Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Antradienio horoskopas – vasario 9 d.

Dar viena darbinga ir, tikėtina, gana rami bei rezultatyvi diena, ypač, jeigu imsitės darbų, kuriuos būtina pabaigti. Bus daug lengviau nei kitomis dienomis susikaupti ir nuosekliai, kantriai padaryti tai, kas svarbu. Naujiems darbams Mėnulis jau per senas, tačiau keliaudamas su praktiškumu ir tikslingumu siejamu Ožiaragio ženklu palaiko kryptingas, gerai suplanuotas ir racionalias veiklas.
Žiema
Žiema / 123RF.com nuotr.

Diena tinkama ir mėnesio darbams apibendrinti, ir naujiems planams rengti, gilintis į žemiškas problemas, ieškoti sprendimų, atlikti ką nors savo rankomis, ypač remontuoti, taisyti.

Būkite dosnūs kitiems savo pagalba, tačiau tik tuomet, jeigu žmogus prašo. Bus labai svarbu išlaikyti pagarbą vyresniems – tiek amžiumi, tiek rangu, laikykitės taisyklių. Kam aktualu, palanki diena tvarkyti reikalus valstybinėse institucijose, ypač, jeigu esate patys ko prisidirbę. Rytdiena mažai palanki viešai veiklai, tad rimtesnius dalykus sutvarkykite šiandien iki ankstyvo vakaro.

Šiandien palankios balta, auksinė ir skaisti raudona spalvos, puoškitės balto agato, aukso su variu dirbiniais.

Valgyti šiandien tiks ir daugiau, ko tik norite, ypač pieno produktų: pieniškų sriubų, varškės, saldaus sūrio su džiovintais vaisiais.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Puiki diena profesinei veiklai, kuomet galima sėkmingai pasikalbėti apie savo darbus su vadovybe, imtis didesnių atsakomybių nei esate įpratę. Tiesa, turite būti pasiruošę dėl to gana daug paaukoti. Apskritai imkitės gana konkrečių ir praktiškų darbų, kurie suteiks jums pasitenkinimą matomu rezultatu, padidins pasitikėjimą savimi ir pasauliu.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Dar viena gana produktyvi diena, kuomet pavyks užbaigti vieną kitą darbą, įgyvendinti jums svarbią idėją, o galbūt sužinosite jus įkvepiančių naujienų. Galite kreiptis į valdžios struktūras, jeigu jums svarbu save apginti, tačiau turite suvokti, kad tai pareikalaus iš jūsų didelio susitelkimo. Ginti savo teises darbe būtų blogesnis pasirinkimas, verčiau pagalvokite apie tai, ką galėtumėte kitaip padaryti.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tikėtina, kad teks pasijaudinti dėl gana rimtų ir jums svarbių, kai ką gyvenime pakeisti priverčiančių naujienų. Bet kokiu atveju jos jums padės lengviau atsikvėpti ir šiek tiek atsipalaiduoti nuo visų nuolatinių rūpesčių. Išlengvėjusi atmosfera ir profesinėje srityje, tačiau atsipalaiduoti dar anksti, pasistenkite išlaikyti dėmesį ir blaivų protą, imkitės tik to, ką gerai žinote ar išmanote.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Gera diena įtvirtinti partnerystės santykiams, tartis, pristatyti save kitiems, o taip pat ir asmeniniams santykiams puoselėti. Tiesa, visa tai pareikalaus iš jūsų gana daug pastangų ir susitelkimo, tačiau verta parodyti daugiau nuoširdaus, atviro dėmesio kitiems, kad ir kokia būtų aplinkinių reakcija. Jeigu ji jums skaudi, pagalvokite, kur darote klaidas?

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Darbinga, intensyvi diena, kuomet turėtų išsispręsti bent viena kita problema, sumažėti įtampų, bent kiek pajudėti reikalai. Tiesa, daug kas gali priklausyti nuo kitų asmenų sprendimų, tačiau būkite pasiruošę veikti. Vienintelė sritis, kurioje turėtumėte būti itin atsargūs – tai finansai. Nors atrodys, kad galimybių investuoti ar imtis veiklos yra, tačiau bus būtina viską labai gerai pasverti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Graži diena, kai norisi ir dirbti, ir bendrauti, ir pasidžiaugti gyvenimu. Tiesa, vakaras gali būti kiek sekinantis, tad venkite užsibrėžti per daug, verčiau išdrįskite rasti laiko atsipalaiduoti, daugiau laiko praleisti su mylimu žmogumi. Visa diena bus gana romantiška, sulauksite malonaus dėmesio, tad ir visos problemos lengviau spręsis, telieka veikti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Namai ir šiandien bus geriausia jūsų priebėga ir puiki vieta pailsėti, atsipalaiduoti, galų gale rasti laiko šiek tiek pasirūpinti savimi. Juolab, kad įtampos tiek asmeniniuose reikaluose, tiek ir profesinėje veikloje gana daug, tad bus itin svarbu rasti balansą tarp to, ko norite ir to, ką privalote. Venkite perdėtų baimių, tačiau būkite itin dėmesingi viskam, kas susiję su finansais.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiomis dienomis galite pasijusite itin pažeidžiamais, būsite labai dėmesingi savo sveikatai, tačiau labiau tikėtina, kad jūsų savijauta labiau priklauso nuo santykių su aplinkiniais nei nuo rimtesnių kūno sutrikimų, tad šiandien jums bus itin svarbu daugiau bendrauti, imtis kažkokios veiklos, galų gale pasidomėti, ar tikrai yra priežasčių jūsų baimėms ir ką su jomis galima padaryti.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dar viena gana sėkminga ir itin aktyvi diena, kuomet jūsų patarimo gali prireikti daug kam. Gali tekti prisiminti senus ryšius, grįžti prie pradėtų darbų ar mokslų, prisiminti turėtus įgūdžius ar taisyti tai, kur buvote suklydę. Veiklos turėsite daug, tačiau ir rezultatas, tikėtina, bus akivaizdus. Tinkama diena grąžinti skolas, kurti bendros veiklos planus.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Galios diena, kuomet pajausite savo stiprybę, tačiau ir tai, kiek tai kainuoja. Teks susitelkti ir prisiimti atsakomybę už save ir kitus, tačiau būkite atsargūs, ypatingai priimdami finansinius sprendimus. Galite sulaukti įvairių prašymų ar pasiūlymų, gali tekti spręsti svetimas ar gana subtilias problemas, tad venkite skubos, pasistenkite atsakyti sau, ar tai atitinka jūsų vertybes.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jautrios dienos, kuomet norų ir idėjų turite labai daug, tačiau kaip realizuoti tai, kas jums labiausiai rūpi? Kaip išlaviruoti tarp savo vertybių, noro padėti visiems ir tuo pačiu atitikti kitų lūkesčius? Noro imtis profesinės veiklos ir tuo pačiu pasirūpinti artimaisiais. Dabar jums itin svarbu išlaukti, susidėlioti mintis, daugiau dėmesio skirti savo esminiams poreikiams.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Galimybių diena, kai galite sulaukti įvairių pasiūlymų, o ir jums patiems kils įvairių idėjų – beliks tik atsirinkti, pamatyti tas galimybes ir jomis pasinaudoti sprendžiant visas jus jau senokai kamuojančias problemas. Išdrįskite kalbėti ar bent išsakyti savo poreikius, prisiminkite ir įvertinkite tai, ką jau žinote ir mokate, savo patirtį ir priimkite sprendimus.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (jos paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius