Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Astrologės L.Kutkytės prognozė 2018 metams: „Tai kovingų žmonių laikas – rizikuokite dėl savo svajonių“

„Jei norite pasiekti sėkmės šiais metais, teks išdrįsti išeiti iš savo komforto zonos. Tai stiprių, kovingų žmonių, gebančių atlaikyti spaudimą ir konkurenciją, metas“, – tikina dvasinio tobulėjimo centro „Sadhana“ įkūrėja, astrologė Lana Kutkytė.
Laimė
Laimė / Fotolia nuotr.

Nepasiduokite manipuliacijoms

Didžiausia Saulės sistemos planeta – Jupiteris beveik visus metus svečiuosis Skorpiono ženkle, o tai suteiks šiam laikotarpiui nemažai šio ženklo charakteristikos.

Žvelgiant iš pozityvios pusės, tai atneš daugiau drąsos, gebėjimo atlaikyti sunkias sąlygas, įveikti išbandymus, kovoti už savo poziciją, rizikuoti dėl savo svajonių ir aistringai siekti savo tikslų tiek versle, tiek ir meilėje. Jei žmogaus charakteryje iš prigimties trūksta šių savybių, gali būti sunku realizuoti save.

Žvelgiant iš negatyvios pusės, tai atneš nemažai agresijos, kerštingumo, valdingumo, gobšumo, manipuliacijos ir nepagarbos autoritetams. Svarbu stebėti save ir neleisti šioms savybėms įsišaknyti kasdienybėje.

Nuo lapkričio 8 d. Jupiteris, turintis nemažą įtaką metų fonui, pereis į Šaulio ženklą, o tai atneš jau visai kitokias, žymiai džiugesnes tendencijas. Prasidės sėkmingesnė metų dalis, kurioje jau nebejusime sunkių „skorpioniškų“ energijų ir galėsime tikėtis mažiau konfliktų, provokacijų ir daugiau optimizmo, geranoriškumo ir plėtros.

Saulės ir Mėnulio užtemimai

Be Jupiterio pozicijos pakeitimo, svarbiausios metų datos, žinoma, yra Saulės ir Mėnulio užtemimai. Juk būtent užtemimų metų dažniausiai ir nutinka fatališkiausi įvykiai, ateina didžiausi suvokimai, pavojai ar likimo dovanos.

Sausio 31 d. – Mėnulio užtemimas Liūto ženkle: jis gali negatyviai paveikti meilės bei verslo santykius.

Vasario 15 d. – Saulės užtemimas Vandenio ženkle. Šiuo metu teks patirti karminį atpildą, atiduoti skolą, pristabdyti savo planus.

Liepos 13 d. – Saulės užtemimas Vėžio ženkle nusimato kaip pats lengviausias metų užtemimas, tad jo metu galime tikėtis sulaukti pagalbos sprendžiant aktualias problemas.

Liepos 27 d. – Mėnulio užtemimas Vandenio ženkle. Tai sunkiai suvaldomas metas, kupinas aštrių emocijų ir avaringų situacijų.

Rugpjūčio 11 d. – Saulės užtemimas Liūto ženkle. Nevienareikšmiškas metas, kadangi įmanomos tiek nemalonios situacijos, tiek ir netikėti proveržiai „sustingusiose“ situacijose.

Merkurijaus pinklės

Taip pat svarbu paminėti etapus, kuomet Merkurijus, atsakingas už komunikaciją, mokslus, bendravimą, informaciją, judės reversu. Šiais periodais daug kas juda lėčiau arba iš viso sustoja. Atsiranda daugiau nesusikalbėjimų, painiavos.

Tokiu metu patartina nepradėti naujų projektų, santykių, nepirkti technikos bei vengti planuoti kelionę, santuoką. Užtat tai puikus metas peržiūrėti senus dokumentus, prisiminti seną informaciją ir ją panaudoti naujai, taisyti techniką bei atnaujinti senus ryšius.

Retrogradinio Merkurijaus laikotarpiai:

  • nuo vasario 22 d. iki balandžio 4 d.;
  • nuo liepos 25 d. iki rugpjūčio 18 d.
  • nuo lapkričio 16 d. iki gruodžio 8 d.

Taigi, žinodami astrologines metų tendencijas, turime puikias galimybes produktyviai išnaudoti sėkmingus, neapsunkintus laikotarpius ir atsargiau veikti sunkiais metų tarpsniais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje