suteikia sparnus. Puikus laikas meilei, kūrybai, puoselėti asmeninius santykius, imtis bendros veiklos su mylimu žmogumi, vaikais. Tiesa, daug rūpesčių kelia baimė dėl finansinės ateities, pasitikėjimo savo jėgomis stoka, tačiau visada galima rasti sprendimų – pasinaudokite šios dienos galimybėmis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Namų laikas, kuomet verta atsitraukti nuo viešos veiklos ir daugiau bendrauti su artimaisiais, labiau pasigilinti tiek į savo vidų, tiek ir į tai, ką paveldėjote, į tradicijas, giminės istoriją, paieškoti savo stibrybės ir silpnybių šaknų, o gal net pamatyti tas savo savybes, kurias galėtumėte panaudoti kaip svarbiausią profesinį resursą. Puikus laikas tiek darbus atlikti, tiek ir atsikvėpti nuo visų įtampų.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Draugų ir veiklos laikas, kuomet verta prisiminti senus ryšius ir pasitelkti draugus, pažįstamus, kolegas ar bendraminčius jums rūpimų problemų sprendimui Daugiau bendraukite, ieškokite informacijos, kūrybingų sprendimų ir pavyks išjudinti tai, kas jau seniai jus kamuoja. Labiau pasitikėkite partneriais bei antrąja puse – mažiau kalbėkite, daugiau klausykite.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Drąsiai kibkite į visus profesinius iššūkius. Kad ir kiek rūpesčių jums kelia finansinės problemos, abejojate savo galimybėmis, šiandien vienaip ar kitaip reikalus gerokai pajudinsite į priekį – grįžkite prie ankstesnių idėjų ir dokumentų, taisykite klaidas, pasitelkite ir namiškius, artimuosius. Šiandien aplinkybės pasiūlys jums daug galimybių, tad likite atviri joms.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Kaip reta įkvepianti diena, kuomet būsite linkę ieškoti žmonių, informacijos, kurie galėtų vesti jus toliau. Puikus laikas atrasti tas kryptis gyvenime, kurios leistų jums geriausiai realizuoti save. Grįžkite prie pradėtų mokslų, prisiminkite šalis, kuriose buvote, jums svarbius žmones ar knygas ir semkitės išminties. Ji suteiks galimybių sklandžiai spręsti visas susikaupusias problemas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Transformacijos diena, kuomet turėsite galimybių atskleisti tai, kas jums buvo svarbu, tačiau atrodė sunkiai prieinama ar įveikiama. Galbūt tai technologiniai ar bendravimo iššūkiai, gali paaiškėti ir skaudžių paslapčių, tačiau tuo pačiu turėsite progos įveikti save, pamatyti naujas gyvenimo puses ir gerokai sustiprėti. Daugiau drąsos ir diplomatijos, tačiau venkite intrigų ar slaptų kovų.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius